QUOTE(wioletukas @ 2007 12 27, 23:03)
QUOTE(Lululu @ 2007 12 27, 22:34)
Labukas, gavau Kalėdų proga pusseserės išsiuvinėtą labai gražų paveiksliuką, kuri dabar reikėtų įrėminti iki stebukliuko gimimo, sakykit, mergaitės, kur Vilniuje pigiau ir kokybiškai galima įrėminti paveiksliuką, ką rekomenduotumet? AČIŪŪ 
Mergaites, ar galite patarti...?
QUOTE(Lululu @ 2007 12 28, 10:12)
Aš ne vilnietė, bet merginos kalbėjo, kad " Juozapo pasaže" neblogai rėmina, pamėgink internete adreso paieškoti. O gal kuri vilnietė ką atrašys
QUOTE(Lululu @ 2007 12 28, 10:12)
Aš rėminau prieš viešbutį Holiday Inn, Vilniuje, Lvovo gatvėje. Rėmų žaismas vadinas. Rėmina greitai ir kokybiškai, tik ovalių pasportų nedaro
Tik tiesa, aš visada siuvinėju ant tos brangesnės kanvos, kuri tokia kieta būna ir nesigarbiniuoja. "Minkštesnio" siuvinio nesu ten nešusi, tai nežinau kaip ištemptų
QUOTE(saliuky @ 2007 12 28, 11:20)
2007 metų Panevėžiečių ''Round Robin''
Kaip gražu
Labas merginos, su šventėm
.
Mama mane į kampą įspraudė, sako, kitą met bus madingi siuvinėti gamtos vaizdai, peizažai. Tai ir sėdžiu dabar, ieškau, tik nesėkmingai. Gal kas galit padėt, mestelt kokių nuorodų su gamtos vaizdeliais ir jų schemomis
Būčiau labai dėkinga.
p.s prisiminiau laikus, kai dar neturėjau krūvos vaikų ir vyro, oi kaip mėgau kryželiu siuvinėt...
Mama mane į kampą įspraudė, sako, kitą met bus madingi siuvinėti gamtos vaizdai, peizažai. Tai ir sėdžiu dabar, ieškau, tik nesėkmingai. Gal kas galit padėt, mestelt kokių nuorodų su gamtos vaizdeliais ir jų schemomis
p.s prisiminiau laikus, kai dar neturėjau krūvos vaikų ir vyro, oi kaip mėgau kryželiu siuvinėt...
2007 metų Panevėžiečių ''Round Robin''
Šiais darbeliais keitėtės ?
QUOTE(Dye @ 2007 12 28, 12:58)
gamtos vaizdai, peizažai
http://photofile.ru/.../livija/?page=1
http://photofile.ru/users/ctyrlistek/
Aha, šitom paklodėm mainėmės
Reskos ''Kaktusai''
Šita....
O dabar va, ką darau, jau įpusėjau, tik lapus pabaigti ir vazonas liko

QUOTE(paukščiukas @ 2007 12 28, 12:23)
Šiais darbeliais keitėtės ?
Na ne visai. Siuvinėjom visos po vieną paveiksliuką skirtingų "temų".
QUOTE(Kenya @ 2007 12 28, 13:19)
Atsiusk el pašto adresą, sudėsiu visus kaktusus, kokius turiu (man irgi kaktusai labai patinka, nes ir gyvų laaaabai daug turiu)