Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo kalendorius

QUOTE(Garbanele @ 2006 07 14, 13:43)
Man patinka nestumo kalendoriuje ziureti i leliuku nuotraukytes ir isivaizduoti savaji... O komentarai tai neturi reiksmes man kelintu jie metu... kartais idomu kaip viskas buvo ir pries tuos 2 metelius!  tongue.gif

Va delto ir as ziuriu,nes neisivaizduoju kaip mano lelius dabar atrodo. g.gif Galetu but daugiau tu nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai sitas kelnedorius irgi thumbup.gif thumbup.gif
kiekviena karta kai man prasideda nauja savaitele nubegu pasiskaityt ka raso apie ja biggrin.gif
Atsakyti
Na noriu prisideti ir as prie pagyru tam kalendoriui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !
Nei vienos savaites neapseinu jo nepaskaicius biggrin.gif
Atsakyti
Man tas kalendorius labai patinka,tik paskutiniu metu as pastebejau,kad informacija apie tokio pat amziaus leliu skiriasi skirtingose literaturose. g.gif Vieni raso kad nuo tada ir tada lelius pradeda girdet,o kiti nuo kitokiu savaiteliu.Nezinau kuom ir tiket. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 07 22, 23:41)
Man tas kalendorius labai patinka,tik paskutiniu metu as pastebejau,kad informacija apie tokio pat amziaus leliu skiriasi skirtingose literaturose. g.gif Vieni raso kad nuo tada ir tada lelius pradeda girdet,o kiti nuo kitokiu savaiteliu.Nezinau kuom ir tiket. smile.gif

Taip, taip as irgi randu vis skirtinga informacija ir zinok dabar kas teisus g.gif
Atsakyti
O as vat neseniai cia skaiciau lankstinukus,tai ten dar kitokia informacija nei internete. g.gif Reikia jauciu tiesiog daktares klausti ir ji viska pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, cia gal labiau tiktu jau toms kurios pagimdete... Ar jums atitiko to kalendoriaus nustatyta gimdymo data? jei ne, kiek dienu velavo, ar anksciau gimdete?
Man pagal si kalendoriu jau 33 savaites, o pagal daktare 31. Kaip zinoti kada gimdysiu? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 24, 16:30)
Noriu paklausti, cia gal labiau tiktu jau toms kurios pagimdete... Ar jums atitiko to kalendoriaus nustatyta gimdymo data? jei ne, kiek dienu velavo, ar anksciau gimdete?
Man pagal si kalendoriu jau 33 savaites, o pagal daktare 31. Kaip zinoti kada gimdysiu?  blink.gif  verysad.gif

O tu pati ar bandei apskaiciuoti?Reik nuo savo menesiniu pradzios 40 savaiciu prideti... smile.gif O kada tiksliai gims tik Dievulis zino ir vaikutis kada uzsinores,juk buna uzsibuna pilveliuose arba per anksti pasipraso pasaulin... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 07 25, 06:43)
O tu pati ar bandei apskaiciuoti?Reik nuo savo menesiniu pradzios 40 savaiciu prideti... smile.gif O kada tiksliai gims tik Dievulis zino ir vaikutis kada uzsinores,juk buna uzsibuna pilveliuose arba per anksti pasipraso pasaulin... smile.gif

Na, kaip suprantu sis kalendorius automatiskai apskaiciuoja, tai taip ir gaunasi pagal ji, 33 savaites, o pas daktare 31! Tikrai pyktis ima kai negaliu zinoti...noriu, kad mano lelius gimtu po mergeles zenklu, o dabar jau nebeaisku... verysad.gif verysad.gif
Vistiek, idomu, ar daug kam atitiko gimdyti pagal nestumo kalendoriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 25, 17:11)
Na, kaip suprantu sis kalendorius automatiskai apskaiciuoja, tai taip ir gaunasi pagal ji, 33 savaites, o pas daktare 31! Tikrai pyktis ima kai negaliu zinoti...noriu, kad mano lelius gimtu po mergeles zenklu, o dabar jau nebeaisku...  verysad.gif  verysad.gif
Vistiek, idomu, ar daug kam atitiko gimdyti pagal nestumo kalendoriu?  g.gif

Mazute,nepergyvenk 4u.gif ,leliukas pats likima atsines.Tai nuo taves nepriklauso ar jis nori po mergeles zenklu gimt ar po kokiu kitokiu... mirksiukas.gif O tu pati juk geriau zinai kada tu ta leliuka padarei...Tai nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos pridek 40 savaiciu ir pasiziurek kas tau gaunas...
Atsakyti
Vistiek tas nestumas nesamoningai skaiciuojmas pridedant 40 savaiciu nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos. Jei tarkim menesines buvo 5 d., o as mylejausi kasdiena iki pat kito menesio 5 d., kai nebesulaukiau mm. tai pastoti galejau ir 15 ir 20 ir 25 ir t.t. Tai gimdymo datos paklaida gali svyruoti iki keliu savaiciu.
Todel, kai visi paklausia kada gimdysi sakau rugseji, o kada nezinau... kazkaip abydna verysad.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 30, 17:53)
Vistiek tas nestumas nesamoningai skaiciuojmas pridedant 40 savaiciu nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos. Jei tarkim menesines buvo 5 d., o as mylejausi kasdiena iki pat kito menesio 5 d., kai nebesulaukiau mm. tai pastoti galejau ir 15 ir 20 ir 25 ir t.t. Tai gimdymo datos paklaida gali svyruoti iki keliu savaiciu.
Todel, kai visi paklausia kada gimdysi sakau rugseji, o kada nezinau... kazkaip abydna  verysad.gif  blink.gif  unsure.gif

Nu jo is tiesu tai kvailoka situacija 4u.gif Bet juk daktare sake kada gimdysi,man rodos ji apskaiciavo vistiek kazkaip ir pagal gimdos kakleli lygtais pasiziuri kada jis prasivers g.gif Nesijaudink,vistiek kazkada tai gimt jam reikes,tu tik buk pasiruosus wub.gif 4u.gif
Atsakyti