Rūbai jau pažadėti.

na va pertvarkiau,peržiūrėjau mūsų daiktelius ir radau,ka galėčiau dar padovanoti. Vaikštukus raudonos spalvos,jau gerokai panaudoti,bet savo funkcijas dar puikiai atlieka. Termosiuką buteliukui,popkyte nenaudota. Dar parinkčiau kelis barškučius mažam leliukui

QUOTE(Aušrytė @ 2011 11 28, 13:36)
Atsakiau asmeniskai.

galiu parduoti pigiau visko turiu po biski rasykite i az gal turesiu ko jums reikia
QUOTE(zivile18 @ 2011 12 01, 17:25)
galiu parduoti pigiau visko turiu po biski rasykite i az gal turesiu ko jums reikia
cia ne pardavimu tema, kad ir pigiai parduodat, visvien

Turiu keletą rūbelių nuo gimimo iki 2m. Jei kas domina klauskit, pasakysiu, nes šiuo metu neturiu galimybės nufotografuoti..
sveiki, dovanoju gultuka kedute, geros bukles, tik biski reikia sona susisiute pora cm
jaii reikia galiu siusti esu siauliuose nuotrauka ikelsiu veliau
QUOTE(zivile18 @ 2011 12 02, 09:25)
sveiki, dovanoju gultuka kedute, geros bukles, tik biski reikia sona susisiute pora cm
padovanotas
Gal kam reikia senu vadoveliu, gal kokiu 1999m. Jai kam reiks parasysiu kokie, ir tiksliai kelintu metu. Siauliai
QUOTE(karalaitew @ 2011 12 02, 09:15)
Turiu keletą rūbelių nuo gimimo iki 2m. Jei kas domina klauskit, pasakysiu, nes šiuo metu neturiu galimybės nufotografuoti..
Padovanota
idejus skelbima pagalvojau, kad yra pilna mamu kurioms sunku taip kaip ir man kurios bando ismaitinti vaikus kaip beismanydama tai nuo 6iki 2metu rubelius tai yra 3maisus padovanoju uz misinio skardide nan aktive 1(24lt) lauksiu jusu laisku i az as is siauliu
dovanoju karusele ant lovytes veikianti,ir kelis seno pavydzio buteliukus siauliai bet galiu siusti jai neatsiras kam is siauliu reikia