Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl nerodo mano nuotraukų?

Klausimas: Padėkite, kodėl nerodo mano vaikelio nuotraukų temoje .....?

Atsakymas: Jei tos nuotraukos nėra įdėtos tiesiogiai į supermamos puslapį, tai tikrai nėra susiję su supermama.com puslapio veikimu.
Kiek pastebėjau dedate nuotraukas į Bangą.
Nesu susipažinusi su tuo kaip bangoje yra organizuojamos nuotraukos, todėl šiuo klausimu niekaip jums padėti negaliu. Iš praktikos žinau, kad arba po kai kurio laiko nuotraukos atsiranda savaime arba ten reikia kažkokią nuorodą taisyti.
Atsakyti
kai yra dedami nuotraukos is kito puslapio, jos negali buti per dideles, nes apribojimai galioja tik nuotraukoms dedamoms tiesiogiai i supermama.com serveri.
Atsakyti
jo, jokel raso : Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
kas galetu but????
Atsakyti
Tai reiskia kad nuotraukos "adresas" baigiasi ne .jpg, ar .gif , o kazkokiais skaiciukais, va kaip mamos kavoj kai atidarai padidinta nuotrauka ir nusikopini jos adresa po .jpg eina dar kruva skaiciuku, todel is mamos kavos leidzia ideti tik tas mazas nuotraukytes (is bendro saraso)
Atsakyti
QUOTE(Evelin @ 2004 04 23, 15:00)
Savo nuotraukas patalpinau i Banga,o kaip man jas atsisiusti i supermama.Gal galite kas nors detaliai parasyti nuo A iki Z, kaip atsisiusti. g.gif




.....Ieini i Banga,susirandi desinej pusej SEIMA...Paskui mano dienorastis,ten isikeli savo nuotraukytes,paspaudi ant nuotraukytes ir padarai COPY....o supermamoj,kaip jau paspaudi atsakyti,reikia paspausti IMG langiuka,i ta langiuka paspaudi PASTE ir OK ir viskas,as pati labai vargau kol isikeliau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Merginos noredamos iterpti nuotraukos adresa, t.y. pacia nuotrauka pauskit ne http:// mygtuka, o IMG ir tada ikopinkit adresa. Nes jusu nuotraukytes dabar ikopijuotos kaip internetinis adresas, o ne kaip paveiksliukas.
Atsakyti
tiesa, jei neturi 100 zinuciu is kompo ideti negali, as tik is kompo dedu, ne is ineto, tai tai galiu daryti tik kai surinkau 100 zinuciu, kai surinksi si skaiciu apacioje atsiranda browse ir prikabini failiuka
Atsakyti
QUOTE (KEIBI @ 2004 10 21, 11:35)
Ir man paaiskinkit kaip sumazint nuotrauka iki 30k.kai siunti is kompo aciu.

Atsidaryk nuotrauką per Paint programą. Ten spausk "vaizdas" ("view"), po to "tempti/kreipti" ("strech", ar kažkaip panašiai). Tada atsidarys lentelėje Horizontal 100 ir Vertical 100. Taigi ten sumažink skaičius pvz. 50 ir 50. Tada daryk "Save as" ir po to pasižiūrėk kiek bus tų KB ("properties"). Jei dar per daug, vėl mažink taip pat. Jeigu nesigaus, parašyk, pabandysiu dar paaiškinti. Sėkmės.
Atsakyti
nu blyn prisipazistu-durna as visai,bet atidaryt per paint nemoku blush-anim-cl.gif nu kaip suprantu reiktu eit per file-open,bet kazkas neiseina...
Atsakyti
Tai pabandyk va taip: atsidaryk nuotrauką, atsistojus ant jos spausk dešinį pelės klavišą. Atsidarys lentelė, ten vienas iš pasirinkimų bus "Atidaryti naudojant" (anglškai lygtai "Open With"), atsistojus ant jo spausk kairį klavišą, atsidarys vėl lentelė, ten pasirink "Paint" ir vėl spausk kairį. Ir viskas. Ar gaunasi?
Atsakyti
O gal kas papasakos kaip vienu metu kelias nuotraukas ikelti g.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaitiene @ 2004 11 13, 15:55)
parase parasiau mamaitienes dukriukas, taciau ant uzraso paspaudus niekas nesidaro.... doh.gif help!!!



Pirmiausią atsidaryk tą psl., kur yra jūsų nuotraukos, ir nusikopijuok visą to puslapio adresą. Po to eik į valdymo skydą, ten atsidaryk "redaguoti parašą". Tada spausk http://. Atsidarys lentelė, ten padaryk "paste" (įsidės adresas, kurį nukopijavai), tada "gerai". Atsidarys dar viena lentelė. Ten įrašyk, kaip nori pavadinti savo nuoroda, pvz. "mūsų nuotraukytės", ir vėl "gerai". Dabar spausk "Atnaujinti mano parašą" ir viskas.
Atsakyti