Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

QUOTE(AHAVA @ 2008 03 24, 16:35)
Sveikos  4u.gif
Jau turiu ne tik KT, bet ir AT praeitu metu dienininku valstybinio konspekta smile.gif Ir as vis dar su dziaugsmu keisiuosi i TEISES TEORIJOS IR CT, CPT naudinga medziaga 4u.gif
Turiu TEISES TEORIJOS praeitu metu konspekta valstybinio taip pat, ji su malonumu keisiuosi i CT ir CPT 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Norėčiau ir aš Teisės teorijos į rasuliux@yahoo.com blush2.gif
Galėsiu atsiųst, ką turiu iš CT ir CPT 4u.gif
Atsakyti
Panos.. labai ieškau medžiagos Darbo ir socialinės saugos teisės valst. egzaminui.. gal kasnors konors turit??? Ypač socialinei saugai..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 04 10, 22:34)
Panos.. labai ieškau medžiagos Darbo ir socialinės saugos teisės valst. egzaminui.. gal kasnors konors turit??? Ypač socialinei saugai..? 4u.gif

O socialine sauga manau is istatymu reikia mokytis, paciu naujausiu...Yra dar knygute bibliotekoje, ivadas i socialine sauga...Manau tau reiketu mokytis is pirmines medziagos, nes kazin ar imanoma sios srities kospekta padaryti...
O Darbo tai jei MRU studijuoji, pagrindine medziaga taip pat istatymai (ziurek, kad nebutu pakite), destytoju publikacijos svarbiausiais klausimais ir naujausias vadovelis (teorija ir praktika).
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2008 04 11, 09:19)
O socialine sauga manau is istatymu reikia mokytis, paciu naujausiu...Yra dar knygute bibliotekoje, ivadas i socialine sauga...Manau tau reiketu mokytis is pirmines medziagos, nes kazin ar imanoma sios srities kospekta padaryti...
O Darbo tai jei MRU studijuoji, pagrindine medziaga taip pat istatymai (ziurek, kad nebutu pakite), destytoju publikacijos svarbiausiais klausimais ir naujausias vadovelis (teorija ir praktika).

Mačiau naujas Darbo teisės vadovėlis išėjo, leistas VU dėstytojų berods... kaži verta dabar įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 04 11, 16:25)
Mačiau naujas Darbo teisės vadovėlis išėjo, leistas VU dėstytojų berods... kaži verta dabar įsigyti?  g.gif

tongue.gif Na konsultacijoje p.Dambrauskienė jį minėjo, vadinasi neprošal būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2008 04 12, 13:44)
tongue.gif Na konsultacijoje p.Dambrauskienė jį minėjo, vadinasi neprošal būtų  mirksiukas.gif

Aniaaaa..??? O ka dar gero ji minejo??? mastau.gif As gi nebuvaaaaau, nes nesiruosiau laikyti sito egzo.. doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ai nieko įdomaus nesakė, tik davė suprasti, kad naujas katedros vedėjas užėmė jos vietą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tokia visa įsižeidusi ponia. Ko paklausi, to negausi schmoll.gif
Kai aš buvau k.vedėja, aš pati konsultavau studentus, o jis atsiuntė mane... tongue.gif
Nežinau, kas ir kaip bus, gal 04.19 bus daugiau aišku... biggrin.gif unsure.gif
Na visokią MURA ir nieko įdomaus.
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri nors laiket valstybinius teises ir policijos veiklos programos baudziamaja teise?
Atsakyti
Merginos!Gal turit baudziamojo proceso teses knyga?Labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2008 03 25, 10:51)
Kaip faina smile.gif Davaj darom sitaip, Jus siuskit man meila i jurisprudencija@gmail.com . Siuskit ka turit is CT CPT ir Teorijos ir rasykit ko Jums labai reiketu smile.gif Ir as is karto permetinesiu wink.gif
Lauksiu smile.gif

Cia paskaitinejau, kad turi naudingos medziagos, deja CT ir CPT nelabai ka turiu sad.gif Gal galetum pasidalinti Teorijos ir AT konspektais rolleyes.gif , buciau labai dekinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gemule @ 2008 04 15, 11:50)
Merginos!Gal turit baudziamojo proceso teses knyga?Labai reikia.

As turiu. Gal pirktum? smile.gif
Atsakyti
o kokia kaina?
Atsakyti
mano el.paštas gema.ze@gmail.com
Atsakyti