QUOTE(Fia @ 2008 12 22, 13:20)
O man musu DB labai padejo. Kadangi turiu aukstaji issilavinima, tai jokiu kursu irgi negavau, bet man pasiule padirbti savivaldybes administracijoje uz minimalu atlyginima kaip "pagalbine darbininke". Cia yra tokia programa, skatinanti padeti bedarbiams. Taigi igyjau adm.darbo patirties, ir dar mokejo pinigiuku biski. o kai pasibaige sutartis, tik menesi pabuvau namie, DB pasiule gera darba. kadangi jau turejau biski patirties, ta vieta gavau, ir sekmingai dirbu iki siol
Taigi, anomis098 patariu pabandyti, gal ir tau pasiseks
O va as labai nusivylusi DB paslaugom. As irgi turiu aukstaji issilavinima, nors nebutinai norejau dirbti tik pagal mano specialybe. Bet tai ka man kisdavo, tai virs visko, o kai neigiamai i pasiulymus sureaguodavau nepatikdavo. Tai viena karta pasakiau, jei as turinti issilavinima uzimsiu kiemsargio ar valytojos vietas, tai ka daryti tiems, kurie neturi issilavinimo ir pretenduoti i aukstesnes pozicijas neturi sansu.
Man nuo pat pirmos dienos siule valytojos, kiemsarges ir panasius darbus. Tai manau, jog tikrai pasityciojimas ir cia dar pries metus, kai tokia tragiska padetis darbo rinkoje nebuvo. Tai ka siulo dabar galiu tik isivaizduoti.