QUOTE(Ginger188 @ 2011 01 29, 19:59)
Neistikimybe jeigu tos zinutes jau apie

tada reiketu susirupinti, jeigu tai kokia sena drauge ar klasioke, kuri ten parase laiska kaip sekasi, kaip darbai, tai nieko blogo, bet jeigu jau pastovus susirasinejimas vyksta su toms merginom ir net pasiulymai susitikti tai cia tikrai galima vadinti neistikimybe, as kai suzinojau tai turejo pasiaiskinti, bet man atrodo jeigu jau kazkada isdave o dabar teisinasi, tai abejoju kad cia jau visam laikui istikimas bus, visviena grys prie seno.... vyks tie susirasinejimai ir susitikinejimai, jei ne su ta tai su kita...
Ne visuomet nepadorios žinutės ką nors reiškia:) Pvz., aš esu ilgai ir, manau, sėkmingai ištekėjusi, bet visai nenustembu, gavusi iš buvusių ar esamų kolegų SMS su pasiūlymu "padaryti greituką" (t.y., atsakyti greitai), "patenkinti" (atsakyti iki numatomo termino) ir pan. Kolegos žinutė "Ačiū, patenkinai mane ir ***" reiškia, kad mano pateikta medžiaga buvo perduota *** vadovui be korekcijų, ir buvo priimta be pastabų. "Pateninkinti oraliniu būdu" reiškia įkalbėti viršininką.
Žinoma, daugumą tokių SMS gaunu darbo metu, bet jų netrinu. Dar daugiau, kalbant telefonu, beveik tapo norma šnekėti dviprasmiškai. O savo telefo nuo vyro neslėpiau ir neslėpsiu, jeigu ką
M