Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai IV

QUOTE(Ivile @ 2008 02 19, 11:48)
Va ir aš užsakiau sau ir vyrui savaitgalį Eglėj. Pasiskaičiau jūsų atsiliepimų tai manau nenusivilsim  ax.gif . Norėjau paklaust,  o kaip su laiku - ta prasme ar nereikia slampinėti užsisakius savaitgalio programą  g.gif nes procedūrų neatrodo labai gausiai.

jei šį savaitgalį važiuoit, tai gal kokioj pirtelėj ar prie masažstės durų susitiksim mirksiukas.gif
aš tai pakolkas jokių papildomų procedūrų neužsakinėju.manau pakaks tiek, kiek yra. važiuoju ten grynai dėl relakso, tad mielu noru laisvu laiku patinginiausiu, knygą paskaitysiu (žinoma, jei koležankos leis ax.gif )
o jei matysiu, kad neužtenka procedūrų, tai tada ką nors ir užsisakysiu
Papildyta:
QUOTE(fenddi @ 2008 02 19, 11:45)
Buvau pasiėmusi Judėk laisvai, sesuo Man gerai, o tėvai Pulsą. Mums užteko procedūrų.Dar kokio masažo gal ir norėjosi. Rašo, kad papildomas reiktų iš anksto užsisakyti, bet manau kad galima ir vietoje susiderinti.

Fenndi, o kelintą valandą jūs ten nuvažiavot?sako reikia iki 14 val atvykt,bet galvoju jei paskutinėm minutėm nuvažiuosim, tai gali procedūrų laikus paskirti tada, kada jau liko, o tada kaip girdėjau jos labai neprotingai būna sudėliotos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 02 19, 23:36)

Fenndi, o kelintą valandą jūs ten nuvažiavot?sako reikia iki 14 val atvykt,bet galvoju jei paskutinėm minutėm nuvažiuosim, tai gali procedūrų laikus paskirti tada, kada jau liko, o tada kaip girdėjau jos labai neprotingai būna sudėliotos g.gif

Mums pasake,kad reikia atvaziuoti iki 12.
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 02 19, 23:40)
Mums pasake,kad reikia atvaziuoti iki 12.

oi,negąsdink g.gif
man tikrai sakė, kad atvažiuot iki 14, o išvažiuot iki 15val blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 02 20, 01:10)
oi,negąsdink g.gif
man tikrai sakė, kad atvažiuot iki 14, o išvažiuot iki 15val blink.gif

Isvaziuoti sake iki 12-13,bet jei "susitarei" del proceduru niekas neisvarys.
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2008 02 19, 18:48)
[
O tai čia jie jau darbą baigia tokiu metu? Gal galima kokią papildomą procedūrą pasiimti vėliau? Nes kaip ir anksti  g.gif baigiasi .

Gydyklos dirba iki 17 val.Nežinau ar tikrai reikės jau tų papildomų procedūrų.Jų tikrai pakako. Tarp procedūrų dar priguli.Mane nervavo tik, kad keltis anksti reikia.
Mes pasilikome dar iš sekmadienio į pirmadienį, bet jokių procedūrų neimėm, nes visiems pakako.Tiesa mes sekmadienį vakare buvom vandens parke.

QUOTE(Lolija @ 2008 02 19, 22:36)

Mes atvažiavome 16,30.Tą dieną net į tas dvi procedūras nėjom. Tik į baseiną ir pirtis vakare. Į baseiną patarčiau kuo vėliau eiti, nes būna mažiau žmonių.Mes buvom 21 val.
Gal ir nepatogiai buvo sudėlioti procedūrų laikai, bet manau ištaikyti tokiai masei žmonių, kad visiems būtų patogų neįmanoma. Man šeštadienį buvo taip sudėliota, kad aš nespėjau papietauti.Aišku turėjau laisvas kokias 30 min, bet jau nebėgau biggrin.gif
Šiaip maistas tai neypatingas, bet alkani tikrai neliksit. 4u.gif
Atsakyti
Vaje, kaip smagu vykstančioms į Eglę thumbup.gif . O aš nepetarčiau eiti į baseiną kuo vėliau, nes mums valandos nepakako (atrodo iki 22 val. dirba), ten daug pirčių ir keturi baseinai, tai veikti buvo ką. O dėl laiko skirtingai nei kitur niekas neribojo. Šeštadienį vakare pirtis ir baseinus reikia atskirai pirkti. Na o laisvo laiko buvo, ir baisiai įkyrėjo tai apsirenk tai nusirenk ir taip kokius 10 kartų per dieną, nebent procedūrų laikas iš eilės. Pavydžiu Jums blush2.gif . Smagios kelionės rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 02 20, 09:43)
Vaje, kaip smagu vykstančioms į Eglę thumbup.gif . O aš nepetarčiau eiti į baseiną kuo vėliau, nes mums valandos nepakako (atrodo iki 22 val. dirba), ten daug pirčių ir keturi baseinai, tai veikti buvo ką. O dėl laiko skirtingai nei kitur niekas neribojo. Šeštadienį vakare pirtis ir baseinus reikia atskirai pirkti. Na o laisvo laiko buvo, ir baisiai įkyrėjo tai apsirenk tai nusirenk ir taip kokius 10 kartų per dieną, nebent procedūrų laikas iš eilės. Pavydžiu Jums  blush2.gif . Smagios kelionės  rolleyes.gif .

