Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(siesta_23 @ 2010 09 02, 15:13)
sveikos mamytes...Norejau paklausti jusu nuomones.kaip galvojat ar bendravimas er skypa,per pazinciu svetaines tai yra neistikimybe?kaip reagotumet,jei jusu mylimasis bendrautu ku kitomis?

Neistikimybe jeigu tos zinutes jau apie wub.gif tada reiketu susirupinti, jeigu tai kokia sena drauge ar klasioke, kuri ten parase laiska kaip sekasi, kaip darbai, tai nieko blogo, bet jeigu jau pastovus susirasinejimas vyksta su toms merginom ir net pasiulymai susitikti tai cia tikrai galima vadinti neistikimybe, as kai suzinojau tai turejo pasiaiskinti, bet man atrodo jeigu jau kazkada isdave o dabar teisinasi, tai abejoju kad cia jau visam laikui istikimas bus, visviena grys prie seno.... vyks tie susirasinejimai ir susitikinejimai, jei ne su ta tai su kita...
Atsakyti
Buten labai teisingas patebejimas jei ne su ta tai su kita smileysex.gif mano situacija lygiai tokia pat, vyras bendrauja su visom is eiles kas tik pasitaiko jo panosej, jau bandziau visaip gelbeti situaciaja ir graziuoju ir piktuoju,bet jis vis gryzta prie to pacio, jau esu gilioj nevilti,nezinau ko griebtis??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 16, 12:51)
nezinau ko griebtis???  verysad.gif

Kai nera meiles,pagarbos savo zmogui,tai jums tai maza... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siesta_23 @ 2010 09 02, 16:13)
sveikos mamytes...Norejau paklausti jusu nuomones.kaip galvojat ar bendravimas er skypa,per pazinciu svetaines tai yra neistikimybe?kaip reagotumet,jei jusu mylimasis bendrautu ku kitomis?

g.gif
-jei tas bendravimas=flirtas ir kt panasus dalykeliai - tada vienareiksmiskai TAIP
-jei tai pokalbiai apie bendrus pomegius, hobi, su kolegomis - tada NE
Atsakyti
QUOTE(Ginger188 @ 2011 01 29, 19:59)
Neistikimybe jeigu tos zinutes jau apie  wub.gif  tada reiketu susirupinti, jeigu tai kokia sena drauge ar klasioke, kuri ten parase laiska kaip sekasi, kaip darbai, tai nieko blogo, bet jeigu jau pastovus susirasinejimas vyksta su toms merginom ir net pasiulymai susitikti tai cia tikrai galima vadinti neistikimybe, as kai suzinojau tai turejo pasiaiskinti, bet man atrodo jeigu jau kazkada isdave o dabar teisinasi, tai abejoju kad cia jau visam laikui istikimas bus, visviena grys prie seno.... vyks tie susirasinejimai ir susitikinejimai, jei ne su ta tai su kita...

Ne visuomet nepadorios žinutės ką nors reiškia:) Pvz., aš esu ilgai ir, manau, sėkmingai ištekėjusi, bet visai nenustembu, gavusi iš buvusių ar esamų kolegų SMS su pasiūlymu "padaryti greituką" (t.y., atsakyti greitai), "patenkinti" (atsakyti iki numatomo termino) ir pan. Kolegos žinutė "Ačiū, patenkinai mane ir ***" reiškia, kad mano pateikta medžiaga buvo perduota *** vadovui be korekcijų, ir buvo priimta be pastabų. "Pateninkinti oraliniu būdu" reiškia įkalbėti viršininką.

Žinoma, daugumą tokių SMS gaunu darbo metu, bet jų netrinu. Dar daugiau, kalbant telefonu, beveik tapo norma šnekėti dviprasmiškai. O savo telefo nuo vyro neslėpiau ir neslėpsiu, jeigu ką

M
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 08 19, 18:19)
Ne visuomet nepadorios žinutės ką nors reiškia:) Pvz., aš esu ilgai ir, manau, sėkmingai ištekėjusi, bet visai nenustembu, gavusi iš buvusių ar esamų kolegų SMS su pasiūlymu "padaryti greituką" (t.y., atsakyti greitai), "patenkinti" (atsakyti iki numatomo termino) ir pan. Kolegos žinutė "Ačiū, patenkinai mane ir ***"  reiškia, kad mano pateikta medžiaga buvo perduota *** vadovui be korekcijų, ir buvo priimta be pastabų. "Pateninkinti oraliniu būdu" reiškia įkalbėti viršininką.

