Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 12 05, 19:56)
Ką tu čia dar  blink.gif Dieve, dieve  doh.gif

nu nieko unsure.gif viena iš galimybių kodėl taip atsitiko, galbūt norėta pakeist foto ir suklydus dėta iš kito niko,arba keista foto ir kažkaip senoji pasilikus, tą turėjau omeny, arba tiesiog laaaabai panašus žmogus, jei jau dvynės sesės nėra. unsure.gif
Ar aš kaltinu ką nors? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 05 gruodžio 2007 - 20:01
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 12 04, 21:08)
sveikos.
kas šio konkurso moderatorė?nesuprantu,kodėl 5dienas fotkė vis nepatvirtinta ir nepatvirtinta,noriu išsiaiškinti kame šaknys,nes dydis iškarto atitiko.ka ten reikia patvirtinimui -šauktuka nuspaust/tai ir šauktuka,ir iksiuka raudona spaudžiau.jau nebe pirmą karta dalyvauju,lyg naujokė jaučiuos-kame šaknys blink.gif  4u.gif

moderatorė aš hi.gif .
jūsų nuotrauka neatitinka temos, nes joje nesate apsirengusi taip, kaip atrodote kiekvieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 05, 20:59)
nu nieko  unsure.gif viena iš galimybių kodėl taip atsitiko, galbūt norėta pakeist foto ir suklydus dėta iš kito niko,arba keista foto ir kažkaip senoji pasilikus, tą turėjau omeny, arba tiesiog laaaabai panašus žmogus, jei jau dvynės sesės nėra.  unsure.gif
Ar aš kaltinu ką nors?  unsure.gif

o gal dar senai vaikysteje,teveliai nusprende skirtis.. ir pasieme po viena vaikeli..
kaip is to filmo... ir po daug metu mergaites atrado viena kita SM pagalba 4u.gif
prasom nepykti,as tik fantazuoju
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 05, 20:30)
moderatorė aš hi.gif .
jūsų nuotrauka neatitinka temos, nes joje nesate apsirengusi taip, kaip atrodote kiekvieną dieną.

Tai kad čia tikrai tokių yra, ir ne viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 05 gruodžio 2007 - 20:34
QUOTE(Atlante @ 2007 12 05, 18:49)
man šita tokia romantika dvelkianti  rolleyes.gif
user posted image

man irgi sita grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 12 05, 20:23)
Kokios panašios merginos blink.gif

user posted image
user posted image

aha blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 05, 19:23)
Kokios panašios merginos blink.gif

nu as ir galiu patvirtink, kad jos tikrai ne seserys.... smile.gif, viena is ju mano vyro buvus klasioke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raciren: 05 gruodžio 2007 - 20:36
QUOTE(Nome @ 2007 12 05, 20:34)
Tai kad čia tikrai tokių yra, ir ne viena

toje nuotraukoje labai jau nekasdieniškai apsirengusi.
---------------------------------

user posted imageuser posted image
šios merginos išties labai panašios, bet niekas jų profiliuose nesutampa, todėl neturiu pagrindo manyti, kad dvigubas nikas.
panašios ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 05, 21:44)
toje nuotraukoje labai jau nekasdieniškai apsirengusi.

blink.gif yra min 8 nuotraukos kur apranga tikrai nekasdienė, pagal kokius

kriterijus atrenkat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE($ @ 2007 12 05, 20:50)
blink.gif  yra min 8 nuotraukos kur  apranga tikrai nekasdienė, pagal kokius

kriterijus atrenkat?  rolleyes.gif

sutinku, dvi nuotraukos yra su nekasdienine apranga, tačiau jos buvo patvirtintos pačioje konkurso pradžioje, kada nebuvau iki galo išsiaiškinusi konkurso sąlygų, tad ir negalėjau jų trinti, jos liko.
visas kitas atrinkinėju labai kruopščiai.žiūriu, kad matytųsi koks nors stilius, o ne tik plaukai, akiniai, arba pastatai prie kurių stovima.
netvirtinu nuotraukų su vaikais, arba kur vestuvinės, su kaukėm ir pan.
Atsakyti
o man sita labai grazi:

user posted image

O del tu merginu panasiu, nu labai tikrai panasios. Bet jus ir pastabios! blink.gif
Atsakyti
Man turbūt šiuo metu gražiausios šios wub.gif
Atsakyti
Man irgi visos šitos labai patinka, tik trečioje tai aš nematau nei kasdieninio, nei šventinio aprangos stiliaus g.gif
Atsakyti