QUOTE(coris @ 2007 06 09, 18:46)
turiu dar viena klausima.Stovejau darbo birzoje pora dienu.Drbdavys is ten mane prieme i darba.Atidirbus menesi ar as galiu vel grizti i birza ir ar priklauso kokia ismoka?Aciu
i birza eiti gali

Papildyta:
QUOTE(coris @ 2007 06 04, 23:34)
Goniuke pasakyk, kiek laiko realiai reikia prastoveti darbo birzoje, kad ateitu man sakykim eile gauti norimus kursus. Pvz as dabar siai dienai dirbu, dirbsiu iki birzelio pabaigos, liepos pradzioje as galiu stoti i birza ir noreciau rudeni gauti kursus ar yra man sansas? Ar taip ir paliksiu be kursu. Va cia mamos raso, kad nori norimu kursu, bet as speju, kad reikes ilgai birzoj prastoveti kol juos gausi, o kas tave ilgai sakykim, 2-3 ar daugiau menesiu laikys birzoje, kol prieis eile norimiems kursams. 

kad pateksi i norimus [populiarius] kursus sansu mazai. Nes pirmenybe ilgalaikiams bedarbiams [> 6men birzoje], bei nekvalifikuotam jaunimui iki 25 metu

QUOTE(Goniuke @ 2007 06 11, 07:54)
i birza eiti gali
ismoka tau priklausys jei turi 18men stazo per paskutinius 36 menesius. 
Papildyta:
kad pateksi i norimus [populiarius] kursus sansu mazai. Nes pirmenybe ilgalaikiams bedarbiams [> 6men birzoje], bei nekvalifikuotam jaunimui iki 25 metu
... Sugrieztino dabar tvarka
Na nebent tau nesvarbu kokie kursai
, yra keletas i kuriuos mazai norinciu tai i tuos kogero patektum
dar labai priklauso nuo miesto, nuo tarpininko ir t.t. Kai nueisi i birza viska suzinosi pati 

Papildyta:

viskas aisku.Tada man kursu neklius, nes jie bus rudeni jau, o jei as atsistosiu pastovesiu pora menesiu, tai man ju niekas ir neduos. O as noriu i administratores kursus. O kas liecia ismoka tai ji man ir nepriklausys, kadangi per paskutinius 3 metus, 18 men darbo stazo neturiu.Vadinasi rudeniop ieskosius darbo. Per vasara pailsesiu, pasidziaugsiu saulute, o paskui jau kibsiu i darbo paieska. Aciu tau uz konsultacijas. As buvau birzoj, nesenai, tai sake, kad pastovejus pora men.tikrai lab

sveika GONIUKE,sakyk o jei tarpininkes graziai paprasyti jinai negali uzrasyti mane i administratores kursus nes pagal reikalavimus as nepatenku:(
o siaip i kokius kursus maziausiai pretendenciu?tarpininke zinos?nes as kiek klausiai man atsakyta nebuvo:(dekui uz atsakyma.
o siaip i kokius kursus maziausiai pretendenciu?tarpininke zinos?nes as kiek klausiai man atsakyta nebuvo:(dekui uz atsakyma.
Oi,jeigu galima,as irgi paklausiu,noriu stot i birza,pries tai buvau atostoguose vaiko priez. iki 3metu,dabar imone kurioje dirbau iki atostogu sustabde veikla,tai jei as stociau i birza ar man kas priklausys?Aciu jei kas atsakytu

QUOTE(kuziukas @ 2007 06 25, 14:39)
Oi,jeigu galima,as irgi paklausiu,noriu stot i birza,pries tai buvau atostoguose vaiko priez. iki 3metu,dabar imone kurioje dirbau iki atostogu sustabde veikla,tai jei as stociau i birza ar man kas priklausys?Aciu jei kas atsakytu 

cia jau ziurint kokie duomenys is sodros ateis... ziurint kaip buvai atleista. Sunku pasakyti

Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 06 24, 19:28)
sveika GONIUKE,sakyk o jei tarpininkes graziai paprasyti jinai negali uzrasyti mane i administratores kursus nes pagal reikalavimus as nepatenku:(
dazniausiai tai priklauso ne nuo tarpininkes

o kurie nepopuliariausi tai as irgi negaliu taip tiksliai atsakyti

Aciu,goniukei uz atsakyma
,bandysiu stot i birza

Atsakymą numanau,bet paklausiu(gal kam teko susidurt).Pirmą kartą užsiregistravau d.biržoj,nes sužinojau,kad laukiuosi(buvau tiką baigus vidurinę ir nestojau tais metais niekur mokytis),taip sugalvojau,kad nereiktų mokėt poliklinikose ir lig.Davė siuntimą į kursus,pasirinkimas-siuvėja,kirpėja arba padavėja.Norėjau į kirpėjų kursus,bet tam reikėjo trišalės sutarties,kurios nieks nepasirašė(niekam nereikia besilaukiančių NAUJŲ darbuotojų),taip pakliuvau į padavėjų kursus ir baigiau.Vaikui jau daugiau nei 2m.,tai darbo jau labai norėtųsi,bet pagal tokią spec.nelabai ką ir padirbsi,vaiką iš darželio reikia pasiimt apie 5val.,o kavinėse ir t.t. minimum iki 22val.Ups...jau labai čia išsiplėčiau...Noriu paklaust ar esat girdėję,kad birža siųstų antrą kartą į kursus(netinka man ta spec)?
QUOTE(Tito_mama @ 2007 06 28, 21:27)
Atsakymą numanau,bet paklausiu(gal kam teko susidurt).Pirmą kartą užsiregistravau d.biržoj,nes sužinojau,kad laukiuosi(buvau tiką baigus vidurinę ir nestojau tais metais niekur mokytis),taip sugalvojau,kad nereiktų mokėt poliklinikose ir lig.Davė siuntimą į kursus,pasirinkimas-siuvėja,kirpėja arba padavėja.Norėjau į kirpėjų kursus,bet tam reikėjo trišalės sutarties,kurios nieks nepasirašė(niekam nereikia besilaukiančių NAUJŲ darbuotojų),taip pakliuvau į padavėjų kursus ir baigiau.Vaikui jau daugiau nei 2m.,tai darbo jau labai norėtųsi,bet pagal tokią spec.nelabai ką ir padirbsi,vaiką iš darželio reikia pasiimt apie 5val.,o kavinėse ir t.t. minimum iki 22val.Ups...jau labai čia išsiplėčiau...Noriu paklaust ar esat girdėję,kad birža siųstų antrą kartą į kursus(netinka man ta spec)?
birza siuncia

kai praeina tam tikras laikotarpis, o tavo atveju kaip supratau jau 2 metai praejo. Tikrai gali bandyti

Ačiū už atsakymą

laba, kaip suprantu,man reiktu pirma uzsiregistruoti darbo birzoj, ir tik tada galeciau lankyti kazkokius tai kursus..
o kokiu dokumentu reikia i birza?
paskaityk cia
QUOTE(JoReGa @ 2007 07 03, 14:51)
laba, kaip suprantu,man reiktu pirma uzsiregistruoti darbo birzoj, ir tik tada galeciau lankyti kazkokius tai kursus..