Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanosit Kalėdoms?

Zinau ka gausiu kaledoms is vyro lotuliukas.gif netycia suzinojau,bet jis to nezino bigsmile.gif Kelione! tad stengiuosi neissiduoti...ax
Atsakyti
kaip tau faina bigsmile.gif as irgi noreciau per sventes islekt kur nors rolleyes.gif
Atsakyti
Dovanosiu vyrui sąsagas, nes sako dabar madingi marškiniai su sąsagomis. Dar reiks ir marškinius "tokius" pridėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 12 15, 17:35)
Hypermaximoj  mirksiukas.gif

kada matet? as ana savaite buvau tai kur visos koines sukabintos vyriskos-nebuvo g.gif
Atsakyti
sveikutes,patarkite ka galetume orginalaus padovanoti 30 metu vyrui? ir zinoma nelabai brangaus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 16, 13:28)
kada matet? as ana savaite buvau tai kur visos koines sukabintos vyriskos-nebuvo g.gif

g.gif gal prieš porą savaičių mačiau
Atsakyti
QUOTE(mylinti_sirdis @ 2008 12 10, 15:14)
dar apie arbatas kalbant tai labai fainai yra tokios presto pirkt kut supresuotos i mazycius kamuoliukus, o uzpili vandens ir issiskleidzia dideli grazus ziedai kaip geles net, ir ten kiekvieni savo pavadinima turi, vos ne magiski kazkokie smile.gif nu net nezinau kaip cia tiksliai paaiskint, bet tikrai labai grazu, ir idomu stebet kaip skleidziasi smile.gif
parduodami lygtai su puodeliu dideliu stikliniu, nu tikrai labai miela ir ydomu smile.gif

o kiek tokia arbata kainuoja mazdaug? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 12 16, 14:23)
o kiek tokia arbata kainuoja mazdaug? bigsmile.gif

nu zinok net nezinau tiksliai, nes mes patys dovanu ja gavom, bet manau gali but is brangesniu... zydincios arbatos vadinasi beje smile.gif
Atsakyti
Sitos arbatos yra Presto parduotuvelese (kaip ir rase kazkuri mamyte), ji yra sveriama. 100 gr. 39 Lt kainuoja. Vakar pirkau tai viena gelyte apie 3 Lt kainavo. smile.gif
Atsakyti
Mano gausiančių dovanų ratas nedidelis biggrin.gif
MB - piniginė, pats užsiprašė, nors suprantu, kad kalėdos - ne pageidavimų koncertas. Nuo manęs - tarybinių vit.C buteliukas, tik etiketę su kompu padarysiu.
Mamai - naktinę lempą.
Tečiui - kaklaraištį (kur rasti įdomių???). Ir dar mano tėvams ir MB tėvams įteiksim po šampano butelį apklijuotą saldainiukais, kaip kalėdinė eglutė atrodo.
MB tečiui kakalaraištį. Mamai-kalėdinę gėlę.
Draugei - stiklinė žvakidė su mano pačios rašyta instrukcija, kaip ir kokiais atvejais ją naudot biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit ka padovanoti gerai draugei, suma nera labai svarbu, bet kad niekaip nesugavoju ko jai galetu reiketi g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar baigem su drauge pilnai supakuoti dovana draugui, kadangi puse idejos pasisemem is cia parasysiu viska pilnai .... zodziu nupirkom buteli degtines saldainiu fortuna zaliam popierelyje ir apklijavom ta buteliuka ... gavosi tokia kiap eglute. Tarpuose klijavom blizguti o ant jo pakabinom 3 raudonus zaisliukus thumbup.gif po saldainiais ir blizguciu visiskai nesimato, kad ten degtines butelis thumbup.gif dezuteje ant dugno sudejom teleloto bilieta linkedamos pinigu, cinamono pakeli- isradingumo, prezervatyva - sveikatos ir aistros, zvakute - meiles ir jaukumo biggrin.gif Viska sita graziai supakavom , o virsuje palikom laiska mazdaug toki "Mes tokios ir tokios ...parasem uz tave laiska kaledu seneliui ir radom pakeliui sita dezute ir tikimes, kad joje rasi viska, ko mes prasem uz tave.Mylim .." smile.gif
Atsakyti