Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti kad būtų artimas ryšys su vaiku?

QUOTE(L & U & T @ 2007 06 01, 18:50)
As pergyvenu del mazejancio rysio su vaikiuku. pradejau dirbti ir labai mazai laiko lieka pabuvimu isu dukryte. pastebejau, kad ji labai uprisirisa prie mociutes , su kuria buna per dienas, o ne prie manes ar tecio... net skaudu ir neramu... aisku svarbiausia kad jai tikra igera su mociute- aukle, bet kai pajauti ta atotruki suspaudzia sirdi sad.gif

Sveikutes,
as irgi pradedu nervuotis - kaip bus po menesio- kaip pradesiu eiti i darba ir vaikeliuka paliksiu su mociute.. Jau dabar jauciu tipo konkurencija- kai vaikas labiau pas mociute nori- nei pas mane (kai esame dviese- tada labai gerai bendraujam ir abi). jau po keliu pasaugojimu - pastebejau lepinima, ikiru nesiojima, grizusi namo- as 3 dienas atstatineju viska i savo vietas, tai kaip bus po menesio... net bijau pagalvoti.. nors sakoma- tegul mociutes buna angelai sargai- bet bijau, kad nesutrikdytu buvusiam graziam bendravimui..
NEPERGYVENK, manau anksciau ar veliau vaikeliukas ta tikrai atsirinks.. as to irgi tikiuosi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tegul vaikus auklėja auklės ir mamos, o močiutės tuo ir lieka - angelais sargais. IR nebebus problemos, kas prie ko labiau prisiriš. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarp manęs ir sūnaus yra artimas ryšys. Kažkada jis man davė pastabėlę, kad aš myliu savo darbą labiau nei jį, nuo to karto labai stengiuosi kuo daugiau bendrauti, kalbėti, diskutuoti, nors kartais būnu ir labai pavargus. Tad mamytės nenuleiskite nosyčių schmoll.gif , viskas bus gerai smile.gif . Raskite laiko pabendrauti su jais, nors atrodys jums, kad poilsis, ramybė būtų geriau už pašnekesį su jūsų vaiku.
Visoms sėkmės ieškanr to nepaprasto ryšio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ravada @ 2007 07 13, 22:08)
Sveikutes,
as irgi pradedu nervuotis - kaip bus po menesio- kaip pradesiu eiti i darba ir vaikeliuka paliksiu su mociute.. Jau dabar jauciu tipo konkurencija- kai vaikas labiau pas mociute nori- nei pas mane (kai esame dviese- tada labai gerai bendraujam ir abi). jau po keliu pasaugojimu - pastebejau lepinima, ikiru nesiojima, grizusi namo- as 3 dienas atstatineju viska i savo vietas, tai kaip bus po menesio... net bijau pagalvoti.. nors sakoma- tegul mociutes buna angelai sargai- bet bijau, kad nesutrikdytu buvusiam graziam bendravimui..
NEPERGYVENK, manau anksciau ar veliau vaikeliukas ta tikrai atsirinks.. as to irgi tikiuosi..  mirksiukas.gif

Sveika,
Man buvo panašiai. Išvažiavo su mano mama atostogauti savaitei, ir kai grįžo tai vaiko nebepažinau. doh.gif Labai suaugo ir savarankiška paliko, ir zyzimai prasidėjo. Jei paliksi pas savo mamą, tai pasakyk ko negalima daryti, nes paskui vargas bus. g.gif reikia. kad visi vienodai su vaiku elgtusi, nes jis pasimes jei visi skirtingai elgsis.
Atsakyti
QUOTE(plienine_magnolija @ 2007 07 29, 15:35)
Man buvo panašiai. Išvažiavo su mano mama atostogauti savaitei, ir kai grįžo tai vaiko nebepažinau. doh.gif Labai suaugo ir savarankiška paliko, ir zyzimai prasidėjo. Jei paliksi pas savo mamą, tai pasakyk ko negalima daryti, nes paskui vargas bus. g.gif reikia. kad visi vienodai su vaiku elgtusi, nes jis pasimes jei visi skirtingai elgsis.

Taigi ir as po savaites atostogu kitoje salyje katik.. tuoj i darba leksiu... ir zinai, maniau- kad per sia savaite su anyta (ta pacia-kuri priziures visa laika kai as dirbsiu) kazkas labai pasikeis... o dabar grizusi matau- kad nesuklydau pasirinkdama sau aukle-anyta, kiek daug ismoko naujo, kokia rami, gera ir rupestinga.. zinai, galvoju-kad ji net uz mano mama geresne- kaip aukle... nors negrazu taip sakyti, bet zmones skirtingi-tiesa smile.gif ... ir cia- be barniu, tokia ramybe, jaukumas, ramuma..... ..... ..... Manau mergaitei mano bus labai gerai... o labai bijojau- kad po savaites grizimo- man reikes meile uzsikovoti... nereikejo! mane labai greitai prisimine- ir rankutes istiese... kaip buvo malonu!!! matyt kiekvienas vaikas skirtingas... aciu dievui, kad leido tik pailseti normaliai.. o dar ir neispaikino- atvirksciai... labai gera mergaite... net geresne- uz buvusia... smile.gif as dziaugiuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytės, perskaičiau labai įdomią ir naudingą knygą - Ivonne Delaflor, "Pozityvus vaikas ir jam skirta Meilės Kalba". Tikrai verta paskaityti, ir žodžių gražių yra wub.gif

Atsakyti
Mano vaikas taip pat labiau myli tėtį. Kai būnu su juo viena arba tryse su močiute - prisiklijavęs prie manęs. Bet tik tėtis grįžta iš darbo - viskas, mamos "nebėra". Kai einam tryse pasivaikščioti, nė už ką nenori man rankos duoti. Tik kad tėtis visur būtų su juo
Atsakyti

Noriu pakomentuoti:[ Mano vaikas taip pat labiau myli tėtį. Kai būnu su juo viena arba tryse su močiute - prisiklijavęs prie manęs. Bet tik tėtis grįžta iš darbo - viskas, mamos "nebėra". Kai einam tryse pasivaikščioti, nė už ką nenori man rankos duoti. Tik kad tėtis visur būtų su juo].
Tai visiskai normalu. Kai bunate su mociute vaikas pasitiki Jumis labiau nei mociute , ir nori buti su Jumis. . Kai sugrizta tevelis , jis tiesiog jo pasiilgsta, todel reikia dziaugtis , kad gaunate truputi poilsio.Tegu tevelis irgi vaiku pasidziaugia. Tuo tarpu Jus tik stebekite, arba aplamai eikite daryti kitus darbus.
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 07 27, 19:50)
. Raskite laiko pabendrauti su jais, nors atrodys jums, kad poilsis, ramybė būtų geriau už pašnekesį su jūsų vaiku.
Visoms sėkmės ieškanr to nepaprasto ryšio.  4u.gif

va cia tai teisingai
tik kaip sunku kartais buna atrasti to laiko g.gif
Atsakyti
Kol kas mama myli labiau,nes valgo MP,toliau ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2007 09 29, 12:31)
Kol kas mama myli labiau,nes valgo MP,toliau ? smile.gif

cia klausimas, pamastymas ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 09 30, 14:05)
cia klausimas, pamastymas ar kas?  g.gif

Mamos diskutuoja:ka vaikas labiau myli,mama ar teti?As rasau ,kad kol kas mama ,o toliau bus matyt. smile.gif
Atsakyti