Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

QUOTE(Wild Cherry @ 2010 11 23, 00:15)
As sau is cia pirkau
http://www.jauku.lt/...u7qaoq6cj6u3nn7

Labai smagiai atrodo ir daug auskariuku telpa  thumbup.gif

Atsijunkite nuo sistemos, kai įkeliate nuorodą. Įsijungia jau su prisijungtu asmeniu. smile.gif
Atsakyti
sakykite, ką padovanoti sesers dukrytei metukų amžiaus? Niekaip nesumąstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2010 11 23, 10:11)
Atsijunkite nuo sistemos, kai įkeliate nuorodą. Įsijungia jau su prisijungtu asmeniu.  smile.gif

Tai prekę įdėtą į krepšelį rodo, o daugiau jokių prisijungimo duomenų aš nemačiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 11 23, 11:54)
Tai prekę įdėtą į krepšelį rodo, o daugiau jokių prisijungimo duomenų aš nemačiau. 4u.gif

Tai kad ir pas mane rodo, kad as isejus is sistemos, tik ta prekyte krepselyje guli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 23, 10:47)
sakykite, ką padovanoti sesers dukrytei metukų amžiaus? Niekaip nesumąstau doh.gif

sikpuodi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2010 11 23, 08:47)
O kur galima sveriamo šokolado nusipirkt Kaune? Labai patiko ši idėja wub.gif

Ir man labai įdomų. Žinau tik kad Naujoji rūta kažkada buvo pirkt po 1 kg plytelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas matėte kur nors kažką panašaus?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 23, 19:00)
Gal kas matėte kur nors kažką panašaus?
My Webpage

Pabandykite paieškoti kokiam knygyne arba Officeday
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 23, 11:47)

Žiūrint už kokią sumą smile.gif galima kažkokį žaidimą - lavinamąjį, muzikinį, dar fainiau - medinį... kaladėles ar panašiai. Galima kokią dailią suknytę, raštuotas pėdkelnytes, knygučių, skirtų mažiukams (storais lapais). Į plaukučius aksesuarų, o jei dar nereikia - vis tiek reikės... pvz. segtukų-bantukų ar panašiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 23, 11:47)

Manau labai graži būtų dovana atsiminimų skrynelė smile.gif Galit nusipirkti skrynelę paprastą ir ją dekupažuoti specialiai tai mergytei, su jos vardu ir t.t., labai šilta dovanėlė būtų ir tikrai ilgai ją naudotų wub.gif
Atsakyti
Ewacka, aš manau, kad visai gerai dovanoti gėlę. Na, galbūt čia būdingiau dovanoti per gimtadienius, bet man patiktų smile.gif o šiaip kai nelieka jokių idėjų, visada galima dovanoti kažką valgomo gražiai apipavidalinus. Vienais metais tėvai gavo pintą lėkštę tokią, kur buvo gero vyno butelis ir varškės pyragas. Nu atrodė labai gražiai ir šauniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 23 lapkričio 2010 - 22:27
QUOTE(pempe @ 2010 11 23, 21:21)
oi, koks smagus puslapiukas, aciu thumbup.gif

As visai netycia dar ir nuolaidos kupona siam puslapiukui aptikau
http://www.nuolaidel...sakant-el-pastu

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti