Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(Evelinuke @ 2007 12 02, 06:18)
sveikos merginos.man 24metukai, maniskiui 23m.nesam susituoke ir leliuko dar neturime, kurio as jau noreciau. gyvenam kartu jau du metai.

pastaruoju metu maniskis daug laiko (nakty!) praleidzia prie kompiuterio.pastebejau kad landzioja po puslapius kur yra pazintys. anksciau to nebuvo, kad jis man dabar yra istikimas tai zinau tikrai, bet kas cia daros pastaruoju metu? g.gif  ir kas labaiausiai neramina tai jo pasakojimai apie ankstesnes merginas, kad dar nei vienai nebuvo istikimas, tik man. labai sunku visa tai uzmirst, nes turejau labai karcios patirties su buvusiu vaikinu verysad.gif zinau kad jis ne tas kuris buvo, bet jo tie pasakojimai nieko gero neduoda.

nelabai jam noriu sakyt, kad ka maciau ir panasei, nenoriu piktumu, jei uzsiminu taip lyg niekur nieko, juoko forma, jis pasako kad nieko jis neraso ir nieko cia nera, truputi meluoja, pazystu ji kaip nulupta.jei pradesiu kalbet rimtai apie tai jis uzpyks, ir bus nesutarimai verysad.gif

merginos na patarkit ka daryt nes mintys nelenda is galvos, o vaizduote laki  pas mane, vis nesamoniu prisigalvoju doh.gif  blush2.gif

susikurk anketa ten pat ir paerzink savishki ir viskas.. atsitokes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2012 01 26, 08:51)

Aš pati panašiai buvau padariusi, žinojau koks jo nikas, o jei nežinai pagal e-maila galima anketa susirasti. ax.gif Ir keletą kartų patikrinau jį taip. Kai mačiau kad gražiuoju jis nebaigia tiesiai šviesiai parašiau jam laiškeli, kad apsispręstų: aš arba kitos. Tokiu atvejų dūlintų iš namų tą pačią dieną. Nors iškartų širdis man plyštų.

Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2012 01 26, 08:51)

geriau nereikia, gali būti dar skaudžiau.

QUOTE(smlga @ 2012 01 26, 09:38)
Aš pati panašiai buvau padariusi, žinojau koks jo nikas, o jei nežinai pagal e-maila galima anketa susirasti.  ax.gif  Ir keletą kartų patikrinau jį taip. Kai mačiau kad gražiuoju jis nebaigia tiesiai šviesiai parašiau jam laiškeli, kad apsispręstų: aš  arba kitos. Tokiu atvejų dūlintų iš namų tą pačią dieną. Nors iškartų širdis man plyštų.

ir kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2012 01 26, 11:47)
geriau nereikia, gali būti dar skaudžiau.
ir kas toliau?

Žinoma gali būti taip kad to vaikinas ir te laukia, kol pirmoji užbaigsi santykius, bet jei yra tikra meilė, ir tik buvo čia nukrypimas tai manau viskas bus gerai. Tai aš juk tokią pat situacija ištvėriau, vieną dieną tyla buvo. Bijojau net grįžt namo po darbo, nes nenorėjau jo matyt verysad.gif ir nebežinojau kaip reikės pažiūrėti į akis. Bet pasirodo viskas gerai ax.gif ir prie durų sutiko, laukė. Skaudžiausia buvo matyti jo ašaras ir išgirsti jo pripažinimą kad klydo, kad blogai pats jaučiasi kad taip su manimi pasielgė. Net ir tą pačia naktį kai labai pykau ant jo, verkiau, ir nesikalbėjome, jisai pats pirmą žingsnį žengė, naktį prisiglaudė, apkabino ir pabučiavo. blush2.gif žinoma, apsimčiau, kad miegu, ir nieko nedariau "tipo miegojau toliau".
Papildyta:
Žinoma mūsų visų skirtingos istorijos 4u.gif , tikiuosi mus visas vyrai mylės, gerbs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smlga: 26 sausio 2012 - 14:13
Žmonės buvo ir bus savo instinktų įkaitai. Vieniems tai skausmas, kitiems malonumas. Vieni moka susitaikyti, kiti ne. Svarbiausia suprasti, kad dabar labai daug pagundų ir reikia daug valios norint jiems nepasiduoti.
Web pažintys - bene lengviausias būdas patenkinti savo smalsumą.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2012 01 26, 14:12)
Žinoma gali būti taip kad to vaikinas ir te laukia, kol pirmoji užbaigsi santykius, bet jei yra tikra meilė, ir tik buvo čia nukrypimas tai manau viskas bus gerai. Tai aš juk tokią pat situacija ištvėriau, vieną dieną tyla buvo. Bijojau net grįžt namo po darbo, nes nenorėjau jo matyt  verysad.gif  ir nebežinojau kaip reikės pažiūrėti į akis. Bet pasirodo viskas gerai  ax.gif  ir prie durų sutiko, laukė.  Skaudžiausia buvo matyti jo ašaras ir išgirsti jo pripažinimą kad klydo, kad blogai pats jaučiasi kad taip su manimi pasielgė. Net ir tą pačia naktį kai labai pykau ant jo, verkiau, ir nesikalbėjome, jisai pats pirmą žingsnį žengė, naktį prisiglaudė, apkabino ir pabučiavo.  blush2.gif  žinoma, apsimčiau, kad miegu, ir  nieko nedariau "tipo miegojau toliau".
Papildyta:
Žinoma mūsų visų skirtingos istorijos 4u.gif , tikiuosi mus visas vyrai mylės, gerbs.

