Įkraunama...
Įkraunama...

Drąstiškas būdas lieknėti

QUOTE(vilittee @ 2009 01 03, 22:57)
labai sudomina [COLOR=red]SKINE su ta šokoladukų dieta bigsmile.gif gal gali kiek plačiau unsure.gif

va cia apie sokolado dieta mirksiukas.gif
sako kad per 5 dienas galima netekti 6 kg g.gif
http://www.ieva.lt/s...i...amp;s=3&i=3
Atsakyti
absurdas doh.gif
Atsakyti
nu nzn ka pasakyt
Atsakyti
visiska nesamone blink.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kiki manau ataugo svoris dvigubai ir neturi ką pasakyt , todėl ir negryžta į tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lieknėju labai parastai- valgau ką noriu, tik keletą dienų sutraukiu skranduką po baliukų ir jau automatiškai nebesinori didelių porcijų 4u.gif Svoris krenta- pačios matote, lėtai, tvarkingai...Užsimanau 24 ar 2h valgyti, tai ir valgau doh.gif nesijaučiu badaujanti ir apie tai- visai negalvoju lotuliukas.gif tik prieš dedama į burną, gerai pagalvoju, ar aš noriu valgyti, ar tik dėl to noriu, jog akys mato g.gif
Prieš pastojant svėriau 53kg, tai dabar jau beveik atsistačiau thumbup.gif
Atsakyti
nemanau, kad marinti save badu tai geriausia iseitis su liekneti schmoll.gif
Atsakyti
pritariu tai minciai,kad valgyt reikia tada kai TIKRAI nori,plius paderinant masto kieki ir valgyt tik tai ka labiausiai nori.nes jei nori pyragaicio bet sau sakai "ne,juk tai 300kcal!!" tai po to suryji batona,neskanu, bet daug,o nauda-100 ar 200 daugiau kaloriju nei to pyragaicio..sakau is savo karcios patirties.man siuo metu iseina per savaite mazdaug apie 2kg numest,valgau grieztai ka noriu(dar tris kartus saves grieztai paklausiu ar tikrai ),kaloriju kiekis apie 1200 per diena.sunku pirmas dvi savaiteles kol skrandis taikosi prie mazesnio maisto kiekio,po to tai ismoksti is akies apskaiciuot kiek kcal kas turi o ir to suvalgomo mazesnio kiekio per akis uztenka.dar svarbu(bent jau man)buvo,kada as viska suvalgau-dienotvarke mano tokia,kad sociausiai megstu pavalgyt vakare,tai didziausia kaloriju dali vakarui ir palieku.
beje,kai svoris apstoja kristi ,padarau sau apsivalgymo diena ir viskas tesiasi toliau.pastebejau ,kad daugeliui dietu padeda tokios dienos kaip geras niuksas tongue.gif
Atsakyti
šiaip skrandžio pravalimai man regis gerai (badaujant kokią savaitę ir kas mėnesį ar rečiau). Man yra pavykę gal keturias dienas ištempt, trečiąją dieną tik atsirado alkio jausmas, kurį žudžiau skysčiais, bet ketvirtąją dieną jau ir vaisių ir rimtesnio maisto užvalgiau. Man yra problema - vyras gundo skaniai pavalgyti, valios stoka ir vakarais sukilęs alkio jausmas...
Atsakyti
sveikos merginos,

man irgi buvo kilus mintis numest šiek tiek svorio blush2.gif , labiausiai tai norėjau atsikratyti pilvo po dviejų gimdymų doh.gif Jau buvau sugalvojus plastinę pilvo operaciją darytis. doh.gif Nes pilvukas buvo kaip nestuke.gif Bet prieš tris mėn. atsirado namuose nemažos bėdos, stresas, nerimas ir t.t. Ir per du mėn. svoris nukrito laaabai stipriai, gana per greitai net septyniais kg doh.gif , bet čia jau per staigus svorio kritimas. Galva sukosi, silpnumas ir t.t. Gydytoja liepė net kraujo tyrimą pasidaryti. Va jau eina į pabaigą trečias mėnuo, svoris kolkas laikosi toks pat ir pilvuko nebėra, kai nukrito tie septyni kg tai nukrito, aišku aš labai džiaugiuosi, kad sutaupiau pinigėlius biggrin.gif ir operuotis nereikia, bet bijau, kad kai baigsis viskas, kad nepriaugčiau dvigubai blink.gif
Atsakyti
O aš pvz. paniškai bijau bent kiek daugiau priaugti svorio. Visą gyvenimą nebuvau stora, todėl ir dabar bijau bent kiek priaugti. Kasdien po 5 kartus lipu ant svarstyklių (nes šiaip jos tokios fainos biggrin.gif ), ir savęs sveriančios daugiau 45kg. tiesiog neįsivaizduoju. Aišku, kai pamatau gatvėje ploną panelę, tai tuomet sakau sau: viskas, nieko nevalgysiu. Vakarais geriu daug vandens, namuose stengiuosi kuo mažiau laiko būti, kad nelįsčiau į šaldytuvą. Bet iš kitos pusės tai juk gerai, nes nepersivalgau, neužpildau savo pilvo prastu maistu.
Atsakyti
Giedruma, ar tik čia ne pagal knyga Valgau ir lieknėju ? blush2.gif labai skaityta pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti