Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(boruzhe3 @ 2013 05 02, 21:40)
Matyt blogai padariau, parašydama jai. O jisai užpykęs sėdi ir tyli.. Mane jau užkniso jo tie principai, galvoju tylėt ir ieškotis kito darbo atskirai nuo jo, lai pamąsto, nors greičiausiai tai nieko neduos... tik skyrybas...

nu blyn lotuliukas.gif
jis sedi intike, susirasineja su kita. meluoja jai, kad merginos neturi ir t.t. ir dar drista pykti, kad tu jai parasei???
asilas. pati tu ji mesk ir viskas. juk ne 10 metu kartu.
po 2 m tokius sposus krecia, tai kas bus dar po 5 biggrin.gif
Atsakyti
Eilinė istorija...
jei tikitės, kad vyras susiprotės ir nustos taip elgtis, tai esate naivi. Jei jau tai daro prie Jūsų....tai kaip reikia negerbti žmogaus doh.gif
Jums rinktis, arba skirtis, išsilaižyti žaizdas ir gyventi toliau, arba taikytis su tokia realybe, nes ji nepasikeis. Jei sukelsit uraganą, jis ims slėptis, o Jūs eisit iš proto jį įtarinėdama.
Čia kažkas rašė, jei jau taip daro po 2 metų, kas bus po 5 ar po 10, tai manau tada jau vien internetiniais pokalbiais neapsiribos, pereis prie veiksmų. Jums rinktis, ar norite taip gyventi.
Papildyta:
QUOTE(boruzhe3 @ 2013 05 03, 00:40)
Matyt blogai padariau, parašydama jai. O jisai užpykęs sėdi ir tyli.. Mane jau užkniso jo tie principai, galvoju tylėt ir ieškotis kito darbo atskirai nuo jo, lai pamąsto, nors greičiausiai tai nieko neduos... tik skyrybas...

Na parašėt jai ir ką? Pykstat ant tokios pat kaip ir Jūs apkvailintos mergaitės?
Man visad buvo keista, kad išduotos moterys pyksta ant tų moterų, su kuriomis jų vyrai jas išdavė. O tuo tarpu vyrelis lieka baltas ir pūkuotas. Nors negaliu teisti, pati kažkada nuoširdžiai nekenčiau anos moters, nors suvokiau, kad ji tėra vyro manipuliacijų auka.
Tiesą sakant Jūsų atveju skyrybos nėra taip jau blogai. Sakyčiau net mažesnė blogybė ir visų galimų. biggrin.gif
Atsakyti
Na įdomiai... Jei jau atvirai prie Jūsų jis fliurtuoja (nesvarbu, kad internetu), tai ką gali daryti už nugaros, tikriausiai pasakoti nereikia...
Paklauskite savęs, ar vyras, kuriam tikrai rūpėtumėte, kuris jus gerbtų, mylėtų, galėtų šitaip elgtis, jus skaudinti, ir priimkite atitinkamus sprendimus...
Atsakyti
pritariu merginom, 2 metai ne daug,geriau skirkis, jei nenori isgyvent dar sunkesniu laiku,po ju arba pageres arba seks vistiek skirybos,cia priklauso nuo zmogaus. 4u.gif

isivaizduok kas darysis kai nuspresit susilaukt vaikelio doh.gif toki vyrai,tokiam laikotarpi dar labiau tampa aktyvesni su visais interais ir realybem.
Atsakyti
Meskit lauk ta savo drauga ax.gif jei jis rimtai ziuretu i jus ir rimtai galvotu kurti seima, bendra ateiti taip nesielgtu... Man tai cia nesuprantamas, nenormalus elgesys smile.gif
Atsakyti
Tik jau nenusileisk iki jo lygio ir nepradėk elgtis taip, kaip jis. Nieko gero tai neduos.
Manau, vyrai jaučia, ką gali sau leisti šalia vienos ar kitos moters, o ko ne. Tavo vaiknias sau leidžia tikrai per daug ir manau sunku jau bus ką pakeist, nes jis jau užlipęs ir gerai įsitaisęs tau ant galvos.
Aš matau du pasirinkimus - bandyti kalbėtis ar dar kažko imtis, kad toks elgesys nesikartotų ir taip kol atsibos (čia jei esi naivi) arba nutraukti šiuos santykius ir priimti tai kaip pamoką ateičiai (jei esi protinga)
Atsakyti
QUOTE(boruzhe3 @ 2013 05 02, 12:37)
Jisai ją čiešina netgi retkarčiais prie manęs, o aš sėdžiu, tegu rašo, nieko jam nesakau, retkarčiais užmeta žvilgsnį į mane, mato kad susiraukus sėdžiu

nebukit tokia nuobodi doh.gif biggrin.gif as tai nesedeciau susiraukus, pasipuosciau,pasidazyciau lupas raudonai ir pro duris biggrin.gif ot vyrui lengvas gyvenimas,viena namie,dar kita internete,jokio streso,namie full included ir dar internete romantiski nuotykiai,tai bent karalius bigsmile.gif

