QUOTE(kar @ 2010 12 01, 11:12)
Turiu netgi du. Uztat ir zinau, kad pakoreguoja. Gyvenimas pakoreguoja. Pati matyt neturi, jei manai jog niekas nepasikeicia
Niekas nesikeisti negali, kas be ko, bet turiu keleta biciuliu ir pazistamu, auginanciu po 1-2 mazylius ir tu sunu ne viena. Pasikeicia tik tas, kad mamai reik apsukas labiau padidint ir serialu bei plepaliuku su draugem atsisakyt. Pora kolegiu is agility tai su pusmetinukais kudikeliais i varzybas vaziuodavo, o sunys kaip geriausios aukles tuos kudikelius saugodavo. Zinoma, cia is ekstrymo truputi, bet tie variantai, kur vaikui gimus suo lauk...
Papildyta:QUOTE(Vicious Vici @ 2010 12 01, 11:51)
Tai be abejo, aš irgi nesuprantu kaip daugelis sau leidžia ilgai dirbdami už namų ribų įsigyti sau šunis... Niekada to nesuprasiu...
Na, as dirbdavau tris dienas po 12 val ir mano du sunys sededavo namie 13 val, vedziodavau tik po kelias minutes ryte/vakare, bet per tris laisvas dienas jos atsigriebdavo su kaupu. Tiesa, "uzsiknisau" ir isejau...O siaip gi sunys ar ne 20 valandu per para miega...Bent jau mano baltoji tikrai miegale, takse, nors 2.5 karto vyresne, bet aktyvesne.