QUOTE(smilciukas @ 2006 07 24, 14:51)
Paskelbsiu antireklama Bijolos tortui "Nauja vysnia".Uzsisakem toki vidu,o virsu-liutuka(sunus issirinko gimtadieniui).Aprasyme pasiskaiciau,kad sokoladinis biskvitas perteptas grietinele,kvepiancia ledais ir vysniu gabaliukai,suteikia tortui saldziarugsti skoni.Grietineles skonio neradau

panasu,kad pertepimas buvo su tokiu saldziu glaistu,kaip virsus

Ledu skonio irgi jokio...,zodziu dar tokio bjauriai saldaus torto nebuvau valgius,net vysnios nepramuse

Be viso sito,dar ir liutukas nepanasus i liuta,o i ezi

Taip,kad teko ismesti puse torto i siuksliu deze
Buvau nusiteikusi tik Bijoloj tortą daryti. Bet gal ši antireklama suveikė, o gal ir kainų skirtumas. Nuėjau pasiteirauti, tai pasirodo už kiekviena kg papuošimas kainuoja +5Lt. Šiaip čia tortų kainos 18 - 21 Lt už kg na ir kaip sakaiu dar plius už kiekviena kg po 5Lt. Tai gaunasi, kad 1kg kaina mažiausiai 23Lt.
Tada nuėjau į Gulbinienės tortus pasidairyti. Na ir žinokit visai man čia patiko. Anksčiau labai dažnai iš čia užsakinėdavau.Nors žinau, kad jų tortai jau tipo nebe tokie, kaip, kad pradžioje buvo, tipo pagedo truputuka firma (na bent jau taip žmonės šneka). Bet vis dėl to išsirinkau čia tortuką - batukus. Kol nepamatysiu ir neparagausiu nieko negaliu sakyti, bet labai tikiuosi, kad bus pavykęs tortas.
A dar kai peržvelgiau abiejų firmų albumus, tai aš sakyčiau, kad pas Gulbinienę pasirinkimas tikrai didesnis.
Čia tik mano nuomonė.
Po savaitgalio galėsiu parašyti kaip pavykęs gavosi mūsų tortukas.