Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

Na, mano manymu jis nelabai tinka visokiems dėvimiems, dažnai dralinamiems daiktams- baldams, batams, taip pat šie klijai bijo drėgmės.

O visokiems dekoratyviniams dalykams, jei blogai prilipo- kaltas arba daikto paviršius (nuo lygių ir slidžių lengviau atsiklijuoja), arba paprasčiausiai gal tu labai stengeisi saugoti, kad neišteptum jais daikto, ir labai mažai jų užspausdavai- jų reikia dėti riebiai, kad būtų tvirta, o lygius paviršius, jei įmanoma suraižyti peiliuku, ar kaip kitaip subraižyti ar pašiaušti. Man dar niekas su jais nėra savaime lengvai atsiklijavę- nebent ant stiklo silpnokai jie klijuoja- bet kitur- visada gerai thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz nuomones 4u.gif Man reikia dazniausia atvirukams ir flicui ant medzio klijuoti, tikiuosi tiks g.gif
Atsakyti
Filcui ant medzio klijuoti geriausia yra akrilinis lakas medziui, o ne klijai karsti. Ant butelio kaip gerai uzklijuoti saldainius su karstais klijais ismokau tik po 5 butelio nes jei klijai per karsti tai popieriukas lydos ir nesiklijuoja, o jei per salti tai iskart atsoka su visais klijais nuo stiklo. Tiesiog reik ranka "atkalti" tada jokiu probelmu galima drasiai "niurkti" ta buteli kaip tik nori ir nieks nenubyra smile.gif nes pernai tasese net i vokietija veze ir nieks nepabiro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 26, 12:13)
Filcui ant medzio klijuoti geriausia yra akrilinis lakas medziui, o ne klijai karsti. Ant butelio kaip gerai uzklijuoti saldainius su karstais klijais ismokau tik po 5 butelio nes jei klijai per karsti tai popieriukas lydos ir nesiklijuoja, o jei per salti tai iskart atsoka su visais klijais nuo stiklo. Tiesiog reik ranka "atkalti" tada jokiu probelmu galima drasiai "niurkti" ta buteli kaip tik nori ir nieks nenubyra smile.gif nes pernai tasese net i vokietija veze ir nieks nepabiro smile.gif

as pabandziau su Moment klijais flica klijuoti ant medzio, tai taip bjauriai smirdi verysad.gif ir neina panaikinti kvapo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 25, 11:43)
Noriu pasiteirauti, su kuo gi jūs tuos saldainius priklijuojat?

Aš su dvipuse lipnia juosta, kur kilimus klijuoja ar pan. Viena pusė prikimba prie butelio, o ant kitos lipdau saldainius thumbup.gif
Atsakyti
Cia SM yra tokia temele
Atsakyti
Gal kur matėt šių eglučių schemas wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš turiu tų pirmų eglučių nėrimo schemą. Bet ji rusiška. Parašyk el. pašto adresą - atsiųsiu. Mano mama praeitais metais daug jų nunėrė. Labai dailios smile.gif
Va čia user posted image ir dar user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 30 spalio 2008 - 19:23
astute_k vo cia tai grozis. balionelis mamai 4u.gif
Atsakyti
emailas vaidullkaz@gmail.com

Bet prasmės iš ruskos schemos 0, nesuprasiu verysad.gif
Atsakyti
astute_k gal gali ir man atsiųst, na labai jos gražios
rena123ta@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatėlė: 30 spalio 2008 - 19:58
Išsiunčiau smile.gif Rusiškai ir man sudėtingai, bet kai mano mama gerai neria, tai bandėm bandėm ir pavyko smile.gif
Gal kas pažodžiui tiksliai išverstų?
O čia mano apytikslis - Pirmiausia žemais stulpeliais nuneriamas kamienas. Ten vis po kelias akis didinasi ir gaunasi toks kūgis. Tada nuo apačios aplink jau išmegztą kamieną apsineria šakutės: atrodo žemas stulpelis, tada 2 pynutės akys, tada jas sumegsti į vieną, tada kartojama... šakutė gaunasi kažkas panašaus į dobilo lapą. (nemoku tiksliai aprašyti, atsiprašau). Ir taip tų šakučių prineriama pagal norą.
Gal nuotraukoje pasididinus aiškiau būtų matyti....
Atsakyti