Įkraunama...
Įkraunama...

Ar internetinės pažintys jau neištikimybė?

QUOTE(*Change* @ 2013 07 07, 18:56)
Prie ko cia nepagarba doh.gif ?Nematau nieko blogo,jei paatvirauji su artimais zmonemis.

patikslinimas, ne su artimais, o su kita moterim.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2013 07 07, 19:52)
patikslinimas, ne su artimais, o su kita moterim.

As juk ne tave komentavau mirksiukas.gif .Tavo atveju,tai kas kita,ta moteris svetima.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 07, 17:56)
Prie ko cia nepagarba doh.gif ?Nematau nieko blogo,jei paatvirauji su artimais zmonemis.

Nes jeigu kazkas nepatinka/netinka reikia kalbetis butent su antra puse ir bandyti aiskintis ir spresti problemas.
Su artimais galima atvirauti, bet nesiguost jiems ir uz nugaros apkalbinet savo antra puse.
Atsakyti
Nieko čia gero nematau su tokiais atviravimais. būna būna kūmučių plepučių šaunuolių pažintyse, kurioms iššūkis - vedusį vyrą padaryti laisvu bigsmile.gif ir esmė čia ne kokios nors šeimos problemos, o tai, kad vyrui greičiausiai dėmesio trūkumas mirksiukas.gif mano įsitikinimu, jei šeimoje viskas gerai, neieškoma draugų ir draugių paflirtuoti rolleyes.gif taip, realiai gali kad ir parduotuvėj ar gatvėj akytėm susimirksėti, pasitaiko tongue.gif o kad mirksėtum virtualioj erdvėj, reikia užsiregistruoti, susikurti anketą, karts nuo karto ten apsilankyti ir t.t., vienžo, specialiai gaišti laiką, o dėl ko? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 07 07, 22:45)
Nes jeigu kazkas nepatinka/netinka reikia kalbetis butent su antra puse ir bandyti aiskintis ir spresti problemas.
Su artimais galima atvirauti, bet nesiguost jiems ir uz nugaros  apkalbinet savo antra puse.

Tai tu to ir nedaryk,bet neprimesk kitiems,kad tai nepagarba,normalus dalykas pasikalbeti su artimaisiais,ar su draugemis, ir tikrai nebutinai apie problemas kazkokias,o apskritai,kaip sekasi su vyru,mes su draugem megstam pakalbeti apie vyrus biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 07 08, 08:27)
Nieko čia gero nematau su tokiais atviravimais. būna būna kūmučių plepučių šaunuolių pažintyse, kurioms iššūkis - vedusį vyrą padaryti laisvu bigsmile.gif ir esmė čia ne kokios nors šeimos problemos, o tai, kad vyrui greičiausiai dėmesio trūkumas mirksiukas.gif  mano įsitikinimu, jei šeimoje viskas gerai, neieškoma draugų ir draugių paflirtuoti rolleyes.gif  taip, realiai gali kad ir parduotuvėj ar gatvėj akytėm susimirksėti, pasitaiko tongue.gif  o kad mirksėtum virtualioj erdvėj, reikia užsiregistruoti, susikurti anketą, karts nuo karto ten apsilankyti ir t.t., vienžo, specialiai gaišti laiką, o dėl ko? cool.gif

drinks_cheers.gif vyras iesko nauju dirgikliu biggrin.gif ,o toks guodimasis,skatina tos moters bendravima,galvojimas,kad seimoje nera viskas gerai,ja tik pritraukia prie to vyro,jei ja domina vede vyrai,dazniausiai vyrai specialiai guodziasi,nors seimoje,kaip ir viskas gerai,zodziu,kabina makaronus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 07 08, 09:27)
Nieko čia gero nematau su tokiais atviravimais. būna būna kūmučių plepučių šaunuolių pažintyse, kurioms iššūkis - vedusį vyrą padaryti laisvu bigsmile.gif ir esmė čia ne kokios nors šeimos problemos, o tai, kad vyrui greičiausiai dėmesio trūkumas mirksiukas.gif  mano įsitikinimu, jei šeimoje viskas gerai, neieškoma draugų ir draugių paflirtuoti rolleyes.gif  taip, realiai gali kad ir parduotuvėj ar gatvėj akytėm susimirksėti, pasitaiko tongue.gif  o kad mirksėtum virtualioj erdvėj, reikia užsiregistruoti, susikurti anketą, karts nuo karto ten apsilankyti ir t.t., vienžo, specialiai gaišti laiką, o dėl ko? cool.gif

