Įkraunama...
Įkraunama...

Krišnaitai

QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 03, 19:45)
Jogą kartu lankom. Normalūs žmonės. Tiksliau normalesni už gatvės žmogeliukus  ax.gif  Apsirengę paprastai.  Koks skirtumas apranga?
Jei man leistų, aš iš džinsų neišlipčiau, ir jei tiktų, nusiskusčiau (bet baisiai juokingai atrodyčiau schmoll.gif)

bet tai, kad skutas tik vyrai, moterys gi ilgakasės ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerigus @ 2007 12 03, 20:47)
bet tai, kad skutas tik vyrai, moterys gi ilgakasės ten  ax.gif

Tai, kad aš ir nesu krišnaistė tongue.gif Kas žino...
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 03, 19:50)
Tai, kad aš ir nesu krišnaistė  tongue.gif  Kas žino...

vadinas ne taip supratau ką norėjai pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerigus @ 2007 12 03, 21:15)
vadinas ne taip supratau ką norėjai pasakyt  blush2.gif

Kiek mieste mačiau, lyg ir ilgaplaukės. Nežinau plaukų ilgių prasmės g.gif
Armijoje vyrukus skuto dėl paklusnumo. Atseit g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 03, 21:00)
Kiek mieste mačiau, lyg ir ilgaplaukės. Nežinau plaukų ilgių prasmės  g.gif
Armijoje vyrukus skuto dėl paklusnumo. Atseit  g.gif

ilgi moters plaukai tai seksualumas.... skalstymas turi reikšmę. vyrai skutas pas juos plikai praktikuojantys (inicijuoti) turi tokia kasytę, kuri parodo, kad žmogus yra atsidavęs tikėjimui.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 03, 21:45)
Jogą kartu lankom. Normalūs žmonės. Tiksliau normalesni už gatvės žmogeliukus  ax.gif  Apsirengę paprastai.  Koks skirtumas apranga?
Jei man leistų, aš iš džinsų neišlipčiau, ir jei tiktų, nusiskusčiau (bet baisiai juokingai atrodyčiau schmoll.gif)

Aš nepažįstu nei vieno krišnaito. Kiek pastebiu gatvėje jie įdomiai apsirengę (o jei apsirengę kaip visi, tai aš jų ir neatskiriu). Todėl ir pasidomėjau apie aprangą. Tikiuosi neparodžiau tuo jiems nepagarbos. Man keista , kad religiją įkūrė pagal svetimos tautos filosofiją. Kažkodėl esu įsitikinus, kad vienos tautos ar kultūros žmonės negali iki galo perprasti kitos tautos ir jos filosofijos. Tai tik mano nuomonė. Nors galbūt genialūs kūriniai, tame tarpe ir filosofijos veikalai, turi tiek daug plotmių, kad bet kas gali rasti juose, kažką, ką gali sau priimti.
Atsakyti
Man keista , kad religiją įkūrė pagal svetimos tautos filosofiją.

O nuo kada žydai mums sava tauta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 04, 00:10)
Man keista , kad religiją įkūrė pagal svetimos tautos filosofiją.

O nuo kada žydai mums sava tauta?  mirksiukas.gif

O argi mes įkūrėme krikščioniškąją religiją? Manau, kad Kristaus mokiniai, kurie buvo žydai, skleidė šį mokslą, aiškino tai, ko kitos tautos negalėjo iki galo suprasti. Atrinko, kas svarbiausia, ko negalima interpretuoti kitaip, o kas gali priklausyti nuo vietos ir tautos papročių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luknė: 03 gruodžio 2007 - 22:28
Negalima interpretuoti, bet gali priklausyti nuo vietos ir tautos papročių be interpretacijų???? schmoll.gif
Atsakyti

Вы можете хоть об угол дрочить и биться головой о стенку doh.gif
Секта [COLOR=red]ВЫ СЕКТА ПРОКЛЯТАЯ МНОГИМИ ЛЮДЬМИМ 4u.gif

И УБОГИ ВАШИ СООБЩЕНИЯ И ПРИВЛЕЧЕНИЯ В ЭТОЙ СТРАНЕ g.gif
Atsakyti
Ačiū, Šiaure. Tu nesikeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 05, 00:36)
Ačiū, Šiaure. Tu nesikeiti  biggrin.gif

4u.gif Я хочу - не могу- мало денег предлагают lotuliukas.gif
Ну и как такая сука как я (кавычки)выживет в этом мире schmoll.gif lotuliukas.gif
Вот главное чтоб ты поменялась 4u.gif
Atsakyti