Įkraunama...
Įkraunama...

Šri Lanka

QUOTE(greja @ 2017 04 26, 14:13)
Dekui kad dalinates info..

dar klausymas del momondo, skuscaner sistemu-ar tik ieskote per sias svetaines bilietu ir tada tieisogiai is avialiniju uzsisakynejate ar perkate per nurodytas agenturas?


Pirkau per tripsta, nors mete dar 4 agenturas, kurios siule pigiau. Tripsta, kiek zinau, patikima, tad tikiuos nenusvilsim. Tiesiogiai is avialiniju buvo brangiau.
Atsakyti
Sveiki,
šiandien visa šeimyna grįžome iš Šri Lankos. Atostogos gavosi puikios ir prie to stipriai prisidėjo gidas, kuris per 9 bendravimo dienas tapo tikru draugu. Jei kas ieškosit tikrai profesionalaus, lankstaus, kantraus ir mylinčio savo šalį gido, tikrai rekomenduoju:
Niroshan Appuhamy (paprasčiau Niro)
niroshan.appu@gmail.com
+94 777 414780
Niro turi naują Tojota mikroautobusą, gali pagal Jūsų norus sudėlioti maršrutą, pasiūlyti viešbučius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdvardasT: 05 liepos 2017 - 12:22
Sveiki, planuoju keliones marsruta ir dar neapsisprendizu del kelaivimo budo-ar patogiai vazyneti uzsisakius gida/vairuotoja, ar vistik vietiniu transportu keliauti. keli visiskai skirting klausymai ta tema:

jeigu samdot vairuotoja /gida, kaina pagal marsruta ir dienas sutariat, o kap su gido nakvyne? ar jam irgi reikia kambari apmoketi viesbuciuose, ar cia jau jo reikalas kur jis nakvos ir tieisog sutarta laika prisistatys prie viesbucio?
kaip daro gidas jei traukinio marsruta itraukiat-sakysim is Nuwara iki Elios su traukiniu ir ten kelias dienas pasilikti ir paskui vaziuoti I nacionalinius parkus, tai gidas irgi tas kelias dienas gyvena tam paciam miestelyje ir gyvena viesbutyje laukdamas sekancio pajudejimo, ar tieiosg vaziuoja namo ir prisistato po keliu dienu?

o cia kitokios serijos klausymas-jei kas keliavote autobusais, traukiniais, tuk tukais. Ar bandete pasiekti Danbulla is orouosto, arba Orouostas-Kandy? Kandy-Nawalla?


dekoju is anksto!
Atsakyti

Galiu atsakyti dėl dalies važiuojant viešuoju į Dambulla. Mes iš oro uosto autobusu nuvažiavome į Colombo Fort stotį, o jau iš ten traukiniu važiavom iki Dambullos. Vienintelis minusas - važiuosite apie 5-6 valandas, bet reikia susitaikyti kad net keliaujant automobiliu visos kelionės Sri Lankoje bus keletą kat ilgesnės nei tie patys atstumai Lietuvoje. Nepaisant ilgo laiko ir to kad traukinys senas, kelionė gana patogi, vietų sėdėti galima gauti be problemų ir nerezervuojant, stotelėse nuolat įlipa vietiniai, kurie pardavinėja užkandžius, vaisius, vandenį. Ir apskritai, Šri Lanka ideali sala keliauti viešuoju transportu.

Atsakyti

sveiki , kaledas planuojam sutikti sri lankoje, gal kas turit kokiu patarimu, kur pvz sri lankoje vertetu sutikt naujuosius, aciu

Atsakyti
Keliaujantiems savarankiškai, radau neblogą puslapį, su kelionės maršrutu, kainom ir kt. naudinga info: blogas

Gal kam prireiks 4u.gif
Atsakyti
Laba, turbut buvo parasyta, bet neturiu kada ieskot 4u.gif

Per kuri psl. daretes viza ir pries kiek laiko galima darytis?

Kas skrido per Doha ir turejo 5val. tarpa tarp skrydziu, ka galima nuveikti?

Aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2017 12 21, 13:23)
Laba, turbut buvo parasyta, bet neturiu kada ieskot  4u.gif

Per kuri psl. daretes viza ir pries kiek laiko galima darytis?

Kas skrido per Doha ir turejo 5val. tarpa tarp skrydziu, ka galima nuveikti?

Aciu smile.gif


Jau viska issiaiskinau smile.gif. Kam kils panasiu klausimu, rasykit AZ, nes temos neseku smile.gif
Atsakyti
Kaip atsiskaitet uz viesbuti - rupijomis ar doleriais?
Atsakyti

Buvom sri lankoj dvi savaites. Galiu rekomenduoti gida-vairuotoja, kuris tikrai uz gera kaina aprodys sali. Galima indivudualiai susiderinti norima marsruta. Jo kontaktai Manjulaloes@gmail.com arba whatsapp 0094726108630

Atsakyti
Gal kas su Makalium keliavo i Šri Lanką? Domintų atsiliepimai smile.gif
Atsakyti