Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

blush2.gif hmm.. kaip čia pasakius... nesu iš tų milijonierių, bet pašvaistyt kartais išeina doh.gif vieni sako, kad reikia tiesiog planuoti, kur išleisti, mokėti susivaldyti, bet man tai neįmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 05, 19:09)
blush2.gif  hmm.. kaip čia pasakius... nesu iš tų milijonierių, bet pašvaistyt kartais išeina  doh.gif  vieni sako, kad reikia tiesiog planuoti, kur išleisti, mokėti susivaldyti, bet man tai neįmanoma smile.gif

Taupyti gal šiek tiek sugebu, bet, kai turiu pinigų, dažnai nesusivaldau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HubbaBubba @ 2007 12 05, 17:09)
blush2.gif  hmm.. kaip čia pasakius... nesu iš tų milijonierių, bet pašvaistyt kartais išeina  doh.gif  vieni sako, kad reikia tiesiog planuoti, kur išleisti, mokėti susivaldyti, bet man tai neįmanoma smile.gif

velnias net geda prisipazint, sau man gaila pinigu, bet jei kartais sumastom su draugem koki vakareli tai vynui, ar snapsui visada pinigu atsiranda doh.gif ir kazkaip negaila, gal jau degraduoju verysad.gif
Atsakyti
as turbut prie taupesniu ax.gif
Atsakyti
Na prisilaikau nuo nereikalingiausių daiktų, bet kad laikyčiaus įsikibus į kiekvieną centą tai taip nėra schmoll.gif
Atsakyti
Esu taupi, neperku man nereikalingu daiktu.Netaupau tik maistui, jug negalima i savo kuna kisti bet ka! mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu siaubingai išlaidi. Jeigu kažko užsimanau- nenusiraminsiu, kol negausiu. Bandau su tuo kovoti įvairiais būdais, pvz. nešiotis su savim tik nedidelę sumą pinigų. Bet negaliu pasakyti kad labai sekasi. ax.gif
Atsakyti
Šiaip labai išlaidi nesu.. Bet kai reikia, arba labai noriu, tai nevaržau savęs ir išlaidauju..
Ir visgi ne piniguose esmė, o galimybėje įsigyti kažką...
Atsakyti
nesu labai islaidi,bet nesu ir taupioji blush2.gif o reiketu pataupyt ax.gif
Atsakyti
Esu laaabai islaidi. Kiek turiu tiek isleidziu doh.gif
Gerai, kad vyras labai myli, tai nepyksta ax.gif
Atsakyti
as turbut busiu prie taupiausiu, net juokinga, per dvi savaites 4 asmenu seima isleidom 32 lt. thumbup.gif
Net pati stebiuosi, kaip cia mums pavyko. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimonda36: 05 gruodžio 2007 - 19:09
Kaip kada užplaukia.Kartais tauposi labai lengvai-ką žiūriu,to nenoriu.O kartais kiekvienas š....akį traukia ir -sudie,pinigėliai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 12 05, 20:08)
as turbut busiu prie taupiausiu, net juokinga, per dvi savaites 4 asmenu seima isleidom 32 lt.  thumbup.gif
Net pati stebiuosi, kaip cia mums pavyko. doh.gif

Jetus,išduok paslaptį,kuo gyvi buvot?????? g.gif
Atsakyti