Mano 2 drauges pas Kirkuti,vienai neseniai nueme breketus,ir ka galiu pasakyt,grazu man,nors ir breketai labai jai tiko,o kita vis dar,nei viena irgi netuejo nusiskundimu,bet va jusu nuomone norejau isgirst
Enita Nesu skupi,bet kartais galimybes neleidzia brangiau...
Mano 2 drauges pas Kirkuti,vienai neseniai nueme breketus,ir ka galiu pasakyt,grazu man,nors ir breketai labai jai tiko,o kita vis dar,nei viena irgi netuejo nusiskundimu,bet va jusu nuomone norejau isgirst
QUOTE(Anira @ 2007 09 27, 15:20)
Na tu ziurek nepersistenk, gal del to ir persalai... juk kai daug dirbi, mazai miegi vat ir pasidave gal tavo organizmas... jei neturi laiko pailseti, tai nors pavalgyti normaliai surask laiko 
valgau per paskaitas
bet ta proga kad atsiminiau einu pavalgyt
QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 15:10)
Oho, kokios eiles!!!
Na manau, kas suranda sita puslapi pries dedant breketu, tai tiems tikrai pasiseka. Truputi istorijos(pries 1,5metu beveik)
QUOTE(juratelle @ 2007 09 26, 15:04)
aga .. kazhkajp baisiai nuskambejo tie 2metai ir 8menesiai vienam zhandikauliui
as bijau, kad ir manes tas laukia
tiksliau kartais susipergyvenu, kad nieko cia man nevyksta ir teks nesioti ilgai ir nuobodziai
QUOTE(renachiuke @ 2007 09 26, 23:36)
Gal kuri nors esat pas Kirkuti? (Siauliuose arba Vilniuje)
Nes kiek zinau,pas ji daug pigiau nei kitur..tai as ir laukiu gruodzio,nes tik nuo tada daro naujus sarasus,ir tuomet tik uzsirasyt galesiu ...
Nes kiek zinau,pas ji daug pigiau nei kitur..tai as ir laukiu gruodzio,nes tik nuo tada daro naujus sarasus,ir tuomet tik uzsirasyt galesiu ...
ka reiskia pigu?
as pati lankausi pas Kirkuti, uz breketus abiem zandikauliams sumokejau 2400lt, tai ne manau, kad cia labai pigu
QUOTE(Airy @ 2007 09 27, 18:29)
valgau per paskaitas
nes kitu metu uzmirstu
TAi tau is paskaitu dviguba nauda ir studijoji ir pavalgyti prisimeni, tai kai baigsi mokslus bijau ir pagalvoti kas bus
La fraise 2 drauges dejos,ir tikrai pigiau nei tu
Bet nu ka as zinau...pas viena is ju labai panasi situacija kaip ir pas mane ( tik pas mane siek tiek geriau buvo) tai nemanau,kad bus labai brangiai...
Bet nu ka as zinau...pas viena is ju labai panasi situacija kaip ir pas mane ( tik pas mane siek tiek geriau buvo) tai nemanau,kad bus labai brangiai...
Sveikos gelezinkelietes
MAn dave jau kazkokias gumas nesioti
pirma menesi nesiojau po viena, vakar nuejau, tai dvigubas liepe nesioti
Tai as jau taip isivaizdavau, kad jau kaip gumas duoda, tai nuemimas svieciasi greitai, bet kaip vakar as jos uzklausiau, tai sako as dar bijau kazka sakyti.... kaip liks kokie 3-4 men. tada pasakysiu
Spali jau bus 2 metai kaip as su
QUOTE(renachiuke @ 2007 09 27, 19:50)
La fraise 2 drauges dejos,ir tikrai pigiau nei tu
tai gal dejosi daug seniau ?
man uzdejo pries 5 men
QUOTE(flakita @ 2007 09 27, 21:01)
Sveikos gelezinkelietes
pirma menesi nesiojau po viena, vakar nuejau, tai dvigubas liepe nesioti
Tai as jau taip isivaizdavau, kad jau kaip gumas duoda, tai nuemimas svieciasi greitai, bet kaip vakar as jos uzklausiau, tai sako as dar bijau kazka sakyti.... kaip liks kokie 3-4 men. tada pasakysiu
Spali jau bus 2 metai kaip as su 
Sveika! nu istikruju ilgai
QUOTE(Anira @ 2007 09 27, 20:08)
Sveika! nu istikruju ilgai
As kai rugsejo pradzioje lankaiusi pas gyd. tai sake apie 3men.liko, bet kazkaip dabar pradejau abejoti
Na, pagyvensim pamatysim 
O tu nesiojai tas gumas? Ar cia ne visiems reikia?
Tai joa,seniau 
Bet va aisku prasiau ju,kad pasidometu kas ir kaip,tai sake kiekvienam zmogui skirtingai...ziurint kiek breketu reikes det i rt.t. Na,ziuresim
Bet va aisku prasiau ju,kad pasidometu kas ir kaip,tai sake kiekvienam zmogui skirtingai...ziurint kiek breketu reikes det i rt.t. Na,ziuresim
QUOTE(flakita @ 2007 09 27, 21:13)
Na, mano atvejis sudetingas, nes man dar buvo daryta operacija zandikauliu, tai po operacijas du menesius prekyje per vidury nesiojau gumas, buvu uzkambintos virsuje ir apacioje. Ar pas tave panasiai ?