tik 1d nekalbadienis, pokalbis ir vėl viskas puikiai? bigsmile.gif
skaudžiausia matyti ašaras? g.gif kaip tik man atrodo priešingi jausmai sukiltų.
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2012 01 26, 19:47)
tik 1d nekalbadienis, pokalbis ir vėl viskas puikiai? bigsmile.gif
skaudžiausia matyti ašaras? g.gif kaip tik man atrodo priešingi jausmai sukiltų.

Tiesa sakai, aš galbūt galvočiau irgi kitaip, bet pokalbis buvo toks kokio neturėjom anksčiau. Sunku apibūdinti, bet matyti vyro ašaras tai žinokite visai kas kitka verysad.gif . Tikrai nesuminkštėjau schmoll.gif , anaiptol dar labiau ant jo puoliau, argumentus žėriau jam tiesiai į akis.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2012 01 27, 15:43)
Tiesa sakai, aš galbūt galvočiau irgi kitaip, bet pokalbis buvo  toks kokio neturėjom anksčiau. Sunku apibūdinti, bet matyti vyro ašaras tai žinokite visai kas kitka verysad.gif . Tikrai nesuminkštėjau schmoll.gif , anaiptol dar labiau ant jo puoliau, argumentus žėriau jam tiesiai į akis.

o apart puolimo, neklausej del ko jis ten anketa susikure?gal truko kazko santykiuose? rolleyes.gif tai dabar abu ishsitrynet anketas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2012 01 24, 16:13)
Aš tą katytę nupešiu tada, gales buti sfinksu  bigsmile.gif

Tai gal saviski nupesk,kad butu panasus i sfinksa ,prie ko cia kitos moterys.Kaip sakoma,iesli kabiel niezahocit,sucka nizaliezit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 28 sausio 2012 - 18:29
QUOTE(smlga @ 2012 01 24, 16:20)
Man jau bloga. Tas galvojimas, klausinėjimas - žudo pačią mane.

O paklausei, KODĖL jam tų pažinčių ir pokalbių prireikė?
Atsakyti
QUOTE(Sweet taste @ 2012 01 29, 00:28)
O paklausei, KODĖL jam tų pažinčių ir pokalbių prireikė?

Manau, kad nepaklause, nes apsiverke vaikinukas, nesikalbejo viena diena, o dar pries einant miegoti pabuciavo, tai vsio - viskas gerai jau. Nu blyn, as ir nesuprantu kodel taip sunku susesti, issikalbeti, suzinoti tiesa, kad ir kokia jin bjauri, kad gal is tikro kazkas buvo blogai buvo santykiuose, kad kazko truko, jei nauju nuotykiu ieskojo. Nereikia pulti ant jo, tiesiog susesti ir pasikalbeti, nes islaikyti santykius, juos puoselete tai ne tik, kad labai sunkus darbas, bet ir menas. Vot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 01 30, 01:19)
Manau, kad nepaklause, nes apsiverke vaikinukas, nesikalbejo viena diena, o dar pries einant miegoti pabuciavo, tai vsio - viskas gerai jau. Nu blyn, as ir nesuprantu kodel taip sunku susesti, issikalbeti, suzinoti tiesa, kad ir kokia jin bjauri, kad gal is tikro kazkas buvo blogai buvo santykiuose, kad kazko truko, jei nauju nuotykiu ieskojo. Nereikia pulti ant jo, tiesiog susesti ir pasikalbeti, nes islaikyti santykius, juos puoselete tai ne tik, kad labai sunkus darbas, bet ir menas. Vot  4u.gif

Kodėl taip sakot? žinoma, kad susėdome ir pasikalbėjome. Ir jisai ne iškart apsiverkė, o po visko, nedarykite skubotų išvadų g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Neta& @ 2012 01 28, 18:29)
Tai gal saviski nupesk,kad butu panasus i sfinksa ,prie ko cia kitos moterys.Kaip sakoma,iesli kabiel niezahocit,sucka nizaliezit mirksiukas.gif

Žinai negerbiu tų merginų kurios pačios siūlosi, ieško vaikinų tik tam kad įsitemtų į lovą ir gerai pasi.... Šiame žingsnyje gerbiu tik saviškį kuris tokią šavalką pastatė į gerą vietą. thumbup.gif
Atsakyti