Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Ačiū už mergaitės už pagyras blush2.gif

QUOTE(saliuky @ 2007 12 10, 21:53)
Šitie labiausiai patiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif , ar būtų galima ramunės lapelį su rasos lašeliu iš arčiau pamatyti  4u.gif ?
Kiškis tai be žodžių  first.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif ant kokio tankumo medžiagytės  siuvinėtas?

Gaila, bet ramunės žiedlapio didesnės nuotraukos kol kas nėr. Siuvinys ant greičio nekokybiškai su telefonu nufotkintas ir padovanotas. Tai buvo ko gero pats sunkiausias darbas: ant juodos medžiagos virš 30 baltų atspalvių doh.gif

Kiškis siuvinėtas ant neaiškios kilmės medžiagos, bet labai smagi buvo.
Ir labai smulki. Jei skaičiuot kaip Aida, tai - 22. 4u.gif
Atsakyti
ale tikrai nemažia mergelių, žiūrėk dar ir būsim panašią dieną gimę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 12 10, 16:22)

Sonkiuk, o ką tu čia veiki?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikutes mirksiukas.gif uzmeciau aky, graziu darbeliu pamaciau 4u.gif . Negaliu niekur be siuvinejimo jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hindevad @ 2007 12 10, 20:37)
taip taip tikrai tikroviska as taves visai nepazystu bet sutikus  net atsisukau  blush2.gif koks panasumas issiuvinetoj nuotraukoj ir tikrovej  mirksiukas.gif

g.gif Kur? Kada? Tai tu vyrą pažinai ar mane? Suintrigavai doh.gif O ko neužkalbinai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 10, 09:15)
Kaune GA galima uzsisakyt, bet kaina tai ziauri 70cm*130cm apie50lt (kilpinio)

bet čia ir didelis visai, tai manau kaina normali, aš ieškau mažesnių... gaila, norėjau kalėdinę dovana padaryt kam nors.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 12 10, 22:56)
austra ,jei dar mirtinai neatsibodo visų prašymai,atsiųsk ir man tą aprašymą  mirksiukas.gif  e-mail atsiųsiu į AŽ Ačiū  4u.gif

Issiunciau, sekmes kuriant schemas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 12 11, 10:18)
Issiunciau, sekmes kuriant schemas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi norėčiau to aprašymo ax.gif linute7777@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 12 11, 09:45)
Aš irgi norėčiau to aprašymo  ax.gif  linute7777@yahoo.com  4u.gif

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2007 12 11, 01:25)
bet čia ir didelis visai, tai manau kaina normali, aš ieškau mažesnių... gaila, norėjau kalėdinę dovana padaryt kam nors.. smile.gif

Mačiau GA yra tokiu juostų matuojamų, išsiuvinėjus ir prie rankšliuosčio prisiuvus manau visai neblogai atrodytų, o be to ir blogoji pusė nasimatytų.
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 12 10, 23:38)
Issiunciau aprasyma, jei negavai - rasyk, pakartosiu.

Aciu gavau.
Na ir uzkreciau visas bigsmile.gif foto siuvinejimo manija.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 12 11, 00:03)
g.gif  Kur? Kada? Tai tu vyrą pažinai ar mane? Suintrigavai  doh.gif  O ko neužkalbinai?  mirksiukas.gif

antrame babilone jus pazinau is vyro tada sumeciau kad jusu seimyna
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 12 10, 18:59)

Dabar siuvinėju tris zodiako ženklus, man labai patinka ką darau, vienas iš jų...
user posted image

O gal tokius visus 12 turi ar nuorodą žinai smile.gif
Atsakyti