Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

QUOTE(villyte @ 2008 11 27, 11:27)
Gal kas zinot kaip padaryti popierini rutuli is sesiakampiu (o gal penkiakampiu) detaliu? Ten toks kur ikerpi krastelius ir paskui sumauni viena i kita. Gal kas viena detale zinot kaip pasidaryti? Man taip reikia dideles patalpas papuost, tai pamaniau tokiais rutuliais butu grazu, esu macius darzelyje, dar kazkur akabinti...... Principa zinau kaip daryti, tik ta viena detale kazkaip neiseina normaliai pasidaryt (kazkoks kreivas gaunasi kai inprovizuoju), gal galit man padeti  ax.gif

Ar ne apie tokias detales kalbi?
user posted image
Atsakyti
Galt turite idėjų įdomiam žaisliukui ant eglutės. ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit priminti, kaip iesikirpti graziu snaigiu?
Atsakyti
O cia mano puokstyteuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2008 11 27, 13:00)
Ar ne apie tokias detales kalbi?
user posted image

Taip, apie tokias ax.gif , tik kazkaip man nesigauna graziai nubrezti ju blush2.gif .... na, reiks paitreniruoti labiau blush2.gif
Atsakyti
O galkas turite foto, kaip is tiesu tas popierinis rutulys atrodo??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2008 11 27, 20:11)
Gal kas galit priminti, kaip iesikirpti graziu snaigiu?

yra nete daug psl su pavyzdziais ir kaip lankstyt, ir kaip kirpt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2008 11 27, 22:20)
Taip, apie tokias  ax.gif , tik kazkaip man nesigauna graziai nubrezti ju  blush2.gif .... na, reiks paitreniruoti labiau  blush2.gif

na jei turi skrėstuvą, tai neturėtų būti labai sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2008 11 27, 22:20)
Taip, apie tokias  ax.gif , tik kazkaip man nesigauna graziai nubrezti ju  blush2.gif .... na, reiks paitreniruoti labiau  blush2.gif

Truputie erdvinės geometrijos:
Vien iš šešiakampių, padaryti rutulį, manau nepavyks. Todėl, kad yra tik 5 briaunainiai, kurių sienos yra vienodi daugiakampiai: tai tetraedras, kubas, oktaedras, dodekaedras ir ikosaedras. Čia brėžiniai
Dodekaedras yra padarytas iš penkiakampių, o ne iš šešiakampių
user posted image
Galima pasidaryti rutulį naudojant penkiakampius ir šešiakampius. Taip padarytas yra futbolo kamuolys
user posted image
Va čia yra brėžinys.
O norint pasidaryti taisyklingą penkiakampį ir šešiakampį reikės matlankio ir skriestuvo (arba susirasti internete ir atsispausdinti), nes "improvizuoti" atrodys tikrai nekaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 11 28, 09:31)
Truputie erdvinės geometrijos:
Vien iš šešiakampių, padaryti rutulį, manau nepavyks. Todėl, kad yra tik 5 briaunainiai, kurių sienos yra vienodi daugiakampiai: tai tetraedras, kubas, oktaedras, dodekaedras ir ikosaedras. Čia brėžiniai
Dodekaedras yra padarytas iš penkiakampių, o ne iš šešiakampių
user posted image
Galima pasidaryti rutulį naudojant penkiakampius ir šešiakampius. Taip padarytas yra futbolo kamuolys
user posted image
Va čia yra brėžinys.
O norint pasidaryti taisyklingą penkiakampį ir šešiakampį reikės matlankio ir skriestuvo (arba susirasti internete ir atsispausdinti), nes "improvizuoti" atrodys tikrai nekaip  mirksiukas.gif

nu va dar ir amtematikos reik nu ne aš gal pažiūrėsiu kai jūs padaeyrit ir man pakaks tongue.gif
Atsakyti
Adventas prasideda ryt,tai mes pasipuošėm namus tokiais kukliais vainikaisuser posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif šienas gražu, o ir kvepia tikriausia smile.gif
Atsakyti