Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

QUOTE(nicolle_ @ 2009 01 05, 20:37)
O gal zinot kur bedarbiams yra taikomos nuolaidos kursams?

Nesidomejau as ,bet netikeciau ,kad butu kokios nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2009 01 05, 19:37)
O gal zinot kur bedarbiams yra taikomos nuolaidos kursams?

Moters užimtumo centre pasiteiraukite
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2008 12 11, 20:42)
As irgi užsiregistravusi DB ir visai norėčiau kokius kursus palankyt. Nors ir turiu aukštesnyjį išsilavinimą, bet bandysiu prašyti, kad siūstų į kursus, padejuosiu, kad neperspektyvi specialybė, siauras profilis, sunku darbą pagal ją rasti, gal pasigailės ax.gif Nors jaučiu viltis durnių motina doh.gif

Įsivaizduoju, kaip dabar sunku patekti į kursus, dar prieš 1-2, kai nebuvo tiek bedarbių,konsultantė sakydavo "negalvokit, kad čia taip lengva į kursus patekt" buvo atranka didžiulė,o šiuo metu tokiais padejavimais, manau, tikrai, niekas nesiųs į kursus.
Atsakyti
Siandien paskelbiau tema: KVIECIU I KURSUS BEDARBES MAMYTES
uzeikit paziureti , ten pasiulyma pateikiau norincioms eiti i kursus.As pati uzsiregistravau i Verslo organizatoriaus, aisku verslo nesiruosiu savo tureti biggrin.gif
bet labai placiai apima si specialybe, ir ekonomika ir imoniu audita, finansus, marketinga....zodziu to ko reikia siais laikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovydaityte @ 2009 01 09, 14:25)
uzeikit paziureti , ten pasiulyma pateikiau norincioms eiti i kursus.As pati uzsiregistravau i Verslo organizatoriaus, aisku verslo nesiruosiu savo tureti  biggrin.gif
bet labai placiai apima si specialybe, ir ekonomika ir imoniu audita, finansus, marketinga....zodziu to ko reikia siais laikais  g.gif

o kokiam cia mieste?
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 12 22, 13:20)
O man musu DB labai padejo. Kadangi turiu aukstaji issilavinima, tai jokiu kursu irgi negavau, bet man pasiule padirbti savivaldybes administracijoje uz minimalu atlyginima kaip "pagalbine darbininke". Cia yra tokia programa, skatinanti padeti bedarbiams. Taigi igyjau adm.darbo patirties, ir dar mokejo pinigiuku biski. o kai pasibaige sutartis, tik menesi pabuvau namie, DB pasiule gera darba. kadangi jau turejau biski patirties, ta vieta gavau, ir sekmingai dirbu iki siol  thumbup.gif
Taigi, anomis098 patariu pabandyti, gal ir tau pasiseks  4u.gif

gal galėtum plačiau papasakot apie tą programą? nes man Db irgi apie juos užsiminė, bet dėl to turiu eit pati pas darbdavį, ryt bandau.
Atsakyti
Kursai vyks Vilniuje, Zirmunu Mokymo Centre, nurodziau adresa kur galima nete placiau pasiskaityt.Organizuojami Verslo organizavimo ir Biuro administratoriaus kursai.Kiek girdejau tai dabar renka grupes, reikia uzsirasyt, o patys kursai vyks tik koki liepos menesi....bet tiksliai negaliu pasakyt, cia tik nuogirdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 12 22, 13:20)
O man musu DB labai padejo. Kadangi turiu aukstaji issilavinima, tai jokiu kursu irgi negavau, bet man pasiule padirbti savivaldybes administracijoje uz minimalu atlyginima kaip "pagalbine darbininke". Cia yra tokia programa, skatinanti padeti bedarbiams. Taigi igyjau adm.darbo patirties, ir dar mokejo pinigiuku biski. o kai pasibaige sutartis, tik menesi pabuvau namie, DB pasiule gera darba. kadangi jau turejau biski patirties, ta vieta gavau, ir sekmingai dirbu iki siol  thumbup.gif
Taigi, anomis098 patariu pabandyti, gal ir tau pasiseks  4u.gif

