Įkraunama...
Įkraunama...

Katrė

QUOTE(Cikadelė @ 2007 12 13, 12:54)
Visos žinutės, neatitinkančios šios temos turinio, buvo pašalintos. Jeigu neapsiraminsit, oregano, B.Brigitte, gausit įspėjimus

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 11 29, 21:16)
man negražu toks trumpinys. geriau tada ir pavadint Katarina ar Kotryna

drinks_cheers.gif
Katrė man toks paprastos, užguitos kaimietukės vardas blush2.gif Čia galima Žemaitei už tai padėkot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratikas @ 2007 12 13, 13:29)
Katrė man toks paprastos, užguitos kaimietukės vardas  blush2.gif Čia galima Žemaitei už tai padėkot  tongue.gif

Žemaitei galima už labai daug ką padėkoti ir žemai galvą prieš ją nulenkti ir šypsenėlė tongue.gif čia netinka, o tiktų, manau, thumbup.gif

baisiai įdomu, koks yra NEUŽGUITOS kaimietukės vardas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 12 21, 20:43)
baisiai įdomu, koks yra NEUŽGUITOS kaimietukės vardas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

teklė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 21, 21:06)
teklė biggrin.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai labai gražus vardas wub.gif

Jei iš tos pačios serijos, tai mano kaimynai yra Vingiai, tai lengvai isimenama pavarde ir tiek ir nė katro nepagalvojome, kad jie kokie nors apsileidėliai kaimiečiai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
senoviskas vardukas thumbup.gif mano mociutes vardukas toks buvo blush2.gif a siom dienom jau toki senokai gridejus esu... 4u.gif
Atsakyti
Katre - man negrazu..Toks grubus vardas, asociacija bloga doh.gif bet visai grazu Kotryna wub.gif
Atsakyti
Mano mergyte Kotryna, ir man labai gražu wub.gif , nesvarbu kad parduotuve taip vadinasi, ir senelis vadina Katre arbe Anastasija,aš daviau vardą vardą Kotryna ir toks jis bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 12 22, 21:50)
Mano mergyte Kotryna, ir man labai gražu wub.gif , nesvarbu kad parduotuve taip vadinasi, ir senelis vadina Katre arbe Anastasija,aš daviau vardą vardą Kotryna ir toks  jis bus wub.gif

kodėl Anastasija? ohmy.gif mano bočius irgi bandė Katre vadinti, bet aš pasakiau ne....ir niekas nevadina kitaip, kaip tik Kotryna wub.gif
Atsakyti
Anastasija tikrai ne prie ko biggrin.gif Bet šiaip labai labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Jei atvirai, skamba bjauriai... Na, bet pati temos autorė prašo nuomonių smile.gif
Atsakyti