Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

baisiausiai buvo kai niekaip nepavyko isstumti unsure.gif jauciausi tokia nevykele doh.gif bet po pusvalandzio pastangu mum pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, stumimas buvo pats baisiausias, nes sekesi labai sunkiai. jau buvau visiskai nusivylus (stumiau 2.5 valandos), apsizhliumbus ir beveik isterijoj, kokia as niekam tikus blush2.gif paskui siaip ne taip pavyko thumbup.gif
Atsakyti
siaubingai dabar visko bijau,juolab pirmas man buvo darytas cezaris,ir jei neduok dieve gimdant antra karta jo prireiktu tikrai neistverciau,nes atsigauti po jo yra nerealiai sunku ir visada galvoji tik kaip greiciau numirti kad neskaudetu(bent jau man buvo taip) verysad.gif
Atsakyti
buvo baisu,kai saremiai pradejo reteti,o as vos nealpau is nuovargio,maniau tikrai nepagimdysiu doh.gif ,bet kur kas baisiau buvo,kai stumiau,o vaikas takuose duso verysad.gif mano takai siauri,ir jam virkstele buvo apsisukus... verysad.gif bet aciu dievui,viskas gerai baiges! thumbup.gif turim nuostabu padykusi suniuka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kameja_x @ 2006 06 26, 00:48)
taip, stumimas buvo pats baisiausias, nes sekesi labai sunkiai. jau buvau visiskai nusivylus (stumiau 2.5 valandos), apsizhliumbus ir beveik isterijoj, kokia as niekam tikus blush2.gif paskui siaip ne taip pavyko thumbup.gif

eik tu sau! blink.gif ir daktarai nieko nedare,kad tau padetu?! blink.gif juk per sitiek laiko ir vaikas uzdust gali ir paciai gali daug kas negero atsitikti! kaip sitaip galima leisti stumti 2.5 val?! doh.gif swoon.gif
Atsakyti
Baisiausias dalykas man buvo siuvimas po gimdymo....
Atsakyti
1 karta - 9 valandos saremiu, labai stipriu ir intensyviu del skatinanciu vaistu
2 karta - gydytojos zvilgsnis, kai paziurejo i mane kaip i toki bjauriu smirdanti mesos gabala verysad.gif , ir viskas kas buvo po gimdymo - neleido net pamatyti vaikelio, neuzdejo ikloto ir pagulde visai nakciai miegoti savo kraujuje schmoll.gif
3 karta - neatsidarinejo kaklelis, kai jau buvo 7-8 santimetrai. Pats baisiausias skausmas, iki isterikos, galvojau mirsiu blush2.gif Bet gerai yra tai, kas gerai baigiasi. 4u.gif

Siaip labiausiai gimdymo metu bijau prarasti savikontrole. I gala saremiu stogas nuvaziuoja, o cia visi tave stebia ir vis irodineja, ka tu privalai daryti.... Po to jautiesi kaltai, kad neklausei... g.gif
Atsakyti
baisiauso momento man nebuvo schmoll.gif , sunkiausios buvo kelios min prieš užgimstant galvutei ax.gif bet dabar atrodo - buvo vieni juokai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 liepos 2006 - 15:40
"baisiausia" buvo, kai atvykau gimdyti antrojo vaikelio, stovėjau prie stalo - lovos ir vis nedrįsau ropštis - galvojau, kaip čia iš tos situacijos pabėgus? smile.gif bijojau, kad paleisiu save iš rankų, rėksiu, klyksiu, nesivaldysiu. gavosi, deja, visai atvirkščiai, net necyptelėjau, nors įsikandau į pirštą, kuris atsigavo tik po poros dienų smile.gif kai gimdai pirmą - baisu nežinios, kai antrą - bijai, nes jau žinai smile.gif
Atsakyti
Baisiai buvo kai skatina sarimius nes kaklelis nesidarė.Jis ir nesidarė tai net gyditojas pasiulė epitiura nes dar dvigubins,bet vistiek cezarį darė.Dabar kai prisiminu net nukrato.
Atsakyti
kai artejo tas baisumas......kai reikejo skatinti, nes letokai atsidarinejo kaklelis,
sutarem su gydytoju del epiduro....taigi nuo baisiausiu dalyku pabegau tongue.gif ir visai nesigailiu ax.gif atkentejau saremius 3 val ir to uzteko....o po gimdymo irgi kanciu yra.....kai skauda visi sonai ir ne tik ...., ir jautiesi bejege , o norisi vaikuti paimti, priglausti, pamaitinti....
Atsakyti
man baisiausia buvo saremiai ir stangos,bet dabar jau viskas pasimirso,nors tikriausiai teks dar visa tai patirt,nes su vyru nusprendem kad musu leliui liudna vienam,tai reiktu seima papildyti dar vienu seimos nariu:)smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sunkiausiai buvo skatinimas doh.gif - nes neatsidare kaklelis ir visi saremiai ishskatinti - galvojau numirsiu verysad.gif stumti ir buvo sunku, kol supratau kas kaip, o tada gerkle i darba ir pagimdziau thumbup.gif
Atsakyti