O aš pamiršau kas tas prakaitavimas, pradėjusi depiliuotis pažastis vietoje skutimosi. Nors prieš tai prakaitavau žiauriai O dabar antipresperanto net nebereikia tik dėl kvapo naudoju dezodorantą
O aš pamiršau kas tas prakaitavimas, pradėjusi depiliuotis pažastis vietoje skutimosi. Nors prieš tai prakaitavau žiauriai O dabar antipresperanto net nebereikia tik dėl kvapo naudoju dezodorantą
Noreciau atsiliepimu apie "Hidro Fugal"? Tiesiog neteko bandyti, o jau gundausi pirkti - "driclor" manau nereikia man, nes neteku upeliais, bet tiesiog noreciau pakeisti "nivea", tik nzn, ar verta i "hidro"?
Sveiki, gal kas gali paziuret ar Hidro fugol forte (to purskiamo) vis dar atveza?? ar cia tik papuole Nes jau Kauno Akropoli jau kelios savaites kaip nera... Tik jis man ir padedavo :/ O gal kas mate ji kur nors kitur Kaune??Pls.. Labai reikia jusu pagalbos!!
Man ir labai reiketu driclor. 2 vnt . o gal kuri papasakotu is kur jo paciai parsisiust ar pan ?..
Tu geriau nei rytinė kava, šekspyro meilės sonetai, vienetinės rankinės, becukris redbull'is, ilgas popiečio miegas, vyšnių žiedų kvapas..Tu geriausias dalykas,kurį turiu..
Sveiki, gal kas gali paziuret ar Hidro fugol forte (to purskiamo) vis dar atveza?? ar cia tik papuole Nes jau Kauno Akropoli jau kelios savaites kaip nera... Tik jis man ir padedavo :/ O gal kas mate ji kur nors kitur Kaune??Pls.. Labai reikia jusu pagalbos!!