Įkraunama...
Įkraunama...

Bebenčiuko gimtadienis

Kaip gera skaityt tokius šiltus atsiliepimus apie mano bebenčiuko gimtadienį wub.gif
Atsakyti
Labai graži ir šilta istorija wub.gif
Atsakyti
Žydraakė nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė mamytė 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai graži ir jausminga istorija.Šaunuolė mamytė ir tetukas toks rūpestingas wub.gif Aukit didučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif saunuole saunuole saunuole thumbup.gif skaitau tavo papildyma ir taip pat as jauciaus po gimdymo..jatau kaip malonu visa tai prisimint 4u.gif thumbup.gif aukit sveikuciai ir grazuciai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif
Atsakyti
Zydraake, pamenu, skaiciau tavo istorija pries keleta metu, kaip svajojai isteket ir rezgei visokius planus ax.gif Is avataro pazinau, gerai, kad nekeitei. O dabar jau ir seima, ir mazyli turit wub.gif Linkiu, kad ir toliau viskas taip eitusi!
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2007 12 23, 19:32)
Zydraake, pamenu, skaiciau tavo istorija pries keleta metu, kaip svajojai isteket ir rezgei visokius planus  ax.gif Is avataro pazinau, gerai, kad nekeitei. O dabar jau ir seima, ir mazyli turit  wub.gif Linkiu, kad ir toliau viskas taip eitusi!

smile.gif Smagi mūsų šeimynėlė jau gyvuoja wub.gif Ir viskas taip gražiai savaime susiplanavo biggrin.gif
Atsakyti
O minties sklandumas...O plunksnos lankstumas..Gal kokia filologe? mirksiukas.gif Smagu skaityti!

g.gif Gal ir man koki arbuza susiveikti? Bet ziema...Nieko nejauciu...Nors beliko 11dienu. Atrodo, kad taip ir pravaiksciosiu visa amzeli. Idomu, kada uzklumpa ta diena, kai jau nubega vandenys? Ar pries tai sapnuojama? Kazkas darosi? Nuojauta buna? Ar, rimtai, Torres reik pasistatyti ir pas draugus uzsibuti?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 12 27, 13:37)
O minties sklandumas...O plunksnos lankstumas..Gal kokia filologe? mirksiukas.gif  Smagu skaityti!

g.gif Gal ir man koki arbuza susiveikti? Bet ziema...Nieko nejauciu...Nors beliko 11dienu. Atrodo, kad taip ir pravaiksciosiu visa amzeli. Idomu, kada uzklumpa ta diena, kai jau nubega vandenys? Ar pries tai sapnuojama? Kazkas darosi? Nuojauta buna? Ar, rimtai, Torres reik pasistatyti ir pas draugus uzsibuti?

Humanitarinę pakraipą mokykloj baigiau blush2.gif

O toji diena man buvo tikra staigmena mirksiukas.gif Nieko nejaučiau, nieko neplanavau. Svarbiausia nebijoti to įvykio, o vėliau ar anksčiau - jis tikrai atkeliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija. wub.gif Sveikatos Jums visiems trims. 4u.gif Ypač mažąjam Bebenčiukui.
Atsakyti