Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(GriBe @ 2009 02 18, 16:13)
Mes su vyru labai norim antro leliuko, stengiames smileysex.gif, bet mmm dar nera. o vaikas mano kruti ima jau tik vakarais ir rytais, tad nemanau, kad toks zindymas gali pakenkti naujai gyvybei, kurios taip norime...  rolleyes.gif  bet cia kazkas pasisake, kad kai labai nori, mazai kas ir iseina  doh.gif  tai jau tikrai...

Nu tai atsipalaiduokit ir megaukites gyvenimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 18, 12:49)
Kazin, ar jau galima vienareiksmiskai teigti, kad del maitinimo ivyksta antro vaikiuko atmetimas. Gal tiesiog genai sleivai kreivai susideliojo ir ivyko naturali gamtos atranka...

Aha, bet tada visa laika galvotum, kad per savo skubejima taip atsitiko, bent jau as tai save grauzciau negyvai schmoll.gif

GriBE linkiu greiciau gandro 4u.gif Palik Dievuliui ta reikala, turi nora, ir paleisk ji skristi, negalvodama kaip cia greiciau ir kad nuo jusu tik priklauso, ir pavyks blush2.gif MAN tik tada ir pavyko, metu su virs reikejo susiproteti...Aha, rimtai gal nieko, jei maitini tik kelis kartus...NA, vel man cia pasejai abejone g.gif GAl reiks anksciau ryztis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 19, 13:50)
Aha, bet tada visa laika galvotum, kad per savo skubejima taip atsitiko, bent jau as tai save grauzciau negyvai schmoll.gif

GriBE linkiu greiciau gandro 4u.gif Palik Dievuliui ta reikala, turi nora, ir paleisk ji skristi, negalvodama kaip cia greiciau ir kad nuo jusu tik priklauso, ir pavyks blush2.gif MAN tik tada ir pavyko, metu su virs reikejo susiproteti...Aha, rimtai gal nieko, jei maitini tik kelis kartus...NA, vel man cia pasejai abejone g.gif GAl reiks anksciau ryztis tongue.gif

Aciu 4u.gif dabar taip ir darau - su vyru palikom viska Auksciausiajam ir tikiuosi, kad neuzilgo busiu nestuke.gif ... ko ir visoms linkiu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, tos, kurios dar neturėję mm, norėčiau jūsų paklausti ar jums taip buvo. Man prieš kelias savaites pradėjo mausti pilvo apačia ir nugarą, pabėrė veidą, nuotaikų kaita nenormali buvo, po to atsirado gleivių skaidrių ir tąsių, ir tada viskas dingo. Dabar vėl viskas normaliai, Tai sakau, gal čia man buvo pirmoji ovuliacija ir aš greit jau turėčiau susirgti g.gif kaip jūs galvojat? a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 19, 15:50)
Mergaitės, tos, kurios dar neturėję mm, norėčiau jūsų paklausti ar jums taip buvo. Man prieš kelias savaites pradėjo mausti pilvo apačia ir nugarą, pabėrė veidą, nuotaikų kaita nenormali buvo, po to atsirado gleivių skaidrių ir tąsių, ir tada viskas dingo. Dabar vėl viskas normaliai, Tai sakau, gal čia man buvo pirmoji ovuliacija ir aš  greit jau turėčiau susirgti  g.gif  kaip jūs galvojat? a?  4u.gif

dar vakar skaiciau, kad tasios skaidrios gleives rodo, kad ivyko ovuliacija, o po 2-3 savaiciu turetu atsirasti mmm. man ir taip buvo pries du men ir isbere, ir pilva maude, o nugara tai isvis nedave ramybes, bet kol kas dar mmm nera. bet pagal viska jau turetu buti mmm. tiesa, straipsnio pabaigoje parašyta, kad netaikoma maitinančioms ax.gif vat ir spręsk g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 19 vasario 2009 - 15:18
QUOTE(GriBe @ 2009 02 19, 16:13)
dar vakar skaiciau, kad tasios skaidrios gleives rodo, kad ivyko ovuliacija, o po 2-3 savaiciu turetu atsirasti mmm. man ir taip buvo pries du men ir isbere, ir pilva maude, o nugara tai isvis nedave ramybes, bet kol kas dar mmm nera. bet pagal viska jau turetu buti mmm. tiesa, straipsnio pabaigoje parašyta, kad netaikoma maitinančioms  ax.gif  vat ir spręsk g.gif

tai tikėkimės, kad tada man įvyko O blush2.gif ir mm aš nesulauksiu biggrin.gif Bet jaučiu būtų per dau gerai.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 19, 14:50)
Mergaitės, tos, kurios dar neturėję mm, norėčiau jūsų paklausti ar jums taip buvo. Man prieš kelias savaites pradėjo mausti pilvo apačia ir nugarą, pabėrė veidą, nuotaikų kaita nenormali buvo, po to atsirado gleivių skaidrių ir tąsių, ir tada viskas dingo. Dabar vėl viskas normaliai, Tai sakau, gal čia man buvo pirmoji ovuliacija ir aš  greit jau turėčiau susirgti  g.gif  kaip jūs galvojat? a?  4u.gif