tai taip, aišku šeimoje ne viskas gerai, jis irgi dėl savo poelgio kaip tik mane ir kaltina, bet aš niekad sau neleidau tokios prabangos išsilieti ir su kažkuo pasišnekėti apie tai, ypač su svetimais vyrais (o tikrai norėčiau, nes pokalbių man ir trūksta labiausiai), draugių neturiu, man apskritai net pačių nekalčiausių dalykų negalima, pvz vienai važiuot į miesta pasivažinėt su dviračiu, ar paieškot internetinėj erdvėj info apie senus pažįstamus, iškart baisios pavydo scenos, ir aš durnė, škias, jausdavaus baisiausiai kalta, o pats leidžia sau ir internetines podruškes (susirašinėja ne su viena, ir labai artimai, nors šiaip kasdienybėje moterų rūšiai reiškia panieką ir nepasitikėjimą), ir naktines tūsofkes be manęs (nu tipo darbas toks, matai dalykines pažintis plečia). ir dar apsigimęs melagis, čia nėra nieko švento - jei tik reikia tai ir meluos nemirksėdamas, o aš idealistė net kai reikia visai nemoku nei meluot, nei slapukaut, nes nuosavas kaltės jausmas mane užgraužia anksčiau nei aplinkinių nuoskaudos ir priekaištai. todėl jokių "nuodėmių" sau neleidžiu. net iš keršto to padaryt negalėčiau, nes jausčiaus sušiktai purvina. beje, veiksmas vyko ne pažinčių portale, o fb žinutėmis, kurios tuoj pat būdavo ištrinamos.
ir dar, vyrams dėmesio nereikia, jiems reikia tik sekso. dėmesys = seksas, meilė = seksas, romantika = seksas, santuoka = seksas, ir nieko daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 08 liepos 2013 - 13:10
QUOTE(trr @ 2013 07 08, 13:52)

ir dar, vyrams dėmesio nereikia, jiems reikia tik sekso. dėmesys = seksas, meilė = seksas, romantika = seksas, santuoka = seksas, ir nieko daugiau.

niu kad tikrai ne, bent jau ne su tokiu gyvenu, o ir anksčiau neteko su tokiais atsiprašant kuiliukais bendrauti, nors nesu pilka pelytė ax.gif be abejo, vyras gali sakyti, kad jam trūksta sekso ir t.t, ir pan., ėsti, lipti ant sąžinės, kelti pavydo scenas, bet visa tai parodo chaosą, nežinojimą, ko nori jo paties viduje... o šioj situacijoj, manau, labai svarbu, ko nori žmona? Džiaugtis gyvenimu (kad ir susiradus draugę į klubą nulėkti) ar sekti fb žinutes bei nekišti nosies iš namų? Trr, tingiu jau daug rašyti, bet yra labai gera knyga "Kodėl vyrai myli kales", ten gražia forma išdėstyta, KĄ daryti, kad vyras gerbtų antrą pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 08, 10:39)
drinks_cheers.gif vyras iesko nauju dirgikliu biggrin.gif ,o toks guodimasis,skatina tos moters bendravima,galvojimas,kad seimoje nera viskas gerai,ja tik pritraukia prie to vyro,jei ja domina vede vyrai,dazniausiai vyrai specialiai guodziasi,nors seimoje,kaip ir viskas gerai,zodziu,kabina makaronus biggrin.gif .

Sutinku siaip. Bet.... yra bet. Turiu toki vyriski biggrin.gif Pazinciu puslapyje.
Nu nei jis manes kviete susitikt, nei as eiciau ir aplamai, nieko seksovo nera uzmetes. Ir guostis, g.gif na nezinau ar tai galima butu taip pavadinti. Zmnogus turi problemu seimoje.Tai tas issikalbejimas buna mazdaug toks, kaip ir SM esanciu vyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 08 liepos 2013 - 14:54
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 07 08, 14:52)
Sutinku siaip. Bet.... yra bet. Turiu toki vyriski  biggrin.gif Pazinciu puslapyje.
Nu nei jis manes kviete susitikt, nei as eiciau ir aplamai, nieko seksovo nera uzmetes.  Ir guostis, g.gif  na  nezinau ar tai galima butu taip pavadinti. Zmnogus turi problemu seimoje.Tai tas issikalbejimas buna mazdaug toks, kaip ir SM esanciu vyru.

Visada yra isimciu smile.gif,galbut jam tik issikalbeti ir reikia.Bet jei jau yra kazkokie santykiai ir vyras nuolat blogai kalba apie savo zmona,tai nieko gero nesako apie toki vyra.

Tikrai vyrams ne tik sexo reikia,nezinau,is kur cia tokia nuomone,bet kiek turejau vyru,visi buvo jausmingi,visiems reikejo meiles,silumos,bendravimo,sexas tik aistros israiska,bet tikrai nepagrindas santykiu.Jei kalbate apie meiluziu santykius,tai net ir tada ne vien sexas reikalingas,zmones ir bendarauja be viso to.Daznai vyrai meiluzese iesko ir paguodos,moterisko silumos,supratimo.
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 07 08, 15:09)
niu kad tikrai ne, bent jau ne su tokiu gyvenu, o ir anksčiau neteko su tokiais atsiprašant kuiliukais bendrauti, nors nesu pilka pelytė ax.gif  be abejo, vyras gali sakyti, kad jam trūksta sekso ir t.t, ir pan., ėsti, lipti ant sąžinės, kelti pavydo scenas, bet visa tai parodo chaosą, nežinojimą, ko nori jo paties viduje... o šioj situacijoj, manau, labai svarbu, ko nori žmona? Džiaugtis gyvenimu (kad ir susiradus draugę į klubą nulėkti) ar sekti fb žinutes bei nekišti nosies iš namų? Trr, tingiu jau daug rašyti, bet yra labai gera knyga "Kodėl vyrai myli kales", ten gražia forma išdėstyta, KĄ daryti, kad vyras gerbtų antrą pusę mirksiukas.gif

