Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 12 04, 12:59)

Ačiū smile.gif jau užteks, nes ir taip akyse raibsta, neišsirenku kas geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 12 04, 11:29)
Dar Debteceno g 61

Buvęs "Vaikų pasaulis" ir yra Debreceno g. 61. Ten maisto parduotuvė "Grūstė",antram aukšte "Čipolinas",o prie įėjimo ir glaudžiasi dvi rankdarbių parduotuvėlės-vienoj viskas siuvinėjimui, kitoj mezgimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Povai...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 04 gruodžio 2007 - 13:37
QUOTE(mažiausia @ 2007 12 04, 14:18)

Šakės kokie gražūs, tik labai prastai atsispausdinta, labai nepatinka žlibinti, bet ir priartinu su padidinimo stiklu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 12 04, 14:18)

O kokie grazus wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Mažė_:) @ 2007 12 04, 10:46)
aciu uz adresiukus  4u.gif
pauksciuk, as gyvenu prie miesto ligonines

prie senojo turgaus Burdos salonas yra, ten visad daug visko būdavo, tik aš ten seniai bebuvau
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 12 04, 13:55)
O kokie grazus  wub.gif

ypač tie balti rolleyes.gif
Atsakyti
Seniai,kažkurioj temoj viena rodėte paveiksliuką kurį ketinot siuvinėti - ant žalsvos kanvos,pieva laukinių gėlių ir drugeliai...gal turit šią schemą arba išduosit kur atrasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 12 04, 20:21)
Seniai,kažkurioj temoj viena rodėte paveiksliuką kurį ketinot siuvinėti - ant žalsvos kanvos,pieva laukinių gėlių ir drugeliai...gal turit šią schemą arba išduosit kur atrasti ax.gif

koks email?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 12 04, 20:21)

Aha, čia aš labai norėjau išsiuvinėt tą paveikslą ax.gif Vis dar noriu, tik neturiu supratimo, iš kur paimti laiko mastau.gif Turbūt Winia jau nusiuntė tau schemą rolleyes.gif
Atsakyti
Nenusiunčiau, nežinau, kur siųsti:)
Su laiku man tas pats, nežinau, kur jo rasti g.gif
Atsakyti