Įkraunama...
Įkraunama...

Batai: su lipukais ar su raišteliais

QUOTE(*Lina* @ 2007 12 02, 23:52)
batukai paprasti
user posted image

su vilna jie taip? 4u.gif
graziu modeliuku yra iki 26 dydzio, o va didesniems unsure.gif tai jau ne labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 03, 09:53)
su vilna jie taip? 4u.gif
graziu modeliuku yra iki 26 dydzio, o va didesniems unsure.gif tai jau ne labai  doh.gif

taip su vilna thumbup.gif
Atsakyti
rasei,kad nerandi graziu batuku mazei
o man visai sie mieli, wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 03, 14:19)
o man visai sie mieli,  wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

šitie tai gražūs wub.gif
reiks nulėkti iki Akropolio pažiūrėt, kai mažė pasveiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 03 gruodžio 2007 - 18:41
grazus baciukai, bet padas tai grubokas doh.gif toks nemergaitiskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 12 03, 21:04)

bet man vis tiek grazus 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2007 12 03, 20:34)
šitie tai gražūs wub.gif
reiks nulėkti iki Akropolio pažiūrėt, kai mažė pasveiks unsure.gif

mirksiukas.gif sveikatytes, maniskis ir sirguliuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 03, 14:19)
o man visai sie mieli,  wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

jooo, man sitie irgi grazus..bet kadangi pernai turejom labai labai panasius -vos ne tokius pat- tai siemet nesinori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 12 03, 20:04)

schmoll.gif nea, nieko panasaus, visai tas padas negrubus.Mes turim viens prie vieno tuos paskutinius (margancovkes spalvos) labai dailiai atrodo, kazkada cia rodziau. Nors kojyte maza musu smile.gif
Atsakyti
Na siaip jau mes visalaika renkames batukus su lipukais nes ir maze tada pati moka uzsideti ir uzsisegti na ir mano mama dirba vaiku darzeli tai sako kad siaip ir darzelija patogiausi batukai su lipukais wub.gif
Atsakyti
Mes irgi po kolkas renkames batus su lipukais. kaip jau buvo rasoma, saugiau, nes tikrai galima nepastebeti kaip raistukas atsiris, ir pabaiga gali buti labai nemaloni. taippat greiciau apsimauti. Turim mes zeminukus su raistukais, tai i lauka nekaro su jais dar ir neejom, ne karto nesugebejau uzdeti savo mazei abu batus, ko viena apmauni ir uzrisi, tai jai jau atsibosta sita procedura, ir niekaipjos jau nesulaikysi. O dar kaip padaro tokiems maziems raistukus su fiksatoriais doh.gif tai is vis tradedija, prie kiekvienos skyles itempinet reikia. ir del suverzymo: per stipriai irgi negalima verzti, o tokie maziukai nepasakys kada jiems per stipriai, ir tevai verzia, o tai trukdo normaliai kraujotakai, ir koja sala. Del to su lipukais musm daug geriau, tik nereikia batus super didelius pirkti, kad vaiko koja neislistu, o jei koja siauresne, tai kojine storesne deteti smile.gif ir manau viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Mes visada renkames su lipdukais,labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Ir vasarai ,ir pavasariui,ir rudeniui,ir žiemai batus perkam tik su lipdukais,patogu,gali vaikutis pats apsiauti batukus biggrin.gif
Atsakyti