p.s. pagalvokit ar Jums jo tikrai reikia...
Atsakyti
Aš tai pasiųsčiau velniop tokį berną. lotuliukas.gif Aišku, pirma dar sceną iškelčiau, o paskui pasiųsčiau į visas puses. Man čia naglumo viršūnė toks elgesys. Manau, kad jis jūsų nemyli. Jei mylėtų neflirtuotų su kita internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 03 gegužės 2013 - 12:52
QUOTE(boruzhe3 @ 2013 05 02, 15:37)
Peikit, keikit jei tokios temos neradau per savo ašaras ir galvos skausmus.
Kartu esam jau daugiau nei 2 metai, gyvenam kartu, kuriam ateitį. Jis geras, rūpestingas, švelnus, mylintis vyras. Neseniai atrado seną puslapį chatroullete, susipažino su mergina iš rusijos, dabar susirašinėja vakarais. Žinoma aš viską matau visą jų pokalbį, tai kad jis jai meluoja beveik kas antrą žodį, rašo aš nusivylęs gyvenimu, neturiu merginos, neturiu kas manim pasirūpins, ana juo tiki. Vien žodžiu flirtuoja abudu. Ana jo paklausė ar jisai turi merginą, atsakė ne neturi. Norėtų ją į pasimatymą pakviest. Nors neesmė kad juos skiria tūkstančiai kilometrų o jam galimybės pas ją nuvykt nėra. Jisai ją čiešina netgi retkarčiais prie manęs, o aš sėdžiu, tegu rašo, nieko jam nesakau, retkarčiais užmeta žvilgsnį į mane, mato kad susiraukus sėdžiu, pasako kokį švelnų žodelį, po to taigi prikolinu ko tu čia pyksti. Tipo aš tą patį darau kai jo nėra šalia. Nors tame faktas, kad nedarau, ištikima visom prasmėm. Kartą jo paklausiau ar flirtavimas internetu tolygus išdavystei, atsakė ne. O gal aš vėl per daug imu į galvą kiekvieną smulkmeną, esu jautrus žmogus taipogi pavydus. Vaikystės draugas patarė atsakyti tuo pačiu, flirtuot su kitais. Nu bet aš ne toks žmogus, o gal tai dar pablogins dabartinę situaciją. Žinau tik tai, kad jis mane myli ir nesiruošia išduoti, o jam tai tik laisvalaikio praleidimo būdas, o tas toks būdas mane žlugdo morališkai, dvasiškai. Atsiranda visokios mintys, kad aš jam per prasta, kad ieško meilužės ir t.t. Net nežinau ką daryti, kalbėti? kad vėl išgirsti atsakymą tą patį tu darai, kodėl aš negaliu? tu man neuždrausi su draugėm susirašinėti, kaip ir aš tau nedraudžiu. Ar tiesiog viską stengtis pamiršti, gyventi sau, tegu jis ten rašinėjas? Merginos maldauju padėkit  4u.gif

Jis jau jus išdavė doh.gif , sakydamas, kad yra vienišas ir neturi merginos. Ir dar susirašinėja, matant jum, tai gal vaikinas nori "švelniai išguiti " jus iš savo gyvenimo?
Atsakyti
Nu ir geras prikolas - čia toks vadinasi "mylintis" - kuris atvirai prie Jūsų plakasi prie kitos? Velniop tokį - reikalingas, kaip šuniui penkta koja - ačiū Dievui - nepirmas, duos Dievas - ne paskutinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 05 03, 14:19)
Nu ir geras prikolas - čia toks vadinasi "mylintis"

Kokių tik pasiteisinimų randama, kad tik neišeiti, kad tik šalia vyro būti. Svarbiausia, ne vienai po ADIJALU miegoti biggrin.gif Nes kitaip gi, baisu. Neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 04 gegužės 2013 - 16:28
Nu SM kaip visada - universalus problemų santykiuose sprendimo būdas - skyrybos biggrin.gif Nes nu kitaip tai jau niekaip niekaip. Nesvarbu kas - skirkis ir būsi laiminga biggrin.gif

Dabar įsivaizduokit, kad jūsų (bet kurios, kuri čia skirtis nedelsiant siūlot) vyras, su draugeliais pasitūsinęs sugalvoja sukurti temą SM (nu arba kokioj pažinčių svetainėj) "O aš vienišas jaunas jūreivis, po savaitės atplaukiu į X uostą Y valstybėj. Ieškau draugiškos sielos liūdniem vakaram praleisti...". Aš aišku suprantu, kad Jūsų vyrai taip niekada nepadarytų, nu bet pabandykim įsivaizduot, kad kažkas jį užbūrė ir taip vat nutiko. Nu bajeris bajeriu, intrigai palaikyt vyras dar ir atrašinėja toj temoj apsireiškusioms nusivylusioms namų šeimininkėms, koks anas vienišas tuose paplaukiojimuose, kaip anas norėtų kad jį kas mylėtų ir gerbtų ir t.t. ir pan. Jums aišku nelabai patinka (lyg ir bajeris, bet tai nemalonu), bet vyriškis nelabai supranta, ko jau čia taip parintis (nei jis vienišas, nei jūreivis, nei jaunas, nei tame uoste kada nors planuoja būt). Skirtumėtės? Vat čia ir dabar. Sukrautumėt lagaminus, susirinktumėt vaikus ir čiau ate?

Aišku, jei toks elgesys (nepagarba kito nuomonei ir poreikiams) kartojasi įvairiose gyvenimiškose situacijose, jei vyras nuolat ir sąmoningai skaudina savo antrą pusę, tada taip, reiktų rimtai susimąstyti, ką su tokiu durnium veiki. Bet vien dėl vieno bajerio... kad ir koks neskoningas jis būtų, viską mest ir išbėgt apsiverkus? Nu nežinau...
Atsakyti