Vis labiau pradedu noreti kepto kalakuto Kaledoms
Jei kuri turesit kokios informacijos kur ji rasti, informuokit Is anksto dekoju
Radau
Arvi kalakutai
Vilniuje:
Šeškinės g. 22a
(šalia Šeškinės poliklinikos/LNK televizijos)
Tel.: 8~656~74102
Arvi kalakutai
Vilniuje:
Šeškinės g. 22a
(šalia Šeškinės poliklinikos/LNK televizijos)
Tel.: 8~656~74102
QUOTE(giedrag @ 2007 12 07, 13:31)
Radau
Arvi kalakutai
Vilniuje:
Šeškinės g. 22a
(šalia Šeškinės poliklinikos/LNK televizijos)
Tel.: 8~656~74102
Arvi kalakutai
Vilniuje:
Šeškinės g. 22a
(šalia Šeškinės poliklinikos/LNK televizijos)
Tel.: 8~656~74102
CIA JIE KEPTI,ZALI,IDARYTI,MARINUOTI AR KAIP
Čia visaip kaip tik reikia - žali, kepti, marinuoti, sušaldyti, atšaldyti... nežinau kokių dar būna.
Vieno kg kaina - 12,99 Lt.
Vieno kg kaina - 12,99 Lt.
QUOTE(giedrag @ 2007 12 07, 13:50)
Čia visaip kaip tik reikia - žali, kepti, marinuoti, sušaldyti, atšaldyti... nežinau kokių dar būna.
Vieno kg kaina - 12,99 Lt.
Vieno kg kaina - 12,99 Lt.
aciu uz info tikrai vertinga .....begsiu pasiziureti ir uzsisakyti
O kur Kaune rasti jau pamarinuotu kalakutu? Noreciau nusipirkti ir is karto kepti kad daugiau nereiktu nieko daryti, nes ir taip nemazai ruostis Kucioms ir Kaledoms reikes
As jau ne pirmi metai uzsisakineju Kaledoms kalakuta pas ukininka, kuris pats juos augina.Visada sviezia, mesa dar buna silta kai pasiimi, tad tikimybe ji sultigai issikepti laaaabai didele net nezinovems. Saldyta mesa sultingai tik su spec paruosimu iskept galima kiek as zinau O sviezia yra sviezia
Stai telefonas ukininko 8 652 94368 , jo zmonos 2469358, pasiimti reikia Rieseje Suopiu g. 17.
Ka tik uzsakiau, sekmadieni pasiimsiu, iskart pamarinuosiu, tai antradieni bus pats tas
Stai telefonas ukininko 8 652 94368 , jo zmonos 2469358, pasiimti reikia Rieseje Suopiu g. 17.
Ka tik uzsakiau, sekmadieni pasiimsiu, iskart pamarinuosiu, tai antradieni bus pats tas
Cia kaip suprantu ta Riese VilniAUS rajone. O kur Kaune rasti jau pamarinuota kalakuta ir kazin ar dar ne per velu?
Mes irgi du metus esam pirkę iš ūkininko, tik Gulbinuose. Pirmus metus gavosi toks š...., kad galvojau, nikada to didelio paukščio nekepsiu. Bet užpernai pirkom jau mažesnį ir marinavom tris dienas ir galutinis rezultatas mane maloniai nustebino. Valgiau taip, kad gražu žiūrėti buvo. Tiesa, turiu prisipažinti, kad marinavo vyras, nes aš atsisakiau rankas teptis.
Šiais metais jau pirkau tik kalakutienos krūtinėles ir bandysiu įdaryti špinatais su sūriu. Dar nežinau kas gausis.
Šiais metais jau pirkau tik kalakutienos krūtinėles ir bandysiu įdaryti špinatais su sūriu. Dar nežinau kas gausis.
bet jei jus turite kalakuta tai man zymiai lengviau atrodo paciai ji susimarinuoti. darau kalakuta per kiekvienas kaledas marinuoju tris dienas apelsinu sultyse su siek ktiek druskos ir viskas paskui kepu ir darau rosmarinu padaza ir brukniu