Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per dieną vedžiojate šunį?

Aš vedu 7h, po to vaikas grįžęs iš mokyklos apie 13h išveda, tada vedu 18h, ir nakčiai 22h 4u.gif
Atsakyti
As tai savo suni isvedu 7, po to mama isveda 10 ir 14, tada as ateinu namo ir isvedu 17 ir 21. Vat .Bet kartais vistiek balute padaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2005 03 18, 06:42)
As tai savo suni isvedu 7, po to mama isveda 10 ir 14, tada as ateinu namo ir isvedu 17 ir 21. Vat .Bet kartais vistiek balute padaro  blush2.gif

O kiek laiko tavo suniukui? smile.gif
Atsakyti
Po menesio jau bus metai...Kazkaip jis nelabai gali kentet...Na bet kuo toliau, tuo geriau mums gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
sakes!!! blink.gif kaip cia daznai visi jus vedziojat tuos sunelius unsure.gif pasijutau kaip kokia sadiste doh.gif as tai ryte isvedu,o paskui tik velai vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupita;) @ 2005 03 19, 12:42)
sakes!!! blink.gif kaip cia daznai visi jus vedziojat tuos sunelius unsure.gif pasijutau kaip kokia sadiste doh.gif as tai ryte isvedu,o paskui tik velai vakare  ax.gif

Tai jeigu tavo suo gali iskenteti tai viskas thumbup.gif Nepergyvenk!
Atsakyti
QUOTE(pupita;) @ 2005 03 19, 12:42)
sakes!!! blink.gif kaip cia daznai visi jus vedziojat tuos sunelius unsure.gif pasijutau kaip kokia sadiste doh.gif as tai ryte isvedu,o paskui tik velai vakare  ax.gif

o kas per šuo pas tave ir kokio amžiaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2005 03 19, 12:48)
o kas per šuo pas tave ir kokio amžiaus? ax.gif

Man irgi idomu, nes didesni sunys gali ilgiau iskentet, o koki nors jorksyro terjeriuka reikia kas valanda vedziot ax.gif
Atsakyti
smile.gif mano sunelis neveislinis,bet labai gero charakterio(tik brolio kartais nemegsta mirksiukas.gif )jai penki metai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2005 03 19, 15:12)
Man irgi idomu, nes didesni sunys gali ilgiau iskentet, o koki nors jorksyro terjeriuka reikia kas valanda vedziot ax.gif

tu turejai omeny didesni dydziu ar amzium ax.gif tongue.gif nes mano sunelis dydziu nepasizymi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupita;) @ 2005 03 19, 15:56)
tu turejai omeny didesni dydziu ar amzium ax.gif  tongue.gif nes mano sunelis dydziu nepasizymi laugh.gif

Turejau omeny dydziu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes savo taxiu vedam ryte apie 7, o vakare 6 ir dar pries miega. Dabar jis jau didelis, iskencia, o kai buvo mazylis, tai niekaip tongue.gif priklodavom laikrasciu, tai rasdavom ne tik baluciu, bet ir laikrasciu skuteliu kruvas biggrin.gif
Atsakyti