Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

man tuoj bus 4 men, nesiosiu turbut apie du metus ph34r.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, gal kas nesiojat DAMON breketu sistema? Kuo ji tokia pranasesne ir kiek trumpiau ja reik nesiot nei paprastus breketus?
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 29, 20:13)
Norejau paklaust, gal kas nesiojat DAMON breketu sistema? Kuo ji tokia pranasesne ir kiek trumpiau ja reik nesiot nei paprastus breketus?

ash ash ash turiu damon smile.gif
pranashumu tai zhinau tik tiek, kad reikia rechiau pas ortodonta lankytis ir kad greichiau procesas vyksta su jais, nes damon yra selfligating (ta vielute ishylusi iki 36laipsniu temperaturos visada "stengiasi" grizht i savo naturalia padeti, t.y. i taisyklinga lanka)
ish savo patirties galiu pasakyt, kad pas ortodonta buvau dar tik karta (kai uzhdejo breketus) .. nuo to karto praejo du menesiai, o pokychiai ohohooo! plius gal man chia shiaip pasiseke, bet man tik viena karta tryne zhanda ir tai tik vienas breketas
nelabai zhinau ka dar parashyt smile.gif nebent, kad man jie labai patinka smile.gif
jei kas neaishku, klausk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 08 30, 10:49)
ash ash ash turiu damon smile.gif
pranashumu tai zhinau tik tiek, kad reikia rechiau pas ortodonta lankytis ir kad greichiau procesas vyksta su jais, nes damon yra selfligating (ta vielute ishylusi iki 36laipsniu temperaturos visada "stengiasi" grizht i savo naturalia padeti, t.y. i taisyklinga lanka)
ish savo patirties galiu pasakyt, kad pas ortodonta buvau dar tik karta (kai uzhdejo breketus) .. nuo to karto praejo du menesiai, o pokychiai ohohooo! plius gal man chia shiaip pasiseke, bet man tik viena karta tryne zhanda ir tai tik vienas breketas
nelabai zhinau ka dar parashyt smile.gif nebent, kad man jie labai patinka smile.gif
jei kas neaishku, klausk wink.gif

O kiek laiko juos nesiosi (ir kiek butum paprastus nesiojus gal zinai)? Ar rove tau protinius dantis, kokioj klinikoj dejai juos? Kiek kainavo? Ar teisybe, kad po ju nereiks nesiot jokiu sutvirtinimu? Beje, ar duoda siuos breketus klinikos issimoketinai? 4u.gif
Atsakyti
limbitaves noriu paklaust,kiek tiksliai kainavo sudeti breketai?
kiek pamenu tu is klaipedos ar ne? ir lankaisi pas liatukiene.as pas ja zadu detis tai man labi idomu.aciu labai uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnele @ 2007 08 30, 13:13)
limbitaves noriu paklaust,kiek tiksliai kainavo sudeti breketai?
kiek pamenu tu is klaipedos ar ne? ir lankaisi pas liatukiene.as pas ja zadu detis tai man labi idomu.aciu labai uz atsakyma rolleyes.gif

Kad nerašyti, kiek sumokėjau, tai parašysiu kad vienas safyrinis breketas kainuoja 400 Lt.(tikiuosi neklystu smile.gif ) Taip, dėjaus Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 30, 08:58)
O kiek laiko juos nesiosi (ir kiek butum paprastus nesiojus gal zinai)? Ar rove tau protinius dantis, kokioj klinikoj dejai juos? Kiek kainavo? Ar teisybe, kad po ju nereiks nesiot jokiu sutvirtinimu? Beje, ar duoda siuos breketus klinikos issimoketinai?  4u.gif

