Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai

QUOTE(ingalp @ 2008 01 06, 20:42)
va patikrinau - nėra nei vienos fekalijos anei kaspisijos  laugh.gif

Nu kaip tai nėra- žinai, kiek forumiečių asmeniškai bent vieną Fekaliją arba Kaspisiją pažįsta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 06, 20:49)
Nu kaip tai nėra- žinai, kiek forumiečių asmeniškai bent vieną Fekaliją arba Kaspisiją pažįsta?  lotuliukas.gif

nu čia tame vaikis.lt nėra

kaži kaip iš tikro, ar visus ten duomenis suvedė? g.gif . nes jei visus, tai nuo 1992 tėra 3 Nemunai. taigi, mano mažiui sutikt bendravardį šansų praktiškai jokių rolleyes.gif .
bet kokių ten baisių vardų yra, košmaras. niekad nepagalvočiau, kad tėvai gali taip nusigrybaut ir pajuokaut su savo vaiku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 06 sausio 2008 - 21:05
QUOTE(ingalp @ 2008 01 06, 21:04)
bet kokių ten baisių vardų yra, košmaras. niekad nepagalvočiau, kad tėvai gali taip nusigrybaut ir pajuokaut su savo vaiku

Tai vat man irgi labai keistai visi tie vardai atrodo g.gif Kažkaip nesinori tikėti, kad visi tie vardai tikrai užregistruoti yra.
Atsakyti
Niu, miargai, jau jūs visai blink.gif Vardų ieškot sugebat, o pirmo puslapio tai neperskaitot mastau.gif
Tai va kas to Vaikio pirmame puslapyje rasoma:

Vaikis.com – naujas ir pirmasis toks projektas. Jums pristatome didžiausią oficialią nuo 1992 Lietuvoje registruotų vardų duomenų bazę. Mūsų komanda kasdien ieško ir tikslina vardų reikšmes, nuolat atnaujina informaciją apie juos, kad jums būtų patogiau ir galėtumėte rasti įvairiausius vardus, jų paaiškinimus ir jų populiarumą.

Padėti mums tobulėti galite ir Jūs - jei aptikote klaidų ar neradote savo, Jūsų draugo ar draugės, kito Jums žinomo žmogaus vardo, žinote jo reikšmę ar kilmę, o gal pas mus neradote savo vardadienio ar jis netikslus? Nedvejokite ir drąsiai rašykite mums elektroniniu paštu info@vaikis.com.

Škias su tom Fekalijom ir Kaspisijom, kiek pamenu, tuos vardus gi giliojs senovėj, prieš kokius 20m registruot norėjo. Tai paskaičiuojam ir matom, kad tie 20 metų buvo 1987m. O jei užregistravo, tai gal Vaikis ne visus registrus sužiūrėjo hihihi.gif

Ingalp, man savo bendravardę sutikti išvis - no chances. 1999m. vienintelė užregistruota laugh.gif
Atsakyti
Kaip jums Kloja? Čia, matyt, iš amerikietiškojo Chloe, bet lietuviškai neskamba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 01 05, 12:38)
Ką aš žinau, gal kokiose JAV tos visos Šantalės ir pusė velnio mastau.gif
O mūsų Marijos žemėj vaiką Chanele pavadint tai jau išpindėjimas ir siaubiakas tongue.gif Na nebent, tėvai mergytės yra žydai mirksiukas.gif O siaubakas tame, kad tėvai iš didelio rašto išeina iš krašto ir vaikus pradeda bilekaip vadinti tongue.gif Nors kažin, ar tokie tėvai turi tą didelį raštą mastau.gif

O beje, Chanel vardas buvo ne Coco, o Gabrielle Bonheur Chanel tongue.gif

drinks_cheers.gif Jau susiruosiau atsakineti, bet ziuriu, kad jau atsakyti, labai panasiai norejau ir pati parasyti rolleyes.gif
Atsakyti
o ta pateikiama užregistruotų vardų statistika apima visoje Lietuvoje užregistruotus? Nesupratau beskaitydama.
Pirmam puslapy tai referuoja, bet pačekinus visus lukus ir gabijas, visai nebeatrodo, kad jų prūdai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 06 sausio 2008 - 22:26
o matėt kiek ten majų mėjų tajų tėjų ir tt? bigsmile.gif tuoj visa lt bus mažoji kinija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2008 01 06, 22:32)
o matėt kiek ten majų mėjų tajų tėjų ir tt?  bigsmile.gif tuoj visa lt bus mažoji kinija  doh.gif

Nudurnejo zmogai visai su tokiais vardais doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš tuos "kinietiškus" vardus. Mamulia, kiek Lėjų ir Mijų blink.gif O mamytės tokiais vardais vadindamos vis dar tikisi, kad tai išskirtinis ir retas vardas doh.gif
Atsakyti
O dar Skaivų 2005 m. 47, o 2006m. - 24 užregistruota.
Dar radau kelias Leras, vieną Rūtavilę, Gitautę, Vitautę, Juntautę, Santautę, Žintautę, porą Artemidžių, Diuliją, Daneliją, Deliją ir tt ir pan wacko.gif
Papildyta:
Dar: Antalija, Andželija, Bazilija, Estrelija, Akvilija, Agnelija, Gracilija, Juvilija, Kamelija, Karmelija, Kelija, Madelija, Dovilija, Džemelija, Migdolija, Laimilija, Miglija, Rimilija, Rugilija, Saulija, Tofilija, Precilija, Saulilija, Gintalija, Jūlija blink.gif Ištraukit kas nors mane iš to puslapio unsure.gif O šiaip tai norėčiau tikrumo dėlei šių mergyčių kokius nors dokumentus pamatyt. Nesitiki, kad tokų nupušusių tėvelių būva schmoll.gif
Papildyta:
Nu usio, paskutiniai topai iš to Vaikio: Aiša (užregistruotos iš viso 6) ir Gaiša doh.gif Kaži, kaip taria? mastau.gif
Atsakyti
Būva būva, kaip gi ne. rytoj, nešk sėdimąją iš to puslapio, nes naktim nebemiegosi tiek košmarų prisiskaičius cool.gif
Atsakyti