O va as labai nusivylusi DB paslaugom. As irgi turiu aukstaji issilavinima, nors nebutinai norejau dirbti tik pagal mano specialybe. Bet tai ka man kisdavo, tai virs visko, o kai neigiamai i pasiulymus sureaguodavau nepatikdavo. Tai viena karta pasakiau, jei as turinti issilavinima uzimsiu kiemsargio ar valytojos vietas, tai ka daryti tiems, kurie neturi issilavinimo ir pretenduoti i aukstesnes pozicijas neturi sansu.
Man nuo pat pirmos dienos siule valytojos, kiemsarges ir panasius darbus. Tai manau, jog tikrai pasityciojimas ir cia dar pries metus, kai tokia tragiska padetis darbo rinkoje nebuvo. Tai ka siulo dabar galiu tik isivaizduoti.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 01 23, 22:36)
O va as labai nusivylusi DB paslaugom. As irgi turiu aukstaji issilavinima, nors nebutinai norejau dirbti tik pagal mano specialybe. Bet tai ka man kisdavo, tai virs visko, o kai neigiamai i pasiulymus sureaguodavau nepatikdavo. Tai viena karta pasakiau, jei as turinti issilavinima uzimsiu kiemsargio ar valytojos vietas, tai ka daryti tiems, kurie neturi issilavinimo ir pretenduoti i aukstesnes pozicijas neturi sansu.
Man nuo pat pirmos dienos siule valytojos, kiemsarges ir panasius darbus. Tai manau, jog tikrai pasityciojimas ir cia dar pries metus, kai tokia tragiska padetis darbo rinkoje nebuvo. Tai ka siulo dabar galiu tik isivaizduoti.

itariu , kad dabar neturi nieko pasiulyti, kai tiek zmoniu, tos valytojos ar kiemsargio darbai jau uzimti , kazkas rase nera net vietu darbui sniego kasti lotuliukas.gif na bet reliai jie turetu siulyti darba pagal tavo kvalifikacija doh.gif bet siai dienai sunkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2009 01 24, 12:04)
itariu , kad dabar  neturi nieko pasiulyti,  kai tiek zmoniu, tos valytojos ar kiemsargio darbai jau uzimti , kazkas rase nera net vietu darbui sniego kasti  lotuliukas.gif  na bet reliai jie turetu siulyti darba pagal tavo kvalifikacija doh.gif  bet siai  dienai sunkiai  doh.gif

Man siule dirbti kiemsarge, valytoja ir kt panasius darbus pries metus, kai nebuvo dar tokia situacija. As nevengiau eiti ir i konsultantes tik, kad nepriimdavo. Tik nezinau del kokios priezasties. Kazkas yra rase, jog daznai nepriima butent del aukstesnio issilavinimo nei darbdavys praso savo reikalavimuose, tai gal ir manes del to nepriimdavo. Vienoje vietoje, tai pasake, jog nepriima del to jog turiu vaiku.
Atsakyti
gal kas nors kokia nuoroda galite imesti,kokius kursus siulo birza? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovydaityte @ 2009 01 09, 16:25)
uzeikit paziureti , ten pasiulyma pateikiau norincioms eiti i kursus.As pati uzsiregistravau i Verslo organizatoriaus, aisku verslo nesiruosiu savo tureti  biggrin.gif
bet labai placiai apima si specialybe, ir ekonomika ir imoniu audita, finansus, marketinga....zodziu to ko reikia siais laikais  g.gif

Paskambinau ir man pasake,kad į nemokamus kursus ne registruoja...Patarė kreiptis pas savo DB tarpininke...O iš DB į jokius kursus nesiunčia!
Ar vis tiek reikia užsiregistruotis?O kam? Nukreipimo gi niekas ne įšduos........
Atsakyti