jazuz! ar pabludai su tiek klausimu biggrin.gif
protinius rove, nes jie visishkai ne i tema buvo ishauge .. visishkai shonu pavirte buvo
dejaus baldente
del sutvirtinimu nezhinau, bet nesiprieshinu jiems visai .. nematau problemos turet sutvirtinima, jei tai tik pades ishlaikyt dantukus tiesius smile.gif
del ishsimokejimo tikrai nezhinau .. net nesidomejau tokia galimybe
kiek laiko teks neshiot dar nezhinau .. ir nezhinau kiek butu reikeje neshiot kitokius breketus .. manau preliminaru laikotarpi suzhinosiu kai apsilankysiu pas ortodonta ir jis ivertins kaip mano dantukai juda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratelle: 30 rugpjūčio 2007 - 15:55
QUOTE(limbi @ 2007 08 30, 16:44)
Kad nerašyti, kiek sumokėjau, tai parašysiu kad vienas safyrinis breketas kainuoja 400 Lt.(tikiuosi neklystu smile.gif ) Taip, dėjaus Klaipėdoje smile.gif

Tai ka, jei gerai suprantu, vienam žandikauliui apie 5600 blink.gif Kuo jie tokie ypatingi???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 30, 16:55)
Tai ka, jei gerai suprantu, vienam žandikauliui apie 5600  blink.gif  Kuo jie tokie ypatingi????  blink.gif

Man vienam žandikauliui gavos 4000 LT g.gif Man dar tik ant viršutinio sudėjo tai tiek ir sumokėjau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 08 30, 17:53)
jazuz! ar pabludai su tiek klausimu biggrin.gif
protinius rove, nes jie visishkai ne i tema buvo ishauge .. visishkai shonu pavirte buvo
dejaus baldente
del sutvirtinimu nezhinau, bet nesiprieshinu jiems visai .. nematau problemos turet sutvirtinima, jei tai tik pades ishlaikyt dantukus tiesius smile.gif
del ishsimokejimo tikrai nezhinau .. net nesidomejau tokia galimybe
kiek laiko teks neshiot dar nezhinau .. ir nezhinau kiek butu reikeje neshiot kitokius breketus .. manau preliminaru laikotarpi suzhinosiu kai apsilankysiu pas ortodonta ir jis ivertins kaip mano dantukai juda

4u.gif As irgi galvoju apie damon sistema lietuvoj smile.gif Planavau uzsieny detis, bet ten jie tokios nezino, todel dabar dar lietuvoj konsultuosiuos ir desiu cia smile.gif

QUOTE(limbi @ 2007 08 30, 18:32)
Man vienam žandikauliui gavos 4000 LT  g.gif  Man dar tik ant viršutinio sudėjo tai tiek ir sumokėjau g.gif  blush2.gif

O tai kuo tada jie tokie blatni? Man jau damon sistema vos ne tobuliausia biggrin.gif bet damon kiek zinau vienam zandikauliui apie 2200 kainuoja ax.gif

Atsakyti
ujei kiek cia wisko prisiskaiciau..... rolleyes.gif as breketus nesioju jau tris menesius, o dantukai jau lygus, lygus... smile.gif ir jokiu ten damon ar kaip ten tu sistemu nezinau ir nesidejau... unsure.gif nesioju paprastus bet ir taip suplojau 5000lt unsure.gif tj galwoju gal klaida padariau... unsure.gif o kiek laiko reikia nesioti tuos IPATINGUOSIUS breketus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 30, 19:50)

O tai kuo tada jie tokie blatni? Man jau damon sistema vos ne tobuliausia  biggrin.gif  bet damon kiek zinau vienam zandikauliui apie 2200 kainuoja  ax.gif

Blatni tuo, kad skaidrūs biggrin.gif Ir jų iš tikro galiu pasakyt beveik nesimato, ypač nuotraukose iš viso nesimato, o gyvei iš nedidelio atstumo irgi thumbup.gif Man labai patinka tai, visai jie man netrukdo. Ir šiaip yra švelnesniu paviršium, dėl to man visiškai netrynė kai uždėjo, tik iltinį vieną pirmą dieną labai nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti