stilinga rankine arba pinigine butu neblogai manau

Sian nusipirkau puskei knyga- "Intymioji knyga"
esu tikra jai patiks

QUOTE(Jr_Sania @ 2008 12 06, 00:43)
Padekite
patarkite ka galima padovanoti panai kaledu proga? Jai 17 metu
kosmetikos ir kitu reikmenu ji turi, hobio ar pomegiu kaip ir neturi jokiu
Klausdamas ko ji nori sako kad nezino, bet sake kad nori ko nors labai mielo ir neiprasto
Prasau pagalbos ir patarkite ka galima butu padovanoti 

Siulau dovanu ceki drabuziu parduotuves - manau, butu patenkinta

QUOTE(Hottea @ 2008 12 07, 22:35)
Manau cia gal kad tik nebutu keitimasis klaseje, tai per brangi dovana butu

Man tai atrodo, kad (aisku jei mėgsta) šokoladinai saldainiai iš Presto ar kokios kitos "skanuas šokolado pard."
būtųlabai smagi dovana, nes be progos mažai kas juos sau nusiperka, o visi mėgsta. Pvz kokių neįprastų skonių, o dar galima prodėti skanios arbatos ir viską gražiai supakuoti- įdėti , gal į kokią stilingai suvyniotą dėžutę ar pan.

QUOTE(Hottea @ 2008 12 07, 21:35)
na mergina praso ko nors mielo ir neiprasto,taigi cekis nelabai

pas drauge maciau puodeli,kuris apmegztas,na toks kaip megztinis uzdetas,visai orginalu,miela ir silta

dar butu faina bilietas(ai)jei eitum su ja i spektakli

QUOTE(Dzesika:) @ 2008 12 08, 02:12)
O as kai 17 buvau MB prasiau geros nuotaikos
O jis man zieda su briliku!
taupe daug turbut studentas budamas
O vaikinui siulyciau gal romantiska kaledine vakariene padaryti? man patikdavo
arba nusivezti i palanga ir ant tilto kanors graziai pasakyti, tai yra paprasta bet labai miela 

dabar kai krizė pasauly, tai kažin ar žiedą su brilikais bepadovanotų ;DDDD jojo, dėl Palangos tai protingai ;} bet tai jei mane nusivežtų į Palangą, tai net supykčiau turbūt, nes kiekvieną savaitę važiuojam :DDDD
QUOTE(mabi @ 2008 12 01, 13:21)
mano dovanos kolkas tik tokios: mamai - bilietas i "gulbiu ezera", vyrui - pizama, vaiko kriksto teciui ir jo draugei po puodeli. stai cia ir pasibaigia mano sarasa
. didziausias galvos skausmas - vaikas. musu pupai dar tik bus 11men, tai niekas nesauna i galva, ka cia jai padeti po egle
. aisku, ji dar nesupras, kas tos dovanos, bet vistiek reikia kazka grazaus.... kas turi pasiulymu? tik ne pliusiniu zaislu

labuka, o kur tu pirkai vyrui pizama, nes pati ieskau jam kaledoms dovanu, net niekur nerandu tos pizamos.
Aciu
Labuka sumasciau dovanoti vyrui alaus boksta na tokie kur baruose buna, bet va beda neisivaizduoju kur ju gauti, gal kas patarti galite? aciu

As jau koki menesi sarasiuka pasidariusi, vis palengva perku dovaneles. Zinoma daug ko paklausiu ko noretu, ir daug dovaneliu dar taip ir nesumasciau, bet vaikui jau nupirkom su vyru FP lietuviskai igarsinta dainuojanti kalbanti suniuka, o vyrui noriu tokio buteliu laikiklio, bet LT nelabai galima ji gauti, bandziau parsisiusti, bet kazkaip nesigauna su apmokejimu todel ieskau ir toliau.

Gal kas matete LT tokio kazka pirkti?

Gal kas matete LT tokio kazka pirkti?