Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

LAbai jau susidomejau, ka daro jusu lelkoskuriems beveik 7 men, musike taip vikriai vaikstynej laksto, o jau beveik viena ir stovi cool.gif
ar ne per anksti?
ka veikia jusu vaikiukai?
Atsakyti
Tai tik pirmyn, gal greitai ir lakstyti prades. O va mes tai tinginiaujam, vaikstyneje pabandem, tai net nesuvokia ka cia veikti tik labai linksma juk naujas zaislas, o kojas riecia ir nesiremia, na sestis jau sedames su pagalba, vartomes nuo sono ant sono, bet nuo pilvo ant nugaros dar nemokam, tai jau kai pabosta ant pilvo tai nerimauja ir verkt pradeda, o ant pilvo ir sliauzti nelabai nori, taigi pas jus pazanga ir toliau taip thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunelis slaiuzioja, atsistoja "ant keturiu" ir bando ropoti, bet dar neiseina. Vykriai vartosi i visas pusias. Keduteje ir prilaikomas sedi tiesia nugaryte, bet pats dar neatsiseda. I vaikstyne nededam. Kai gera nuotaika - smagiai rekauja ir krykstauja. Taria: "te-te", "da-da", "de-de", pa-pa", "ma-ma", "bu-bu" ir pan. Megsta dauzyti i ivairius pavirsius (kaip i bugna). Strikineja, kaip spyruokle, ant keliu ir pastatomas. Labai jam patinka klausytis kai mama dainuoja ir ziurineti spalvotas knygeles.
Atsakyti
Maniškis tai prie tinginiukų ax.gif Pasodintas pats sėdi be jokios atramos.Bet atsisėsti pats nors ir bando, bet niekaip(nors nedaug truksta).
Šliaužti net negalvoja vaikinukas smile.gif Na gal ir išeitu kas nors , bet nežino ką su rankytem reikia daryti sad.gif t.y kojom spiriasi, užpakaliuką kelia, o rankyčių nemoka perkelti...
Stovi įsikabinęs į atramą thumbup.gif Tiesa, dar kartais suklumpa...

Bet užtat šnekorius labai didelis biggrin.gif Gi-gi, gu-gu jau praeitas etapas.Dabar dede, te te, ate ir pan.Išmoko birbindamas lūpytėm burbulus pūsti iš seilių (labai jau jam patinka tongue.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat varineja su vaikstukais kur nori, nueina be problemu kur jam reik. Sedet pasedim, bet daznai ant sono dar bumsim. pastatytas ant koju is karto spyruokliuoja - dabar tai jam be galo patinka Kalbos daug ir ivairios, ypac megsta ubauti kaip koks kovu meistras - mes ji taip ir vadinam Brius Lee biggrin.gif . O va naujiena sio menesio didziausia - tai oziai blink.gif . va ju irgi turim pilna verysad.gif
Atsakyti
Mums irgi jau 7 menesiukai 4u.gif . Kleckas drasiai sliauzioja pimyn (nuo 6 men sliauze atgal) tongue.gif , ''padaro''poza lyg ruosdamasis daryt atsispaudimus tongue.gif , linguoja keturpescias,-jauciu greit ropos blush2.gif . Vartosi visaip doh.gif . Daug sneka visokiu be be, kai pyksta sako ne ne ne blush2.gif , megsta toki idomu garsa su seilem leist doh.gif. I savo varda jau senai reaguoja blush2.gif . Noriai ciulpia kojos pirstus ax.gif , drasiai stovi ant koju, spyruokliuoja kiek prilaikomas ax.gif . Tik dar sedi prilaikomas siek tiek, nes nori stotis... doh.gif
Atsakyti
mano maze 6.5 mėn. ismoko pati atsisėst, nuo pilvo. taip ir judėdavo po kambarį, tai atsisėsdavo tai atsiguldavo vėl. jau galvojau, kad neropos, bet ne 7,5 pradėjo. tiesa 1-ą kartą pati atsistojo lygiai 7-ių mėn.
Atsakyti
Maniskis vartosi kaip kamuoliukas. Dar neropuoja. Sedi, bet buna kad dar ir pargriuna doh.gif Isikibes stovi, bet trumpai. Dantuku dar neturi nei vieno schmoll.gif
Bet uztat labai daug kalba, turbtu bus labai smartass.gif wink.gif
Atsakyti
Mes sulaukę septynių mėnesių smagiai vartomės ant lovos, labai mėgstam stovėti (žinoma, prilaikomi), labai smagiai straksim šokliuke, o per velykas padarėm dar kaiką: kleckas įsikibęs į lovytės turėklus atsistojo user posted image user posted image user posted image

aš ilgai pergyvenau, kad mano mažiukas nedaro to, ką daro kaimynas bendraamžis, bet dabar jau nustojau dėl to krimstis. kiekvienas vaikas raidos atepus įveikia savaip thumbup.gif

mes dar neropojam, nevaikštom vaikštukuose, neišmiegam visos nakties, bet manau, kad tai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pupkis nuo 7 men mane megdziodamas ladu ladutes pats ploja thumbup.gif . Labai smagu tai matyti ax.gif .
Atsakyti
musiske nori viena stoveti, bet dar nesugalvoja, kad reikia laikytis, neturi baimes jausmos dar rolleyes.gif
o vedama uz rankyciu taip purtosi net pyksta, kad tu cia laikai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edka: 01 balandžio 2005 - 10:23
Nelabai gal galima ir apibendrinti. Visi maziukai skirtingi, be to ir nuo svorio daug kas prikalauso. Pvz; mano pazystamos lelius 5men. dar nemoka nei ant soniuko apsiversti.
Na o maniske nuo 6 su puse ropojo, 7men jau stovejo, uz savaites jau vaiksciojo. rolleyes.gif
Atsakyti