Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

aciu mamytes uz jusu patarimus ir pasidalinimus savo patirtimi.Reikes ir mums i manksteles pavaikscioti...Manau,kad viskas bus gerai!Ir Jums sekmes mamytes su atzalelemis 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanuk @ 2008 04 09, 18:05)
Viskam savas laikas.  4u.gif
Vienas stojasi lovyteje 5 menesiu, o vat maniskis pvz 7 men tik apsiverte ant pilvo tinginuks.  thumbup.gif
Ropoti pradejo nuo 10,5 men tik.
Dabar mums metai ir 2 men beveik ir dar nevaikstom zinok.

Bet as nesiparinu. Zinau, kad ateis laikas ir maniskis futbola zais geriau uz tuos, kurie vaiksto nuo 9 men.  mirksiukas.gif

Maniskis jau labai panasiai i taviski ir veliau vartytis pradejo ir atsisedo veliau ir ropot nuo 10men pradejo...Tiesiog ko gero toks vaikuciu augimas rolleyes.gif
Aciu tau uz laiskeli i az 4u.gif Sekmes ir Tau!
Atsakyti
Brolis pradejo vaikscioti 9 men., ziuresim kaip sesei seksis ax.gif
Atsakyti
Mūsų panelė labai mažai ropojo, ropoti išmoko būdama 10 mėnesių ir 1 savaitės, o jau pirmi žingsniukai buvo po kelių savaičių- beveik 11 mėnesių. wub.gif
Atsakyti
veik 10mėn biggrin.gif buvo kelios dienos likusios iki mėnesiadienio ax.gif
Atsakyti
Dukrytė pradėjo vaikščioti jau būdama 10 mėnesiukų, o va jos broliukas tai tik likus savaitei iki pirmojo gimtadienio wub.gif
Atsakyti
Mums jau metukai,o vaiksčiot dar nelabai nori.Biškiuka tinginiuke blush2.gif Jei reikia paskubėti,plast ant dupciaus ir keturiom lotuliukas.gif Jai taip greičiau.O šiaip po namus kai niekas to specialiai neprašo,tai žygiuoja nuo kampo iki kampo.Per kambarį pereina.Bet ropojimas jai dar mielesnis smile.gif
Atsakyti
mano dukryte taip pat "velinuke",sedet pradejom velai,ropot velai,o vaikscioti pradejom tik 1metu ir 2menesiu.kitu draugiu vaikiukai taip pat skirtingai augo,vieni vaikuciai pradede vaiksciot nuo 10menesiu,kiti-budami virs metuku mirksiukas.gif vaikiukai musu juk skirtingi zmogeliukai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano viriasnioji pirmus zinksniukus padare 11,5men.o mazoji 12men.pradejo eiti laikidamasi uz sienu ir po savaites jau savarankiskai cool.gif
Atsakyti
maniskis vaiksto nuo 9 men. ir labai tvirtai stovejo ant koju biggrin.gif manau tai masazu pagalba smile.gif
Atsakyti
Musiskis irgi dar ne nebando pats vienas eit doh.gif tik ropoja ir eina palei baldus,kur pasilaikyt galima.
Atsakyti
Sveikos mamos. Mano erniukas pradėjo vaikščioti lygiai savaitė buvo likusi iki pirmojo gimtadienio. Pats nuėjo prie vonelės maudytis biggrin.gif O kooks džiaugsmas apėmė. Ligi ašarų... Na o dabar tai pasišokinėdamas laksto, nespėju paskui.
Atsakyti
Mano sūnelis vaikščioti pradėjo be trijų dienų 11 mėn. Maniau, kad pradės vėliau, nes ropoti pradėjo būdamas tik 10 mėn! Niekaip jam nepavykdavo iš po savęs vienos kojos ištraukti doh.gif dabar jam 1m ir 3 mėn - toks nežmoniškas lakstymas ir laipiojimas ant visko, kad vos spėju paskui jį( pliusas - svoris krenta biggrin.gif )
Atsakyti