Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus kūnas ilgam laikui

QUOTE(jolaima @ 2009 11 04, 23:23)
pvz. siandien valgiau:
8.30 - Pusryciai - atsikelus pirmiausiai didele stikline vandens. Avizine kose su avizu selenomis virta piene 0,05% riebumo ir siek tik ipyliau vandens, imeciau saujele razinu. Kava be cukraus.

14.00 Pietus - grikiai su pienu 0,05 % riebumo.

18.00 -Vakariene - stikline pasuku. Cia buvo paskutinis valgymas.

Ir taip kiekvieną dieną marintis badu. lotuliukas.gif
netikiu, kad maitinantis kruopomis gali turėti kokios tai energijos ir puikiai jaustis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moksliukė: 05 lapkričio 2009 - 16:35
QUOTE(Moksliukė @ 2009 11 05, 17:33)
Ir taip kiekvieną dieną marintis badu. lotuliukas.gif
netikiu, kad maitinantis kruopomis gali turėti kokios tai energijos ir puikiai jaustis....

o kaip mytybos piramide, kur pagrinda turi sudaryti grudu produktai? smile.gif ir tikrai cia nera marinimas badu,kruopos yra labai sotus ir vitaminingas maistas. Mano pagrinda sudaro kruopos vaisiai, darzoves, paskui seka pieno produktai ir galiausiai mesa ir zuvis smile.gif per pusrycius visada koses valgau,o per pietus pvz, vistiena arba zuvis virta garuose su darzovemis arba sriubos.
Isvada tokia, kad kiekvienam savo mityba, as tiesiog pasidalinau su savaja, man ji labai tinka ir patinka, svoris idealus laikosi. Bet neneigsiu reikia valios tureti biggrin.gif Si mityba jau tapo mano gyvenimo budu, tad visai nesinori eit ir suvalgyt kokia pica ar pyraga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moksliukė @ 2009 11 04, 16:02)
Bet pagal viską tavo amžius iki30?

Teisingai, atspejote 4u.gif Po 30 zinau kad leteja medziagu apykaita, tai dar labiau reikes laikyti mitybos vadeles g.gif O jums iki 40 turbut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaima @ 2009 11 06, 01:19)
o kaip mytybos piramide, kur pagrinda turi sudaryti grudu produktai? smile.gif  ir tikrai cia nera marinimas badu,kruopos yra labai sotus ir vitaminingas maistas. Mano pagrinda sudaro kruopos vaisiai, darzoves, paskui seka pieno produktai ir galiausiai mesa ir zuvis smile.gif  per pusrycius visada koses valgau,o per pietus pvz, vistiena arba zuvis virta garuose su darzovemis arba sriubos.
Isvada tokia, kad kiekvienam savo mityba, as tiesiog pasidalinau su savaja, man ji labai tinka ir patinka, svoris idealus laikosi. Bet neneigsiu reikia valios tureti biggrin.gif Si mityba jau tapo mano gyvenimo budu, tad visai nesinori eit ir suvalgyt kokia pica ar pyraga biggrin.gif
Papildyta:
Teisingai, atspejote 4u.gif  Po 30 zinau kad leteja medziagu apykaita, tai dar labiau reikes laikyti mitybos vadeles g.gif O jums iki 40 turbut? ax.gif

Na taip gal ir daugiau, kažin tokiame amžiuje, jei dar yra kokių bėdų su sveikata, o vaistai dažniausiai kenkia medžiagų apykaitai sunku išlaikyti tokį svorį. Nes kai aš buvau iki30metų galėjau valgyti ką širdis geidė, bet laikui einant, dar sustreikavus sveikatai svoris augti pradėjo valandomis, nei valgyti nereikia, o jis jau auga. O tokios drąstiškos dietos, šiam amžiui jau nebetinka.
Atsakyti
QUOTE(jolaima @ 2009 11 04, 13:23)
mano ugis 169 ir sveriu 48 4u.gif niekada nekankinau saves dietomis, tiesiog gyvenu sveika gyvenimo buda, nevalgau saldumynu, riebaus nesveiko maisto, keptu, miltiniu patiekalu, bulviu, cukraus nevartoju jau 4 metai ir stai jums rezultatas. Jokio alkio jausmo, mityba tapo mano gyvenimo budu, visada jauciuosi energinga, oda ir plaukai nuostabus, mitybos deka bei aisku ideali figura. Ir manau kuo anksciau pradedi gyvent sveikai tuo geriau, nes reikia atsimint kad tokia mityba yra visam gyvenimui. ir man net nesinori nuodemingo maisto biggrin.gif  4u.gif  Ir dar pridesiu - nevalgau vakarais, jau nuo 4 val nieko rimto nevalgau. nebent koki obuoli, morka ar panasiai ir daug gaug vandens bei zalios arbatos, zinoma be sukraus!!!!  o ryte atsikelus buna toks geras apetitas, tai pavalgau labai sociai, kas automatiskai atsiliepia visai dienai, nesinori daug valgyt..tai va nereikia jokiu dietu, reikia pakeist mitybos iprocius ir visos dziaugsites ne tik gera figura bet ir savijauta drinks_cheers.gif

Atleiskit man už įsikišima vis paskaitinėju bet nerašau bet nemanau kad čia normalus svoris pagal ūgi nebent jus labai smulkių kaulų lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Manau,kad Jums pavyks!
Atsakyti
Teisingai, atspejote 4u.gif Po 30 zinau kad leteja medziagu apykaita, tai dar labiau reikes laikyti mitybos vadeles g.gif O jums iki 40 turbut? ax.gif
[/quote]

Skamba puikiai, 169 ir 48 kg svorio, jei tu dar labai jauna. Bet palyginimui statau keturiasdešimtmetę su tokiu pat ūgiu ir svoriu, tai vaizdas išeina ne koks. Skeletas, aptrauktas minkšta oda, išlindusiais petikauliais, pašiurusiais plaukais, dažniausiai natūraliais. Kas kita, jei tu sportuoji - tačiau raumenukai sveria kiek daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 20 lapkričio 2009 - 13:12
[quote=aistruole,2009 11 20, 14:11]
[/quote]
Skamba puikiai, 169 ir 48 kg svorio, jei tu dar labai jauna. Bet palyginimui statau keturiasdešimtmetę su tokiu pat ūgiu ir svoriu, tai vaizdas išeina ne koks. Skeletas, aptrauktas minkšta oda, išlindusiais petikauliais, pašiurusiais plaukais, dažniausiai natūraliais. Kas kita, jei tu sportuoji - tačiau raumenukai sveria kiek daugiau.
[/quote]

sutinku su tavim 4u.gif man dar 25, tiesiog norejau pasakyti ta, jog savimi reikia pradeti rupintis ne tada kai jau 40, o nuo pat jaunumes, jei as dabar nevalgau jokiu saldumynu, miltiniu patiekalu ir kepto maisto, tai tapo jau mano gyvenimo budu ir man tikrai nekyla pagundu eit ir prisiest kokiu tortu, tad manau kai man bus ir 40, nebus taip sunku su svoriu, as pvz niekada nevalgau vakarienes, ir man jos nereikia, cukraus pas mane spinteleje jau daugiau nei 4 metai nerasite ir net uzmirsau kam jis reikalingas.. aisku sutinku,nebesversiu tiek pat tokiame amziuje, bet ir neatrodysiu kaip begemotas ir neteks kovoti su virssvoriu, nes jau ismokau taisyklingai maitintis ir nejaust alkio:)
Atsakyti