Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 11 10, 16:02)
Žinoma ne, todėl ir klausiu,kol dar yra laiko~
Reikalas tame, kad čia sunkoka situacija ir daug "standarto" galbūt labai nenudžiugins, o norisi, kad kas nors tikrai įsimintų arba būtų bent jau naudojama, tai ir suku galvą  rolleyes.gif Arba tik man taip atrodo  lotuliukas.gif

O jeigu rašalinį parkerį? Arba kokius nors kursus, jei rankdarbiai jai nors kiek prie širdies, pvz. išrinkti siūlus, karoliukus, pridėti virbalus ir užrašyti į riešinių kursus (arba kokius nors kitus, jei tokia dovana nebūtų per brangi) smile.gif
Jei virtuvėje nėra visiška "varlinėtoja" -galima dovanoti receptų knygą, o kartu jau iš kokio recepto iškeptą gardumyną, kad iš karto gautų "įkvėpimo" gaminti...
Gal nei vienas patarimas ir netiks, bet siūlau pagal save (labai nemėgstu, kai dovanos yra nepraktiškos ir paskui dūla dėžėse)
Atsakyti
QUOTE(super voverė @ 2010 11 11, 00:16)
O jeigu rašalinį parkerį? Arba kokius nors kursus, jei rankdarbiai jai nors kiek prie širdies, pvz. išrinkti siūlus, karoliukus, pridėti virbalus ir užrašyti į riešinių kursus (arba kokius nors kitus, jei tokia dovana nebūtų per brangi) smile.gif
Jei virtuvėje nėra visiška "varlinėtoja" -galima dovanoti receptų knygą, o kartu jau iš kokio recepto iškeptą gardumyną, kad iš karto gautų "įkvėpimo" gaminti...
Gal nei vienas patarimas ir netiks, bet siūlau pagal save (labai nemėgstu, kai dovanos yra nepraktiškos ir paskui dūla dėžėse)

sutinku, uztad siemet kaip ir pernai pas mus naudingos dovanos..prieskoniai be jokiu E , kava svieziai malta ir apelsinas kvepiantis gvazdikeliais ir cinamonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 11 09, 23:11)
O sakykit į ką pakuojate arbatą, saldainius? Planuoju rinkinukus padaryti draugams saldžių dovanų (arbata, kava, saldainiai), bet klausimas iškilo kaip viską gražiai supakuoti? Kiek žiūrinėja pirkti saldainių dėžučių atskirai, tai tos tuščios dėžutės visai brangokos  ax.gif

As irgi siemet tevams toki rinkinuka padovanosiu:
mamai - arbatos puodelis, 3 rusiu arbatos, saldainiu is ,,sokolado meistru", medaus stiklainiuka, imbieriniu sausainiu.
teciui - 3 rusiu kavos, saldainiu is ,,sokolado meistru", uogienes stiklainiuka (tos kur buna dangtelis su medziagyte apristas), imbieriniu sausainiu.
Idesiu i dezutes ir supakuosiu. Dezuciu paprasysiu maximoj, praita karta be problemu dave wink.gif
Broliui su zmona: judvieju potreta (foto is vestuvinio albumo) ant drobes, nes kazkada sake, kad noretu smile.gif
O draugui: kazka praktiska. Manau, kad odini portfeliuka i darba smile.gif
Tokios idejos smile.gif
Atsakyti
Dėl JYSK kokybės drįsčiau abejoti, po vieno karto, kai raudoni rankšluosčiai nudažė odą raudonai, tai į JYSK patalynę, rankšluosčius ir kitą tekstilę žiūriu labai skeptiškai. Manau, nesmagu būtų gauti nekokybišką dovaną, tai ir dovanoti nederėtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
maksimoj dabar 40 proc. nuolaida chalatams mirksiukas.gif

Keli metai iš eilės ieškai spragtuko riešutams gliaudyti. Gal kas matėt kur nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mililė: 11 lapkričio 2010 - 13:02
Aš esu mačiusi Vilniuje Ozo prekybos centre Prismoje, ten toks kaip grybukas, įdedi riešutą ir suki galvutę, taip perskeli riešutą.
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 11 11, 14:01)
maksimoj dabar 40 proc. nuolaida chalatams mirksiukas.gif

Keli metai iš eilės ieškai spragtuko riešutams gliaudyti. Gal kas matėt kur nors?

jyske maciau praeita savaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 11 11, 18:01)
jyske maciau praeita savaite  thumbup.gif

aš noriu rasti tokį kaip tikrą iš pasakos žmogeliuką, ar toks buvo?
Atsakyti
Aš tai žadu pripirkti gražių dėžių ir jas pripildyt įvairių saldainių. Ir pigiau išeis, ir saldainių ilgam užteks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalėdinukė* @ 2010 11 11, 20:45)
Aš tai žadu pripirkti gražių dėžių ir jas pripildyt įvairių saldainių. Ir pigiau išeis, ir saldainių ilgam užteks  thumbup.gif

Į tokias dėžutes gali pakuoti saldainius smile.gif Bet reiktu pačiai susilankstyti ir susiklijuoti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsi: 12 lapkričio 2010 - 09:48
QUOTE(baltė @ 2010 11 11, 14:00)
Dėl JYSK kokybės drįsčiau abejoti, po vieno karto, kai raudoni rankšluosčiai nudažė odą raudonai, tai į JYSK patalynę, rankšluosčius ir kitą tekstilę žiūriu labai skeptiškai. Manau, nesmagu būtų gauti nekokybišką dovaną, tai ir dovanoti nederėtų. mirksiukas.gif

Žmogui, kuriam dovanojom jau metus nešioja, sakė puikiausias chalatukas smile.gif bet manau su kokybe visko gali pasitaikyti... Jei piniginė leidžia geriau rinktis kiek brangesnį daiktą, o jei ne - ką padarysi
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 11 11, 17:49)
aš noriu rasti tokį kaip tikrą iš pasakos žmogeliuką, ar toks buvo?

nea, ne toks, ten metalinis buvo, su dubeneliu
Atsakyti