džiaugtis gyvenimu man kaip ir draudžiama, mane apkramto net jei šypsaus klausydama dainą, apskritai jį erzina viskas, kas man teikia džiaugsmą ir malonumą. o kadangi jausdavaus kalta, kad neduodu sekso, tai kaip už bausmę nieko lyšno sau ir neleisdavau. jis klasiškai moka ėsti, kiekvienam žingsnyje, totalus cinizmas ir karinis stovis jo stichija, jo visas bendravimas maždaug toks kaip Kajaus poto kai jį pabučiavo sniego karalienė, o aš mėgstu ramybę, konfliktai mane vargina žiauriai. tai ir stengiuosi visaip jiems pagrindo nesuteikti. bet daugiau to nebus, prie pirmo priekaišto gaus snukin be įspėjimo. (šiaip nesimušam niekada, bet dabar aš gerokai įpykus).
fb žinučių specialiai nesekiau, davė paskaityt vieną viešą skandalą savo sienoj, o čia makt atėjo asmeninė žinutė ir ekrane išlindo tas žinučių langelis su visu pokalbiu, kuris vyko prieš kelias akimirkas.. dabar graužiuos nagus, kad iškart jam parodžiau, kol jis buvo kitam kambary reikėjo pratęst tą pokalbį jo vardu, būčiau daugiau sužinojus.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 08, 16:36)
Visada yra isimciu smile.gif,galbut jam tik issikalbeti ir reikia.Bet jei jau yra kazkokie santykiai ir vyras nuolat blogai kalba apie savo zmona,tai nieko gero nesako apie toki vyra.

Mes nebendraujam daug ir daznai. Ir apie zmona nekalba blogai. Isvis labai jau asmeniskumu nepasakoja, o tiesiog gvildena santyki, kaip jis galetu keistis ir ka daryti, kad keistusi. is esmes as net nepazistu to zmogaus. Zinau tik varda. smile.gif
Ar jis nenuejo kairen tose pazintyse sededamas ir ar nenueis- sito nezinau. Sakosi, kad buvo tokiu minciu registruojantis.
Jo. slidus tie reikalai.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 07 08, 16:36)
Tikrai vyrams ne tik sexo reikia,nezinau,is kur cia tokia nuomone,bet kiek turejau vyru,visi buvo jausmingi,visiems reikejo meiles,silumos,bendravimo,sexas tik aistros israiska,bet tikrai nepagrindas santykiu.Jei kalbate apie meiluziu santykius,tai net ir tada ne vien sexas reikalingas,zmones ir bendarauja be viso to.Daznai vyrai meiluzese iesko ir paguodos,moterisko silumos,supratimo.

o ar bandėte duoti TIK meilę, šilumą, bedravimą, dėmesį, bet BE sekso? smile.gif
nesakau, kad jis kuilys per bobas lakstantis, bet jo pasaulėvaizdy seksas tai svarbiausias dalykas, jis visada akcentuojamas ir iškeliamas aukščiau visko, "aš juk vyras, aš privalau gauti seksą", "santuoka - tai garantuotas seksas", "seksas tai santykių pagrindas", "aš be sekso tai jau tikrai negyvensiu", "jei man neduodi, tik pabandyk duot kam nors kitam.." ir t.t. taip, galbūt, bet pasakymas "aš juk moteris, man reikia meilės" kažkodėl tokio argumentinio svorio neturi. vien nuo to spaudimo tas seksas nebemielas pasidarė..
beto dėl sekso ir mano tėvai išsiskyrė, labai myliu tėtį, bet mano išvada tokia, kad vaiko (t.y. mano) laimė buvo paaukota vardan savo (seksualinės) laimės. todėl man toks įspūdis ir likęs, kad vyrams svarbiausia tik tai. šiaip su vyrais bendraujant anksčiau to nejutau, visi mano buvę bernai ir simpatijos buvo labai padorūs, šilti, dvasingi, bet ištekėjau kažkodėl už ledo kalno. bais didelė meilė buvo, net matydama koks jis yra proto balso neklausiau.. jis teigia kad myli, bet aš to niekada nepajutau, tiesiog jis nemoka to parodyt (vaikystės traumos), jausmai jam = silpnumo požymis.
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 07 08, 16:54)

Jo. slidus tie reikalai.

va va, tas ir yra sunkiausia, užčiuopti ribą tarp nekalto elgesio ir išdavystės, tarp asmeninio vidinio pasaulio ir dviejų žmonių santykių pasaulio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 08 liepos 2013 - 16:12