Baseinui yra skirta valanda ir pasako iki kada gali būti.Aišku niekas tavęs iš ten nevarys, jeigu pats nesusiprotėsi išeiti.Bet pastebėjau, kad žmonės nepiktnaudžiavo tuo laiku.Matyt visiems tos valandos pakako.Kaip ir mums smile.gif O atėjus anksčiau, tai nei į pirtį įmanoma įeiti, nei jakuzi pagulėsi smile.gif Todėl ir siūlau eiti vėliau.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 02 20, 10:22)
Baseinui yra skirta valanda ir pasako iki kada gali būti.Aišku niekas tavęs iš ten nevarys, jeigu pats nesusiprotėsi išeiti.Bet pastebėjau, kad žmonės nepiktnaudžiavo tuo laiku.Matyt visiems tos valandos pakako.Kaip ir mums smile.gif O atėjus anksčiau, tai nei į pirtį įmanoma įeiti, nei jakuzi pagulėsi smile.gif Todėl ir siūlau eiti vėliau.

Na oficialiai pagal programą, taip viena val., aš pati žiauriai mėgstu vandenį ir baseinus, tai mes pasilepinome ilgiau 4u.gif. O šiaip tai tiesa žmonių labai daug, prie pirties ir palaukti teko, kol pakliūni ypač į infraraudonųjų sp. pirtį mirksiukas.gif . Mes ėjome 20 val.
Atsakyti
na, dėl baseino tai kaip kam pasiseka biggrin.gif yra Eglėj vienas prižiūrėtojas, kuris visada visų laikus tikrina ir ploja rankom šaukdamas, kai laikas ateina: "Laikas laikas..." o kiti ne tokie priekabūs ir, jei vėluoji truputį, neveja ax.gif
labai patarčiau kai būsit pirtyse ir baseinuose nusipirkti medaus masažą wub.gif man jis pusė viso kaifo pirtyse sudaro. iškaisti, tada ištrina visą medumi- ir vėl į pirtį. tik gaila, kad maudymkę tenka užsitempt. bet visgi, be to masažo nepajauti pilno pirčių malonumo mirksiukas.gif
aš pirmą kartą kai važiavau, tai papildomas procedūras pirkau. haloterapiją, žarnyno dušą, ir masažų paėmiau. bet manau, kad geriau neimt papildomų, nes gali ir susirgt po tokio "poilsio". visgi labai apkrauni organizmą procedūromis, jis streikuot pradės. beje, yra viena masažistė, pas kurią aš vis dėlto paimu papildomų masažų blush2.gif , nes labai jau ji man patinka. tik tariuosi tiesiogiai su ja rolleyes.gif
Atsakyti
Na mums tada pasisekė thumbup.gif , ir tokių kaip mes buvo nemažai. Vienas diedukas išmaišęs sanatorijas ir gydyklas džiaugėsi, kad tik Eglės san. laiko neskaičiuoja. Beje negi pavardėm ir šaukia doh.gif ? Juk baseinuose tokia gausybė žmonių, ir ne visų laikas sutampa. g.gif
Atsakyti
Sveikos gal kuri buvo apsistojusi "Vila Marta" prie druskininku gydyklu?
Orginaliai planavome apsistoti Sap Vilnius , bet kadangi vaziuojame su sese ir jos seima musu bus daug tai noretusi kazko didesnio nei tie maziukai viesbucio kambareliai. Radau Vila Marta visai neblogai atrodo. Tai va gal kas buvot kaip atsiliepimai ar svaru tvarkinga ten, nes zinau ne visada viskas atrodo taip idealiai kaip nuotraukose blush2.gif
http://www.druskinin...x.php/lt/28828/
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif

Gal kas esate buvę čia ? Pažiūrėjau, kad kainos masažų bent jau visai normalios, o kažin kaip visa kita g.gif
Atsakyti