Dabar bent jau ne taip pikta, kad mano turėta netikus, nors paveiksliukas ir labai gražus
Oi kaip ačiū
Tikrai radau gražių ir ryškių
Dabar bent jau ne taip pikta, kad mano turėta netikus, nors paveiksliukas ir labai gražus
Cenzura aciu
shemos ryskios ir aiskios
.
Noreciau paklausti kaip vadinasi programele kur is nuotraukos darote shemutes
???
Aciu
Aciu
mielosios merginos, gal kur esat užmačiusios gerą Van Gogo saulėgrąžų schemą? Mama baigia antrą angelą siuvinėt ir nori imtis saulėgrąžų, bet aš mačiau tik tokią schemą, kur nedaug siūliukų spalvų ir įtartinai ta schema atrodo.
QUOTE(egle.k @ 2007 12 09, 00:01)
Aciu
Yra keletas: PCStitch Pro, Pattern maker
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 12 09, 17:20)
DIDELIAUSIAS ACIU
O kuris geresnis,tikslesnis???o gal abu panasus??Noreciau foto issisiuvineti,kaip manot,ar verta pradeti?
QUOTE(winia @ 2007 12 09, 20:55)
Aš tai manau, kad neverta:) nemačiau nei vienos kokybiškos padarytos fotkės schemos. Man rodos gerokai gražiau yra pati nuotrauka, o ne dėmėti siuvinėti ufonautai:)
Drįsčiau nesutikti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 12 09, 22:05)
Drįsčiau nesutikti
Aš mačius ne vieną siuvinėtą nuotrauką,į kurią žiūrint net mintis apie ufonautus nekilo. Man tai jos gražu ir kaip faina būtų turėti savom rankom siuvinėtą,na,kad ire savo vestuvinę nuotrauką. Bet ,kad man niekaip nepavyksta schemos pasidaryt 
Na čia skonio reikalas
O kodėl tau nepavyko padaryti schemos? Kažkaip nesusidūriau su sunkumais
Man labiau patiko Pattern maker. Bet iš principo abi programos panašios, tik už PCStitch Pro reikia susimokėt, jei nori, kad leistų išsaugoti ar atspausdinti schemą.
Aciu
merginos uz issakyta nuomone,reikia pabandyti pasidaryti shema,paziuresiu kas gausis...tada ir priimsiu sprendima siuvineti ar ne
QUOTE(winia @ 2007 12 09, 21:55)
Gal aš tiesiog nemačiau kokybiškai padarytų schemų, nes kiek mačiau, tai spalvos buvo tokiom dėmėm, be jokio perėjimo. Tiesą pasakius, esu mačius tris ar keturias nuotraukas siuvinėtas, tai nėra daug, gal yra kam ir labai gražiai pavyksta, tiesiog man neteko matyti 
Siuvinetu nuotrauku pavyzdziai
http://www.photopatt...ample_Page.html
Sveikutės 
niekur nerandu rankšluosčių siuvinėjimui, gal kuri nors matėt Kaune, kur yra?
niekur nerandu rankšluosčių siuvinėjimui, gal kuri nors matėt Kaune, kur yra?