Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE(ausryteKLP @ 2008 02 19, 11:03)
laba ryta mamytes,priimkit ir mane i savo pokalbiukus, ir as turiu dziaugsmeli pilvelyje,dar nedaug,tik kelios savaiteles,tai viskas tik pries aki smile.gif

Laiminga mamyte!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu))
Su nostalgija prisimenu nestuma...
P.S. Mums jau 2 menesiukai)). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 17, 13:41)
jei tiksliai prisimeni paskutiniu menesiniu pirmos dienos data, tai ja ivedus ten labai aiskiai matosi ir dienos ir savaites. ginekologai irgi pagal toki pat kalendoriu skaiciuoja, tik dar jei ultragarsa daro, tai pagal dydi apytiksliai amziu nustato. mano zuikis gime tiksliai tada, kada parode kalendorius. tongue.gif

vat mano paskutines menesines prasidejo 2d. daktare nustate, kad pastojau 26d. o pagal si kalendoriu turejo tai ivykti 14d. nu zodziu negalime nieko tiksliai pasakyti, nes tikrai ne visos pastoja ovuliacijos metu smile.gif
Atsakyti
o kodėl kalendoriu neleidžia paskaityti apie 4 nėštumo savaitę cray.gif man kaip tik tokia ir būtų reikalinga (nes pagal mano paskutines mmm ir pastojimo laika tai kaip tik atitinka, net pastojimo diena ta pati kaip mano fertiličio garfike) 4u.gif
Atsakyti
man irgi labai truksta komentaru po kiekviena savaite... doh.gif
kiekviena savaite juos skaitydavau o daba jau mano nestumas ipusejo o komentarai dingo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel16 @ 2008 02 24, 20:53)
man irgi labai truksta komentaru po kiekviena savaite...  doh.gif
kiekviena savaite juos skaitydavau o daba jau mano nestumas ipusejo o komentarai dingo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kokius komentarus turi omeny, nes po aprasymais kalendoriuj nera jokiu komentaru g.gif
man nors ir nepirmas nestumas, bet kazkaip viskas idomu ir megstu paskaitineti kaip kitoms sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 02 25, 12:04)
kokius komentarus turi omeny, nes po aprasymais kalendoriuj nera jokiu komentaru  g.gif
man nors ir nepirmas nestumas, bet kazkaip viskas idomu ir megstu paskaitineti kaip kitoms sekasi  smile.gif

Komentarai buvo labai super thumbup.gif o dabar terminas buvo 23 d. ir nežinau ką daryti, ir kiek temti nestuke.gif nes tas datų nustatymas, kažkoks košmaras doh.gif Su pirmu nustatė 26 d. gimdyti, o gimė 6 d. žaliuose vandenukuose, tai ir nežinau kiek dabar dabar tempti, nes kita gine ir siūlo iki 1d nesigulti g.gif Tai laikas rodos stovi vietoje, nes vis registruoju blink.gif kas ten vyksta nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos priimkit ir mane aš dar tik 3 savaitės nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

sausio menesi meciau gerti KT, o vasari jau nestuke.gif parode 3 testukai blink.gif
paskaiciavau pagal kalendoriu SM, kad pastojimas ivyko kazkur vasario 9, kaip tik mylejomes be apsaugos pradzioje ax.gif blush2.gif

va atrodo ir prisizaidem lotuliukas.gif

skaitau dabar SM kalendoriaus aprasymus, taip smagu 4u.gif
Atsakyti
[quote=myyylda,2008 02 23, 16:21]
vat mano paskutines menesines prasidejo 2d. daktare nustate, kad pastojau 26d. o pagal si kalendoriu turejo tai ivykti 14d. nu zodziu negalime nieko tiksliai pasakyti, nes tikrai ne visos pastoja ovuliacijos metu smile.gif

Nu siaip keista , kad taip tiksliai pasake diena, kada pastojai ? Negirdejau, kad taip butu... Paprastai gine pagal toki pat kalendoriu paima "viduriuka" , tipo kada buvo ovuliacija bigsmile.gif
O kas ten gali zinoti , is tikruju, kada jinai ta menesi buvo ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myyylda @ 2008 02 23, 15:21)
vat mano paskutines menesines prasidejo 2d. daktare nustate, kad pastojau 26d. o pagal si kalendoriu turejo tai ivykti 14d. nu zodziu negalime nieko tiksliai pasakyti, nes tikrai ne visos pastoja ovuliacijos metu  smile.gif

blink.gif ar kažkiek mokeisi anatomiją? Kad ovuliacija ne visada būna vidury ciklo, tai taip. Bet pastot ne ovuliacijos metu, kaip ir neįmanoma 4u.gif
Atsakyti
as dar niekaip negaliu patikėti,kad laukiuosi,todėl labai nedrąsiai įsirašau į jūsų būrį... blush2.gif tik vakar testas parodė dvi juosteles,nes anksčiau rodė tik vaiduokliukus... ax.gif
paskutinės mmm buvo sausio 23, bet įtariu,kad angeliukas pilvuke apsigyveno vasario 9 ax.gif laukiu vizito pas gydytoją... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniego karalienė @ 2008 03 09, 12:53)
as dar niekaip negaliu patikėti,kad laukiuosi,todėl labai nedrąsiai įsirašau į jūsų būrį... blush2.gif  tik vakar testas parodė dvi juosteles,nes anksčiau rodė tik vaiduokliukus... ax.gif
paskutinės mmm buvo sausio 23, bet įtariu,kad angeliukas pilvuke apsigyveno vasario 9  ax.gif laukiu vizito pas gydytoją...  ax.gif

man SM kalendorius parode kad vasario 9 4u.gif blush2.gif
o kaip is tikro velnias zino wub.gif
Papildyta:
sveikinimai dideliausi drinks_cheers.gif
Atsakyti