Tai mes lankėmės pas K.Saniuką ,jis Santariškių ortopedinio skyriaus vedėjas (ir visokiausi ten laipsniai...)Nuostabus gydytojas labai rekomenduoju ,tikrai nenusivilsite.

QUOTE (Trapi @ Antradienis, 25 Lapkričio 2003, 18:55) |
O mes savo pupa gydeme pas Zitkauska. Patiko. patiko ir jo optimistinis poziuris i ta dalyka. Patiko ir jo Tiubergerio itvaras. Toks balnelis ant karoliuku. Jis sake, kad nereikia bijoti kartais jo nuimti. bet reikia saziningai ji deti ir nereikia vaiko gaileti. Patiko jo pasakymas, kad vaikai prie itvaro pripranta per dvi dienas, tevai per savaite, o seneliai nepripranta niekada. taip ir buna is tikruju. As itvara dedavai saziningai. ten vaiko kojytes buna ne isskestos, o pakeltos. Atrodo kaip apvirtes vabalas. ir i automobiline kedute puikiai telpa. Nesiojom tris menesius. Kas menesi apsilankydami pas ji. Tada is echoskopu matai, kad viskas vystosi. Paskutini menesi labai jau norejosi, kad vaikas kuo ilgiau pabutu be jo, bet vis tiek buvai sazininga. Labai jau norejosi viso to atsikratyti. ir bijojau, kad viska veliau darys. O ir Zitkauskas sake, kad butu geriau, kad ji veliau atsistotu, bet ne, ji budama 8 men atsistojo. Nemokinu as jos vaikscioti. O kai jau prades vaikscioti, sake, kad reikes vel ateiti pasitikrinti. Tik zinau, kad jis issikele i kita klinika. |
QUOTE (ely @ Trečiadienis, 26 Lapkričio 2003, 9:23) |
Beje, mano mažės klubiukas ne išniręs, bet neįeietatęs į duobutę, nežinau ar čia tas pats ar jau visai kas kita ![]() |
QUOTE (Tynka @ Ketvirtadienis, 27 Lapkričio 2003, 9:33) |
Na mes kankinames su tuo balneliu 4-ta diena. (Na kas keleta menesiu nesioja gal manes ir nesupras). Siaip butu kaip ir nieko, blogiausia kai mergcka prabunda po miego ir nori pasirazyti, kojytes istiesti, o neiseina, tad atsibunda mano vaikas su asarom ir zirzuliais. Bet labiausiai mane neramina tai, kad ji pradeda virkauti kai nuimi balneli ir pampersa, va tada ji pradeda taip gailiai zirzeti, man atrodo jai tada skauda. Ar jums kam nors taip buvo, ar cia normalu, o gal reikia kur nors skubiai kreiptis. |
QUOTE (Tynka @ Ketvirtadienis, 27 Lapkričio 2003, 9:35) |
Beje paskaiciau cia jusu nuomones, kad neverta vienu gydytoju pasitiketi, tai prasau parekomenduoti ka nors. MEs lankomes ortopediniam, pas gyd. Vasiliauskiene, bet man ji tokia gan abejinga pasirode, paziurejo atvedima, nusiunte echoskopuotis, ten rado ta displazija, pagal lenteles IIc tipa prirase (gal zinot ka tai reiskia, nes mes is to streso ir gailescio vaikui normaliai ne neissiklausinejom ) grizom pas gydytoja, kuri taip gana saltai apskyre ta balneli. Tai gal galit ka nors Kaune parekomenduoti ir papasakoti kaip pas ji pakliuti (butinas siuntimas ar pan.), o gal ka privaciai dirbanti zinote? |