Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(BoženaT @ 2007 12 18, 14:08)
tai gal Anželika tai visgi mergaites vardas, o ne berniuko smile.gif

tai ir taip aisku, isiskaityk apie ka kalba ejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elmiko @ 2007 12 18, 16:32)
Kaip jums vardas Demyra mirksiukas.gif

O ką jis reiškia? Iš kur kilęs? mastau.gif
Kol kas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Jus pazystat Vigilija as pazystu Vigita bigsmile.gif
Dar zinau viena panele , ji Nidiske ir jos vardas Kleopezija o jos brolis Baltamarunas doh.gif Gal kitiem labai grazu....... g.gif Bet jetus mano buti Kleopezija nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 12 18, 16:39)

Dar zinau viena panele , ji Nidiske ir jos vardas Kleopezija o jos brolis Baltamarunas doh.gif  Gal kitiem labai grazu....... g.gif  Bet jetus mano buti Kleopezija nenoreciau  schmoll.gif

Nu ką aš gal' pasakyt? blink.gif Nu nesiskundė tėveliai fantazijos stoka, nesiskundė schmoll.gif doh.gif Kaži, kaip ten su jų išsilavinimu, pomėgiais ir amžiumi, kai vaikeliai gimė? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 12 18, 15:38)
O ką jis reiškia? Iš kur kilęs? mastau.gif
Kol kas nepatinka schmoll.gif

emira - 'nusipelniusi pagarbos'. vardas biski padarkytas. arba darinys is emyratu g.gif
QUOTE(Paranormali @ 2007 12 18, 15:39)
jos vardas Kleopezija o jos brolis Baltamarunas doh.gif  Gal kitiem labai grazu....... g.gif  Bet jetus mano buti Kleopezija nenoreciau  schmoll.gif

cia jau turbut to krasto dariniai is kleopos ir baltramieaus, ale vistiek doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elmiko @ 2007 12 18, 15:32)

dvelkia Artimaisiais Rytais brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 12 18, 14:08)
tai gal Anželika tai visgi mergaites vardas, o ne berniuko smile.gif

Angelu markize bigsmile.gif Anzelika buvo 70-75 metu vardas . mano kartoje buvo daug bigsmile.gif

QUOTE(Elmiko @ 2007 12 18, 15:32)

Skamba kaip Kumyr doh.gif Tikrai pritariu rytu kvapas. rolleyes.gif

Dar retu vardu mergaite Dzolina. Bet jos tetukas vokietis. Man grazus Smila, graziau nei Mila :rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 18, 15:00)
tai jau kazin ar berniuka andzelika vadintu. iki to dar nepriejom lotuliukas.gif

QUOTE(insi @ 2007 12 18, 16:38)
tai ir taip aisku, isiskaityk apie ka kalba ejo ax.gif

ji parašė, kad perskaitė "vaiko" vardą ir nepatikslino berniukas ten ar mergytė tongue.gif
Atsakyti
jei perskaite budama lietuvoj, manau akivaizdu, jog berniuko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 19, 14:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Angelas Petrauskaitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (sory, žiauriai juokinga diskusija čia užvirė)
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 19, 15:43)

A taip manai? A jei vaikas gimęs UK arba JAV : vardas Angel, pavardė Stasiulevičius, kaip pvz. tai irgi berniukas? Nors realiai gali būti ir mergytė, nes nėra kitose kalbose nei -aičių, nei aityčių tongue.gif Vardai ir pavardės nelietuvinami, kaip ir visi kiti dalykai doh.gif tokie kaip miestų, šalių pavadinimai ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 19, 15:50)
A taip manai? A jei vaikas gimęs UK arba JAV : vardas Angel, pavardė Stasiulevičius, kaip pvz. tai irgi berniukas? Nors realiai gali būti ir mergytė, nes nėra kitose kalbose nei -aičių, nei aityčių  tongue.gif Vardai ir pavardės nelietuvinami, kaip ir visi kiti dalykai  doh.gif tokie kaip miestų, šalių pavadinimai ir t.t. ir pan.

nu tai kad tos žinutės autorė klaipėdietė ir ji matė ant kortelės ne Angel, o Angelas. nu va, pažiūrėk:

QUOTE(Mirka @ 2007 12 17, 17:57)
šiandiena sedėdama pas vaiko gydytoją perskaičiau kito vaiko ant kortelės paršytą vardą : ANGELAS  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Neeee...  doh.gif

Atsakyti