Žinoma, daugumą tokių SMS gaunu darbo metu, bet jų netrinu. Dar daugiau, kalbant telefonu, beveik tapo norma šnekėti dviprasmiškai. O savo telefo nuo vyro neslėpiau ir neslėpsiu, jeigu ką
M

thumbup.gif gerai cia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 08 16, 19:34)
Kai nera meiles,pagarbos savo zmogui,tai jums tai maza...  blink.gif

ne, man visko jau seniai per daug, tiesiog bandau issaugoti seima del dukrytes, kuriai tik 7 men. Aisku visi sakys neverta gyventi del vaiku, bet patikekit kalbu is patirties, verta ir dar kaip. man nieko nera skaudziau kaip matyti savo suneli vis laukianti kada susitiks su tevu, noreciau kad taip nebutu,noreciau,kad mazas angelelis taip nesiskaudintu,noreciau kad jo net nepazinotu,bet yra kaip yra verysad.gif todel siame gyvenimo etape ir saugau tai kas man brangiausia, dukrytes laime, gyventi su abiem tevais.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 22, 00:08)
ne, man visko jau seniai per daug, tiesiog bandau issaugoti seima del dukrytes, kuriai tik 7 men. Aisku visi sakys neverta gyventi del vaiku, bet patikekit kalbu is patirties, verta ir dar kaip. man nieko nera skaudziau kaip matyti savo suneli vis laukianti kada susitiks su tevu, noreciau kad taip nebutu,noreciau,kad mazas angelelis taip nesiskaudintu,noreciau kad jo net nepazinotu,bet yra kaip yra  verysad.gif  todel siame gyvenimo etape ir saugau tai kas man brangiausia, dukrytes laime, gyventi su abiem tevais.

Seima issaugoti turi noreti abu zmones...jei tevas tikrai myli savo vaikus,tai matysis,net jeigu ir negyvensite kartu...kai laimingi tevai,laimingi ir vaikai,net jeigu jie ir atskirai gyvena...(netycia perskaiciau apie Liesius "Zmonese",va kur protinga moteris...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 21 rugpjūčio 2011 - 23:27
Įdomu ir man ar bendravimas, paatviravimas per paštą, sms yra neištikimybė?
Atsakyti
galbut is dalies sutinku su tavim ilgaplauke, turim gyventi del saves ne tik del vaiku, bet tai galima padaryti ir gyvenant po vienu stogu, kad ir nelabai santykiai klostosi tarp musu su vyru, svarbiausia as gerbiu save, nesileidziu zeminama, gyvenu savo gyvenima, siekiu savu tikslu smile.gif o tai blogai ar gerai,parodys laikas. O ir vaikams tikrai geriau gyventi su savo tevais,nei apsuptiems svetimu zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2011 08 22, 18:30)
Įdomu ir man ar bendravimas, paatviravimas per paštą, sms yra neištikimybė?

manau bet koks bendravimas paslapcia partneriui uz nugaros yra neistikimybe, jei taiip ir nera tiesiogai,tai tiesiogai prie to veda
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 22, 20:26)
manau bet koks bendravimas paslapcia partneriui uz nugaros yra neistikimybe, jei taiip ir nera tiesiogai,tai tiesiogai prie to veda

lotuliukas.gif Neištikimybė su kuo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 08 22, 21:26)
galbut is dalies sutinku su tavim ilgaplauke, turim gyventi del saves ne tik del vaiku, bet tai galima padaryti ir gyvenant po vienu stogu, kad ir nelabai santykiai klostosi tarp musu su vyru, svarbiausia as gerbiu save, nesileidziu zeminama, gyvenu savo gyvenima, siekiu savu tikslu  smile.gif o tai blogai ar gerai,parodys laikas. O ir vaikams tikrai geriau gyventi su savo tevais,nei apsuptiems svetimu zmoniu.
Papildyta:

Manai, kad bendraujant sms, vis tai gali peraugti į daugiau?
O jei moteriai tik to užtenka....?
Atsakyti