Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

Noriu vyrui nupirkti futbolo stala kaledoms, tik visiskai nieko apie juos neismanau doh.gif . Gal kas patartumet i ka reiktu atkreipti demesi, o gal rekomenduotimet koki megejiska, bet ne prasta? ax.gif Noretusi isleisti ne daugiau 500lt (idealu butu apie 300lt smile.gif ) ir uz tokius pinigus man jau noretusi nusipirkti gera ir kokybiska daikta rolleyes.gif .

Atsakyti
Mano dovanėlių sąrašas jau beveik užpildytas, liko TIK viską nupirkti ir padaryt biggrin.gif Atsisiunčiau programėlę kalėdiniams atvirukams, tai iš jų darysiu popieriukus su giminių foto šokoladams į kalėdinių dovanų rinkinius, manau turėtų atrodyt gražiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 03, 13:08)
Noriu vyrui nupirkti futbolo stala kaledoms, tik visiskai nieko apie juos neismanau doh.gif . Gal kas patartumet i ka reiktu atkreipti demesi, o gal rekomenduotimet koki megejiska, bet ne prasta? ax.gif Noretusi isleisti ne daugiau 500lt (idealu butu apie 300lt smile.gif ) ir uz tokius pinigus man jau noretusi nusipirkti gera ir kokybiska daikta rolleyes.gif .

Čia kalėdom? doh.gif Nebloga idėja, bet kalėdom per daug išlaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 11 03, 15:10)
Čia kalėdom?  doh.gif  Nebloga idėja, bet kalėdom per daug išlaidų  g.gif

Na taip, brangokai ir man si dovanele butu, bet... Suaugusiems mes niekas nieko neperkam, nebent kazka labai simbolinio. Maistui labai dideles reiksmes irgi neteikiu, galima pasigaminti kazka skanaus ir nebutinai nukrauti vaisemis stala kelioms dienoms (o per kucias visada vaziuojam pas tevukus) ax.gif. Renginiui sventems bilietus nusipirkome anksciau, taigi lieka tik dovanos tevams, vyrui ir vaikams. Jei iseitu prasisukti su futbolo stalu uz kokius 300lt, tai manau, kad cia ne taip jau ir brangu uz linksmai praleista laika ne tik su vyru ir seima, bet ir draugais, artimaisiais ax.gif . Man kaledose svarbiausia ir yra - jaukiai praleistas laikas, bendravimas, o siuo atveju butu smagus ir idomus laisvalaikis namie ir labai patenkintas vyras smile.gif .
Atsakyti
Na aš šiandien jau irgi pradėjau galvoti apie dovanas, ir kol kas ieškoti jų internete, t.y. vienos - arbatos rinkinio.
Gal esate mačiusios rimi ar maximoj didelių arbatos rinkinių, kur sudėta įvairių skonių arbatų?
Kol kas radau sanitexe Lipton arbatų rinkinį.

Na, o šiaip, manau, jog šiemet dauguma dovanų bus saldainiai, gėrimai, o ne kokie tai daiktai, be aiškios paskirties.
Taip pat galvoju daryti atvirutes, siųsiu jas draugams ir artimiesiems su kuriais nesusitiksim per šventes.
Atsakyti
jau spali pradejau ziurinet ir mastyt,kad butu pigiau ,tai maximoj per ispardavimus vaikam jau pripirkau dubeneliu su puodukais su winnie pooch ir makvino piesinukais,ai kazkaip galvoju juk svarbu ne kaina o dovana,tai gavosi dovaneles po 6lt trim vaikuciam na dar po sokoladini sei idesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 11 03, 17:38)
Na aš šiandien jau irgi pradėjau galvoti apie dovanas, ir kol kas ieškoti jų internete, t.y. vienos - arbatos rinkinio.
Gal esate mačiusios rimi ar maximoj didelių arbatos rinkinių, kur sudėta įvairių skonių arbatų?
Kol kas radau sanitexe Lipton arbatų rinkinį.

Na, o šiaip, manau, jog šiemet dauguma dovanų bus saldainiai, gėrimai, o ne kokie tai daiktai, be aiškios paskirties.
Taip pat galvoju daryti atvirutes, siųsiu jas draugams ir artimiesiems su kuriais nesusitiksim per šventes.

pabandyk uzsukti i parduotuve "skonis ir kapas" ten ir pati gali arbatu ar kavu rinkinukus pasidaryti ir kokiu noresi skoniu ir pagal kaina pasiderinti:) as visada is ten perku, superines arbateles thumbup.gif
Atsakyti
As jau esu dali nupirkusi ir labai nekanatrauju surast likusia dali ax.gif Jau kamputy stovi dovanos kriksto suneliams,porai draugiu,mamai ir seseriai,liko suieskot viska vyriskos lyties atstovams g.gif Kai kurios is jusu rasot,kad nuotaika ryskesne,kai parduotuves ima ruostis.Ten,kur dabar gyvenu,parduotuves jau totaliai issipuosusios ir tokia kaledine pasaka visur...Tad jauciuos taip,kad neimanoma nesiruost doh.gif
Atsakyti
gyrdejau,kad siemet ir akciju nelabai nori daryt,kur anais metais pvz buvo 30% tai siemet tik 15% bus. taip gyrdejau.
Atsakyti
Aga.. o as truputi ir nudegiau su isankstiniu dovanu pirkimu - uzsakiau praeita savaite zurnalo prenumerata tipo su akcija, o sia savaite dar kaina sumazino doh.gif doh.gif smikiai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2010 11 04, 10:55)
Kai kurios is jusu rasot,kad nuotaika ryskesne,kai parduotuves ima ruostis.Ten,kur dabar gyvenu,parduotuves jau totaliai issipuosusios ir tokia kaledine pasaka visur...Tad jauciuos taip,kad neimanoma nesiruost doh.gif

Man taip pat, kaip ir daliai kitų, labiau kalėdinė nuotaika jaučiasi, kai jau būna pasipuošusios parduotuvių vitrinos, mokykla (aš vis dar moksleivė ax.gif Taip praeitais metais smagu buvo, kai reikėjo budėti ir mes su drauge buvom prie papuoštos pagrindinės eglės wub.gif Aišku, ji buvo dirbtinė, bet vien tik tos lemputės gerą atmosferą sukuria thumbup.gif ). O kur jūs gyvenate, jei nepaslaptis? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 11 02, 16:59)
Sveikos,

O ka uosviam dovanosit???? g.gif

Nejaugi niekas nieko nedovanoja uosviams? g.gif
Atsakyti