gal ant kokios nudekupazintos pakabos pakabinti medvilninius chalatus abiems

o gal ant patalynes uzklijuoti savo nuotraukas ........

... turbūt nulėksim prie jūros pasivaikščioti, galvoju visai įdomu patikrinti ar tikrai gerai pažįstam vienas kitą (kažkurios mamytės buvo minėti klausimėliai
... turbūt nulėksim prie jūros pasivaikščioti, galvoju visai įdomu patikrinti ar tikrai gerai pažįstam vienas kitą (kažkurios mamytės buvo minėti klausimėliai  ), na lyg norėtųsi kažkokios simbolinės dovanėlės, žinau, kad sudėtinga su patarimais, bet gal kas patarsit
), na lyg norėtųsi kažkokios simbolinės dovanėlės, žinau, kad sudėtinga su patarimais, bet gal kas patarsit   ?
?  

,kai taip skirtingai rašo.Geriau jau susitartų
 ,kai taip skirtingai rašo.Geriau jau susitartų   .Mes tai švęsim rožines ,nes man labiau prie širdies
 .Mes tai švęsim rožines ,nes man labiau prie širdies   

,kai taip skirtingai rašo.Geriau jau susitartų
 ,kai taip skirtingai rašo.Geriau jau susitartų   .Mes tai švęsim rožines ,nes man labiau prie širdies
 .Mes tai švęsim rožines ,nes man labiau prie širdies  
 !
! 
 , bet ką dar sugalvoti tokio subtilaus ir simbolinio
, bet ką dar sugalvoti tokio subtilaus ir simbolinio  ???????
??????? 

Nuvažiavome pas kuniga...susitarėme,padarysime ta proga santuokos sakramento atnaujinima,padėka,ar pan...kaip buna per auksines ,ar sidabrines kazkas pan,tik čia žiedais keistis nereikės...Tai kazkaip jaučiasi tikra šventė
 Nuvažiavome pas kuniga...susitarėme,padarysime ta proga santuokos sakramento atnaujinima,padėka,ar pan...kaip buna per auksines ,ar sidabrines kazkas pan,tik čia žiedais keistis nereikės...Tai kazkaip jaučiasi tikra šventė   vaikai dalyvaus tėveliu vestuvėse
 vaikai dalyvaus tėveliu vestuvėse   Po to varysime švęsti....manau bus linksma
 Po to varysime švęsti....manau bus linksma   

Nuvažiavome pas kuniga...susitarėme,padarysime ta proga santuokos sakramento atnaujinima,padėka,ar pan...kaip buna per auksines ,ar sidabrines kazkas pan,tik čia žiedais keistis nereikės...Tai kazkaip jaučiasi tikra šventė
 Nuvažiavome pas kuniga...susitarėme,padarysime ta proga santuokos sakramento atnaujinima,padėka,ar pan...kaip buna per auksines ,ar sidabrines kazkas pan,tik čia žiedais keistis nereikės...Tai kazkaip jaučiasi tikra šventė   vaikai dalyvaus tėveliu vestuvėse
 vaikai dalyvaus tėveliu vestuvėse   Po to varysime švęsti....manau bus linksma
 , bet tik manau, kad jo reikia jei jauti širdy, kad tikrai nori, o ne dėl mados
, bet tik manau, kad jo reikia jei jauti širdy, kad tikrai nori, o ne dėl mados  ... Mano ir MB nuomonės sutapo, kad mums to dar nereikia
... Mano ir MB nuomonės sutapo, kad mums to dar nereikia  

?
?  
  ...
... 

!
! 
 Mūsiškė data rugpjūčio 1
 Mūsiškė data rugpjūčio 1   ,o 2d draugė sugalvojo tuoktis
 ,o 2d draugė sugalvojo tuoktis   ,tai varom į veselę,nėr ką daryt
 ,tai varom į veselę,nėr ką daryt  

Nuvažiavome pas kuniga...susitarėme,padarysime ta proga santuokos sakramento atnaujinima,padėka,ar pan...kaip buna per auksines ,ar sidabrines kazkas pan,tik čia žiedais keistis nereikės...Tai kazkaip jaučiasi tikra šventė   vaikai dalyvaus tėveliu vestuvėse
 vaikai dalyvaus tėveliu vestuvėse   Po to varysime švęsti....manau bus linksma
 ,o tai kas dar dalyvaus? ar tik vaikai?
 ,o tai kas dar dalyvaus? ar tik vaikai?