Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalmente

QUOTE(Kuitulienė @ 2009 01 25, 19:54)
Nu čia toks tepaliukas - aš juo tepuosi išsiplovus galvą, ant šlapių plaukų - jis pvz saugo plauką džiovinant fenu. O jo visas nuostabumas - nežinau, kaip (bet natūraliom priemonėm smile.gif ) jis labai gražina, blizgina plaukus, tokį gražų kritimą duoda. Nu žodžiu būna kaip per reklamą, nemoku paaiškint smile.gif
Kirpėja dar sako, kad jis ir formavimui tinka - tada tepamas ant sausesnių arba sausų plaukų.
Nu tikiuos supratai, nes nelabai yra su kuom palygint smile.gif

uz kokia kaina jus ji perkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 01 25, 20:08)
uz kokia kaina jus ji perkate?  smile.gif

Kainuoja jis apie 120lt, bet naudojant net ir po kiekvieno plovimo, užtenka metams. Ir dar ir vyras kartais pasiteplioja.
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2009 01 25, 20:12)
Kainuoja jis apie 120lt, bet naudojant net ir po kiekvieno plovimo, užtenka metams. Ir dar ir vyras kartais pasiteplioja.

Aš tiek irgi mokėjau - 119LT Šv.Stepono 6 Vilniuje. Pirkau nepasigilinus, dabar norėčiau rast mergaitę, kuri jį labiau vertintų nei aš 4u.gif Esu nunaudojus ~šeštadalį (pažymėjau).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 01 25, 22:37)
Aš tiek irgi mokėjau - 119LT Šv.Stepono 6 Vilniuje. Pirkau nepasigilinus, dabar norėčiau rast mergaitę, kuri jį labiau vertintų nei aš  4u.gif Esu nunaudojus ~šeštadalį (pažymėjau).

user posted image

Kaip keista blink.gif O kodėl jis tau nepatinka / netinka?.....
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2009 01 26, 11:42)
Kaip keista  blink.gif O kodėl jis tau nepatinka / netinka?.....

Prisipratinau prie grynų pirminių aliejų, tad šio produkto optimizacija sustojo pradinėje stadijoje.. Tikrai žinau, kad daug kas jį vertina kaip puikų, tad ir ieškau, kam jis galbūt būtų naudingesnis nei pas mane stovėt lentynoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KHERERA @ 2008 11 28, 12:16)
As ir naudoju NOAH priemones ir esu labai patenkinta. Toks jausmas, kad net plaukai maziau pradejo slinkti ax.gif  Gal cia tik siaip sutapimas... Zinokit viena diena uzeinu i Kristiana paziureti kiek samunas NOAH kainuoju, ziuriu 69 litai, o as kirpykloje 35  moku, tai ir soka galima gauti... doh.gif

Kirpykla tai turbut ne vilniuj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 01 26, 22:09)
Kirpykla tai turbut ne vilniuj? ax.gif

susiomis priemonemis dyrba ir kaune ametistejoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnerici: 09 vasario 2009 - 20:42
o gal kas naudoja NOAH krema? butu idomu isgirsti atsiliepimus ax.gif
bent jau man tai jis thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE]mimoza:) Paskelbta Šiandien, 20:33
o gal kas naudoja NOAH krema? butu idomu isgirsti atsiliepimus
bent jau man tai jis [QUOTE]
O kokį naudoji?
Aš kartais naudoju NOAH tiesinamąjį vanilinį fluidą wub.gif Bet jis man labiau tinka tik galams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KHERERA @ 2008 11 28, 12:16)
As ir naudoju NOAH priemones ir esu labai patenkinta. Toks jausmas, kad net plaukai maziau pradejo slinkti ax.gif  Gal cia tik siaip sutapimas... Zinokit viena diena uzeinu i Kristiana paziureti kiek samunas NOAH kainuoju, ziuriu 69 litai, o as kirpykloje 35  moku, tai ir soka galima gauti... doh.gif

O kokiais keliais Marijampolėje taip pigiai gaunasi?????? g.gif

Jungiuosi ir aš prie temos kaip Noah gerbėja- vistiek ta pati firma gamina. Man tai klausimas kitas iškilo- kuo skiriasi Naturalmente's, Noah ir La Rue De Lux priemonės???? Visas gamina ta pati firma. Gal yra mamyčių visas išbandžiusių arba gerai informuotų???
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 02 27, 20:06)
Jungiuosi ir aš prie temos kaip Noah gerbėja- vistiek ta pati firma gamina. Man tai klausimas kitas iškilo- kuo skiriasi Naturalmente's, Noah ir La Rue De Lux priemonės???? Visas gamina ta pati firma. Gal yra mamyčių visas išbandžiusių arba gerai informuotų???

Pirmiausia atsirado Naturalmente. Noah serija kiek naujesnė, tiksliai nežinau - ar pati serija, ar tik jos pavadinimas yra savininko naujagimio garbei - jo vardas Noah smile.gif Skiriasi šie produktai tuo, kad Noah sudėtyje nėra eterinių aliejų (ar jų gerokai mažiau). Taigi, Naturalmente "prabangesni". Skiriasi ir produktų poveikis - tiek mano kirpėjos patirtimi, tiek mano pačios (citrusinių vaisių šampūnas Naturalmentės man patiko daug labiau nei Noah). Šios žinios irgi iš mano kirpėjos, manau, ji gerai žino, nes ir jų fabrikuose buvo, ir gal net su tuo savininku ar kuo ten bendravo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 01, 20:09)
Na ką, atsakymą jau turiu. Brangiau nei internete, bet pigiau nei parduotuvėj. Ir pasiūlymas ribotas.... Netgi kuklokas sakyčiau.....

o kur internete pigiau? bigsmile.gif
Atsakyti