Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Mano vaikis išmoko rodyti ate ate ir padaro bum su galva į mano kaktą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir dar labai mėgstam linguot pirmyn atgal atsisėdę ax.gif
Atsakyti
manoji tai 8 men vaikstineje ussikibus us kuo nuors
Atsakyti
maniskis tai turi 2 danti,kuriuos radau pries pat velykas. clap.gif i varda pradejo reaguoti apie 6 menesi.pradejo vartytis nuo 4.5men,nors dabar beveik nesivarto.pats neatsiseda,bet sedi pasodintas tvirtai nuo 5.5 men.dabar kitokioj pozoj ir nebuna,tik sedi arba guli ,kai valgo arba miega.labai megsta spyruokliuoti.istatau i sokliuka,tai net krykscia is pasitenkinimo.stojasi ant pirstu galu.gal kas zino,ar galima statyti i sokliuka ,jei kudikis taip stato kojytes? g.gif tiesa,labai megsta rekauti.
Atsakyti
lmano panelei balandžio3 sukako 7 mėn.Erika jau turi7 dantukus;sako mama amm lialia ir baba;pati sedi;laikoma už rankites padaro pora žingsnialiu;vaikštynukuose jau laksto kaip meteoras;iš kokio 3-5 karto reaguoja į savo vardą;
Atsakyti
Mes ropojam ir jau net pagreitį ne mažą išvystom. Mažakalbis, turbūt į tėvelį biggrin.gif . Kai nori kažką pasakyti, tai taip lyg kosėja. Neguguoja.Už rankyčių laikomas žingsniuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 15 sausio 2006 - 23:28

o mes tai gerai sėdim ir pradėjom stotis,kai rankas vaikui paduodi ,įsikimba ir stojasi, bet galvoju, gal dar per anksti.
Atsakyti
Dar kelios dienos ir mums sueis 7mėn. Vartosi vyrukas į visas puses, įsikibęs atsiklaupia, po to atsistoja, atsisėda pats, sėdi tiesia nugaryte, nuropoja visur, kur nori, dažniausiai tariamas žodis te,te,te,te..., paskutinėmis dienomis išgirstu ir naujų raidžių kombinacijų, jau domisi, kaip atsidaro spintelės, stalčiukai.
Kadangi gydytojas buvo pataręs stotis neskubėt, tai męs nieko jo daryt neraginom ir nemokinom, nė paramstyto nesodinom. Matyt laikas atėjo, pats susiprato kaip viskas daroma.
Atsakyti
Mano kiškis pradėjo ropoti tą pačią dieną kai jam suėjo 7 mėn tongue.gif Paropojęs pavargsta, tada atsisėda ir pasėdi. Nuropenęs iki gėlės vazono bando stotis tongue.gif
Atsakyti
Mes mokas atsisėsti, ropoti, įsikabinus atsistoti ir stovėti laikantis tik viena ranka. Turim 3 dantis 4u.gif
Atsakyti
O mums jau 8 mėn,bet nei atsisėda pats,nei atsistoja.O mes ir neskubam-viskam savas laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums 7 men ir 1 sav. Taigi ka mes mokam smile.gif Mes mokam graziai sliauzt ant pilvo, bet lauke ant dekio ir paropojam, sedet sedim kai pasodinu islaikom tiesia nugaryte, bet pamate ka nors idomaus bumbt ir nukrentam smile.gif Stotis dar nebandom, o ir dar ankstoka smile.gif sneket lezuviu malam dauk ka, bet kokiu zodziu neizvelgiu smile.gif taip, kad viska darom savu laiku smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiui 7 mė., pats sėdi,bet pats neatsisėda, labai nori stovėti, bet masažistė neleido, kad kojytės kreivos nebūtų, šliaužia atbulom, daro ant puoduko, šneka savo kalba, turi 4 dantis ir greičiausiai tuoj turėsim dar vieną, labai patinka žaisti su buteliais, kamuoliukais, kompiuterio klaviatūra, vos išgirdęs mano balsą pradeda zyzti ir tiesia rankutes, kad jį nešiočiau, labai džiaugiasi, kai pamato vaikus, vis dar valgo mano pienelį, daržovienę, avižinės ir kukurūzų košės nemėgsta, užtat labai mėgsta graužti kukurūzus.
Atsakyti