MAN tai taip jau keli menesiai...Pries keturis men buvo neva pirmos mmm su keliais laseliais, po to jos dingo, bet ta cikla as jauciu, t.y. pamaudenimus visus, gleives, isberimus, nuotaiku kaita, net mazas pienuka tada blogai valgo, bet normaliu mmm kaip ner taip ner. O kai bandem su pirmuoju pastot jausdavau ov bet vis tiek ilgai nepavyko...MAnau, kad TTAvo atveju jei ir ne ov, tai hormoninis fonas vis tiek keiciasi, akivaizdu...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 19, 18:14)
MAN tai taip jau keli menesiai...Pries keturis men buvo neva pirmos mmm su keliais laseliais, po to jos dingo, bet ta cikla as jauciu, t.y. pamaudenimus visus, gleives, isberimus, nuotaiku kaita, net mazas pienuka tada blogai valgo, bet normaliu mmm kaip ner taip ner. O kai bandem su pirmuoju pastot jausdavau ov bet vis tiek ilgai nepavyko...MAnau, kad TTAvo atveju jei ir ne ov, tai hormoninis fonas vis tiek keiciasi, akivaizdu...

tegu tik greičiau jis pasikeičia, jau noriu į normalias vėžes įeiti.... ir vėl išeiti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Zinok as jau irgi, viena vertus labai patogu, kai nera, kita vertus nebezinai kas su tavimi vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 20, 18:46)
Zinok as jau irgi, viena vertus labai patogu, kai nera, kita vertus nebezinai kas su tavimi vyksta blush2.gif

Tai va, kad nesamonės kažkokios su tuo organizmu gaunasi, šiandien vėl visą dieną pilvą maudžia, gleivių tonos. Tikiuosi čia jau kažkokie ženklai, kad tokia mano būsena jau prie pabaigos smile.gif

Kaip jums merginos sekas naktimis su vaikeliais? maniškis, tai niekaip negali dar be papulio. Jis net neatsimerkia, o verkia jei neduodu su burnyte visur ieško. Bandau duoti buteliuką, neima rėkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 20, 19:26)
Tai va, kad nesamonės kažkokios su tuo organizmu gaunasi, šiandien vėl visą dieną pilvą maudžia, gleivių tonos. Tikiuosi čia jau kažkokie ženklai, kad tokia mano būsena jau prie pabaigos  smile.gif

Kaip jums merginos sekas naktimis su vaikeliais? maniškis, tai niekaip negali dar be papulio. Jis net neatsimerkia, o verkia jei neduodu su burnyte visur ieško. Bandau duoti buteliuką, neima rėkia  doh.gif

Maniskis valgo tik paryciais, dazniausiai ima buteliuka, bet jei kazkas netaip (pvz. dantys ar po skiepu), tai tada rekia papo. o nakti, kai prabunda, tai ir uzmerktom akim kazko praso, bet paemus ant ranku greit aprimsta ir toliau miega. nieko nakti neduodu, nes viena karta bandziau duoti kruti, tai tik labiau isireke.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 20, 18:26)
Tai va, kad nesamonės kažkokios su tuo organizmu gaunasi, šiandien vėl visą dieną pilvą maudžia, gleivių tonos. Tikiuosi čia jau kažkokie ženklai, kad tokia mano būsena jau prie pabaigos  smile.gif

Kaip jums merginos sekas naktimis su vaikeliais? maniškis, tai niekaip negali dar be papulio. Jis net neatsimerkia, o verkia jei neduodu su burnyte visur ieško. Bandau duoti buteliuką, neima rėkia  doh.gif

PAs mane tokia pat busena.

KAdangi eme kandziotis ir nevalgyti, sumazinau mp maitinimu, bet pas mus atskiras variantas, nuo naujagimystes papulio valgymas buvo darbas ir niekada raminimo priemone, tiesiog mazasis pavalgo ir bega savo reikalais, ir taip buvo visada, nezinau kodel, o nepakeiciamas draugas soske...Gyvenime ner uzmiges prie kruties. DAbar beliko 3 kartai mp, pavakariais, apie 00 h ir puse 6 ryte...Jei siulau kitu metu, neima ir kanda, tai cia gal po biski atsisako kruties, nebezinau...Ima kazkoks mane ilgesys, ir pienuko mazeja, kazkaip man regis nebeilgai cia maitinsiu g.gif Didziausia beda, kad misinuko nerandu nuo kurio nebertu, nediegtu pilvo ir is viso kad valgytu ta buteliuka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 21 vasario 2009 - 11:54